Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od rasmentów na fb

"Jo! Tylko dzisiaj w asfaltshop cena "Za młodych na Heroda" OFF. Płyta za 23zł. Brać. "

A co do dyskusji trochę wyżej, no panowie zamiast zaśmiecać temat, mogliście tę dyskusję przenieść na pw ;)

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od rasmentów na fb

"Jo! Tylko dzisiaj w asfaltshop cena "Za młodych na Heroda" OFF. Płyta za 23zł. Brać. "

A co do dyskusji trochę wyżej, no panowie zamiast zaśmiecać temat, mogliście tę dyskusję przenieść na pw ;)

po chuj, od tego jest forum, żeby dyskutować, z resztą do każdego posta dodaję coś związanego z tematem

top:

okładka nadchodzącego mixtejpu łiza kalify

wiz640khalifa_28_grams_81.jpg

@up próby przeniesienia thrillwaveu i cloudrapu na polski grunt to jakaś żenia

Opublikowano

z rapbeki

nie znałem xD

Przecież to jest klasyk, ale lepsze jest mc terminator diss na żuroma

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kurwa, nie mogę oglądać tych teledysków z efektem starej kamery (chuj wie jak to się nazywa), przy tych od Bonesa wygląda to śmiesznie.

@up

numa numa jej xD

e:

na tym forumku nie było, co

@down

właśnie słuchałem

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Kurwa, nie mogę oglądać tych teledysków z efektem starej kamery (chuj wie jak to się nazywa), przy tych od Bonesa wygląda to śmiesznie.

żebyś wiedział :D

jak już jesteśmy przy cloudach to wyszedł nowy kawałek Yung Lean'a i nikt jeszcze nie wrzucił

e:

Bones jest tylko jeden

Bonez-w-finale-WBW.jpg

Opublikowano

HAHHAHAHA, dopiero po jakimś czasie się zorientowałem, że tam jest morda bonza (patrzyłem na posta)

brakuje tylko 

65084_05-07.jpg

i japońskich napisów

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

jak  będę chciał kupić to kupię, potrzebowałem do przesłuchu, nie mam czasu na słuchanie z YT, a w sumie się nie opłaca kupować, bo z 27 kawałków połowę wyjebałem, 15 tracków słuchalnych reszta do wyjebania

do tego tekstowo jest w niektórych momentach tragicznie "wielkie joł, da ci joł", bangry maja bujać, rozumiem ale mamy 2014 i chcę słuchać bez żeni

in plus feat, fcmt, karavan (psy bedo szczegać), dls, cmrt, tłek (abel co zwrotka), gimb money

refren dannego ładny, choć z początku chujowo brzmiał mi, setka ładne refreny ale najlepszy w najaraj się marjo, no i dobry przygłupi refren to psy bedo szczegać,

potem napiszę więcej na ten temat

Opublikowano

"Zarabiają na Magiku co gryzie już piach, ale spokooo bo syn Magika też tworzy z okna wyjebie i koło ojca się położy."

Wojciech Leszczu

ja pierdole beka , jeszcze większa z tego że te zjebane płyty robione 100% prowo sprzedają w hoj więcej egzemplarzy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

@UP

Słuchasz tych no skiluf ?

Taki rap mnie odpycha.. gdyby wszystkie rapsy tak wyglądały to zaczał bym chyba słuchać rocka :)

Patrz na to DZIFFFKO !!

Bonus BGC feat. Weekend - Wielki MIX

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

DZISIAJ NA JUWENALIACH W LUBLINIE KONCERCIK TEDZIKA ZALICZONY PROPSUJE

Skleiłaś pjone #bapka? :v

ponoć na Street art w Gdańsku bez 18nastki trzeba zgodę rodzica, na której jest możliwość spożywania alkoholu i narkotyków. prawda to jest?

Opublikowano

@UP

Słuchasz tych no skiluf ?

Taki rap mnie odpycha.. gdyby wszystkie rapsy tak wyglądały to zaczał bym chyba słuchać rocka :)

Patrz na to DZIFFFKO !!

Bonus BGC feat. Weekend - Wielki MIX

To dopiero jest fajny syf ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...