Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Jak ja udzielałem się na tym forum to ty nie miałeś pojęcia o jego istnieniu,

Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji na poziomie betonu więc zakończę to w tym poście. 

Może wg. ciebie nie mam pojęcia o rapie bo nie słucham trusków (większości), to że wrzucam nuty ziomków nie świadczy o tym, że słucham coś na wzór tego "znawco" 

Beka z ciebie bo jak większość polski "rap" uważasz za dobry :) 

Egzystuj dalej z przekonaniem, że rap w Polsce trzyma wysoki poziom, narazie.

Welcome to polish (shit) rap 

HAHAHAHHAHA nie masz pojęcia co to jest RAP dziewczynko jak się chodzi na siłownie to tak jest ;)

Najlepszy w polsce jest Pezet i będzie na zawsze ! NIKT GO NIE POBIJE...

Zagraniczni raperzy dobrzy no ale poziom Pezeta przewyższa ^^

Idź pobaw się klockami i spierdalaj ! :P

Opublikowano

Królowie polskiego trapu. A wy co, dalej słuchacie Chadana, Kaena i HuczuHucza z Dioxem na czele?

PS Tedas znów rozjebał #kurt_rolson

WEZ TY KURWA WYPIERDALAJ TY PIERDOLENCU

JNR TO KURWA KRÓL POLSKIEGO TRAPU A TAKIE PIZDY TO MOGĄ MU POLEROWAĆ DUPE JEZOREM

WYKURWIAJ

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

WEZ TY KURWA WYPIERDALAJ TY PIERDOLENCU

JNR TO KURWA KRÓL POLSKIEGO TRAPU A TAKIE PIZDY TO MOGĄ MU POLEROWAĆ DUPE JEZOREM

WYKURWIAJ

Spokojnie, bo ci żyłka pęknie.

Królowie polskiego trapu. A wy co, dalej słuchacie Chadana, Kaena i HuczuHucza z Dioxem na czele?

A nawet jak tak to co? Masz coś do chady, kaena,hukosa, dioxa? Nagraj dissa... a zobaczymy jak w miesiąc zrobią z ciebie pośmiewisko w Kolumbii. Dziękuje i dobranoc.

76561198061193691.png

Opublikowano

A nawet jak tak to co? Masz coś do chady, kaena,hukosa, dioxa? Nagraj dissa... a zobaczymy jak w miesiąc zrobią z ciebie pośmiewisko w Kolumbii. Dziękuje i dobranoc.

Chady, kałena - serio ? 

HAHAHAHHAHA nie masz pojęcia co to jest RAP dziewczynko jak się chodzi na siłownie to tak jest ;)

Najlepszy w polsce jest Pezet i będzie na zawsze ! NIKT GO NIE POBIJE...

Zagraniczni raperzy dobrzy no ale poziom Pezeta przewyższa ^^

Idź pobaw się klockami i spierdalaj ! :P

Słabe prowo, albo serio poziomem jesteś na równi z naszymi politykami.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

lol, spierdalaj w podskokach hateerze

e: przepraszam moderatora. jakże śmiałem tak wulgarnie skomentować zdanie mojego kolegi, który razem ze mną kocha hip-hop ponad życie.

7m9a.png

Opublikowano

Puki co największy hajs zgarnia Donatan :P Wybił się dzięki CYCKĄ :D Morał z jego sukcesu jest krótki :) Podążaj za Cyckami a będzie Ci dane ;) (jak się okazuje w rapie także). Jeśli jesteś tegorocznym zwycięzcą eurowizji z zajebistą brodą możesz hejtować :) Pis joł...

Man+Worshipping.jpg

Opublikowano

Puki co największy hajs zgarnia Donatan :P Wybił się dzięki CYCKĄ :D Morał z jego sukcesu jest krótki :) Podążaj za Cyckami a będzie Ci dane ;) (jak się okazuje w rapie także). Jeśli jesteś tegorocznym zwycięzcą eurowizji z zajebistą brodą możesz hejtować :) Pis joł...

dopierdol więcej emotek  <_<  :mellow:  :angry:  :(

rydah for life

Opublikowano

:mellow: <_< :)<3 :angry: :( :unsure: 8S o.O-.- :rolleyes: :huh: ^_^ :O;)

Proszę ( więcej się nie da  :(  )   , prawilnie przypominam najlepszy trapowy kawałek jaki wyszedł.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ok :) :)

Puki co największy hajs zgarnia Donatan :P :P  Wybił się dzięki CYCKĄ :D:):D Morał z jego sukcesu jest krótki :) :) :) Podążaj za Cyckami a będzie Ci dane ;):D (jak się okazuje w rapie także). Jeśli jesteś tegorocznym zwycięzcą eurowizji z zajebistą brodą możesz hejtować :) :P :P Pis joł...

Teraz pasuje... Tegoroczny zwycięzco/zwyciężczynio Eurowizji... :P

Man+Worshipping.jpg

Opublikowano

Schoolboy Q według mnie zepsuł się jak nic ... Kiedyś były dobre kawałki trzymające poziom a teraz marny szajs ^^

Tylko moja opinia :D

Wydaje ci sie, nadal trzyma poziom tylko czasy sie troche zmienily

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Wydaje ci sie, nadal trzyma poziom tylko czasy sie troche zmienily

Nie wydaje się ponieważ jego tekst zmienił się dynamicznie w zależności od tematów + nudne bity :) ( które on sam próbuje składać :D )

Także lepiej mi tu nie mów co się wydaje bo ja słyszę ;)

I na pewno siedzę w zagranicznym rapie dłużej od ciebie.

Opublikowano

Nie wydaje się ponieważ jego tekst zmienił się dynamicznie w zależności od tematów + nudne bity :) ( które on sam próbuje składać :D )

Także lepiej mi tu nie mów co się wydaje bo ja słyszę ;)

I na pewno siedzę w zagranicznym rapie dłużej od ciebie.

Mozliwe ze dłużej :) ja wyrazilem swoja opinie co do tego tematu i tyle, moze i masz racej. Sam nie wiem bo zmienic sie zmienil ale to nie jest znowu taka duza zmiana a to ze sam bity chce robit to dobrze ze poszerza horyzonty :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Mozliwe ze dłużej :) ja wyrazilem swoja opinie co do tego tematu i tyle, moze i masz racej. Sam nie wiem bo zmienic sie zmienil ale to nie jest znowu taka duza zmiana a to ze sam bity chce robit to dobrze ze poszerza horyzonty :)

To na pewno na plus że coś sam próbuje działać no ale uwierz mi, trochę się zmienił ;)

Opublikowano

Wiem że to nic nowego ale moim zdaniem całkiem fajna nuta tedzika a nie mam okazji często go słuchać :)

p.s

Ma ktoś aktualne info. na temat audiogramów Deysa (fizyki), bo hajs zamrożony czeka a płytek dalej nie ma !

p.s #2

jak ma się fizyki to ma się takie rarytasy : 

Dobry track od Hadesa :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ten bit rozwala system :)

Zachęcam do odsłuchania ;p

Co do kurt rolson to napewno nie płyta roku.. ;p znalazłem chyba tylko 3 kawałki które ujdą - reszta to gowno posypane cynamonem...

Man+Worshipping.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...