Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moment, przesłucham. Wers Penxa o skarżeniu za pedofilię całkiem mi się podoba, street credit jak Jaruzelski też dobre, hehe. 

Czekam na post 'Nie będę im robił promocji, nie macie co czekać na odpowiedź.'. xD

Opublikowano

Ocb z telewizorem?

Mionsz wstawił na fejsa kiedyś fotkę, że 'zajebał' telewizor z hotelu. Może znajdę zaraz gdzieś to wstawię.

edit.

1517382_625312924219619_3134203390699321

Opublikowano

Czekam na post 'Nie będę im robił promocji, nie macie co czekać na odpowiedź.'. xD

On już to napisał miesiąc temu XDD

53a5b1469ea22.png

Opublikowano

Komentarze z fejsa już usuwa. Nie wiem czy tylko ja, ale nie mogę u niego na fanpage pisać komentarzy ani like dawać. xD

igIIwze.png

No  :rolleyes:

Opublikowano

Taki se ten diss. Rip wiadomo, pozjadał łaka. Szkoda że nie odpowie, chętnie bym się pośmiał.

9ayhp9.jpg

icon_lol.gif

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Komentarze z fejsa już usuwa xD Nie wiem czy tylko ja, ale nie mogę u niego na fanpage pisać komentarzy ani like dawać. xD

uuu widze ze tez blokuje a nie tylko kasuje posty, grubo ciekawi mnie jego reakcja na to bo póki co bekowa sprawa

Opublikowano

ładnie rip dał, w formie motzno.

miusoh oczywiście dystans max i jest ponad tym, rap wygrał

ta wiadomo prawdziwy rap zawsze zwycięży !

______

nie wiem czy ktoś sprawdza tego zawodnika , ale niektóre jego bity to takie kozackie że Zwirek > reszta

https://www.facebook.com/photo.php?v=668937386505008&set=vb.130751210323631&type=2&theater

#TR▲ΣR

Nawiązując słucha ktoś GRIME-u ?

PS. Szkoda ze beef skończy się po jednym dissie pato bo rip w formie i te linijki #ONE_KILLERY

XJHIavu.png

Opublikowano

"Miuosh zjedzony, strawiony i wysrany" - ZDolne Przedmieście

Nie siedzę za bardzo w polskim ale to co się dzieje staram wyłapać :D

Diss nie jest zbyt dosadny ale chyba na Miuosha wystarczy ;)

Opublikowano

To i ja się może wypowiem na temat Polskiego rapu. Mimo iż mam zaledwie 14lat to nie uważam siebie za typowego "gimbusa" nie wiek lecz dojrzałość świadczy o człowieku.

Wracając do tematu, Polskiego rapu słucham może z rok ale potrafię już wymienić moich ulubionych raperów są nimi:

Pih - Gościu pisze świetne teksty o życiu. Ulubiony kawałek: Biegnij, nie oglądaj się

Peja - Kiedyś nagrywał świetne kawałki teraz trochę gorzej ale i tak jest jednym z lepszych według mnie raperów. Ulubiony kawałek: Na Dnie

CHADA - Mimo że wielu uważa że robi muzykę pod gimbusów to jednak w jego kawałkach jest wiele prawdy o życiu i o syfie który nas otacza. Ulubiony kawałek: Czas Rozliczeń

NPWM - Zespół czterech chłopaków którzy mieli trudne dzieciństwo i teraz udzielają się charytatywnie i pomagają dzieciom z domu dziecka spełniać swe marzenia. Ulubiony kawałek: Kołysanka

Bezczel - Śpiewa trochę o polityce w państwie trochę o sporcie. Ogólnie jego kawałki są bardzo motywujące. Ulubiony kawałek: Bezczel ft. Zeus - Siła Umysłu

Słoń - tworzy rap typu horrorcore (chyba dobrze napisałem) niektóre piosenki naprawdę ma chore ale o to w końcu chodzi w horrorcore. Ulubiona piosenka: Słoń - Szczerze

GrubSon - nie jest w 100% raperem gdyż jego piosenki zaliczane są do reggae, ale ja pozwolę sobie go umieścić na tej liście, ma kawałki które podniosą człowieka na duchu i dadzą mu chęć do dalszego życia. Ulubiona piosenka: Na szczycie

Hemp Gru - tworzą rap z przekazem, ale nie tylko mają również tracki o Marihuanie których słuchać nie lubię, jest to tani chwyt zachęcający do palenia trawy. Mimo wszystko znaleźli się tutaj bo mają pare kawałków które naprawdę mi się podobają. Warto również wspomnieć że śpiewają też o II wojnie światowej o tym jak ludzie poświęcali się abyśmy my teraz mogli istnieć na mapie.  Ulubiony kawałek: Droga

Jeżeli chodzi o rap zagraniczny to głównie Eminem.

Raperzy którzy nie przypadli mi do gustu:

Tede - według mnie tania gwiazda TVN'u i zwykły ćpun.

Firma - Chyba nikogo nie powinno zdziwić że się tu znaleźli.

Pozdrawiam.

v4i4.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWiktorW06

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fajna lista, same łaki nawijające o tym samym prawie, słuchać się ich dało pare lat temu ale nie teraz

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Te video na wszystko odpowiada co do TVN'u :)

https://www.youtube.com/watch?v=LykHoF8JSso

Btw. każdy z raperów ćpał, tylko teraz jest taka moda na udawanie grzecznych, ale co ty możesz wiedzieć jak Grubsona umieszczasz w kategorii raper :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...