Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oxon twierdzi, że Mjonsz wyjebał jego ziomkowi sucker puncha i spierdolił, za ochronę, także jeśli tak było, zachowanie frajerskie i pewnie też rozjebałby się na psach jak HST

Opublikowano

Oxon twierdzi, że Mjonsz wyjebał jego ziomkowi sucker puncha i spierdolił, za ochronę, także jeśli tak było, zachowanie frajerskie i pewnie też rozjebałby się na psach jak HST

Niby ta, ale podobno po wyjebaniu, ośmiu chłopa się do niego przyczepiło

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

JA PIERDOLE TEN JNR TO JAKIŚ POJEBANY JEST PRZECIEŻ 2K14 WYGRANE W HOJ JA PIERDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Downolad jak ktoś chce w dobrej jakości. http://www36.zippyshare.com/v/4407101/file.html

Jutro znajdę trochę czasu to podkręcę jakość na maksa + potnę.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

WITAMY. WERSJA WYDARZEN, OD POCZATKU, CHRONOLOGICZNIE.

POJECHALISMY DO ŻOR W SKLADZIE DELEKTA PENX ZYGSON Z DWOCH POWODÓW. PO PIERWSZE GRALI TAM NASZE ZIOMKI CZYLI EKIPA HIPOCENTRUM A PO DRUGIE CHCIELISMY OGLADNAC WYSTEP RUGGED MANA KTORYM SIE JARAMY. WIEDZIELISMY ZE BEDZIE TAM MIUOSH ALE TO NIE MA NIC DO RZECZY. ZBILISMY PIONTKI Z DWOMA SLAWAMI I ZEUSEM A NASTEPNIE WPADLISMY NA POMYSL ZEBY ZAMKNAC TEMAT Z MIUOSHEM RAZ NA ZAWSZE - WYJASNIC WSZELKIE NIEDOPOWIEDZENIA, POGADAC I SIE ROZEJŚĆ. A WIEC PODCZAS GDY PAN Z KATOWIC ROZDAWAL AUTOGRAFY PODESZLISMY, PRZEDSTAWILISMY SIE I SPYTALISMY CZY MOZEMY POGADAC. ODPARL ZE OWSZEM, PRZY WEJSCIU DO KLUBU, W SRODKU. A WIEC CIERPLIWIE POCZEKALISMY. PODSZEDL DO NAS OD KOPA Z RYJEM CZEGO MY KURWA CHCEMY. WIEC MOWIMY - POGADAC I ROZWIAZAC TEMAT. NIESTETY WYMIANA ZDAŃ Z PANEM Z KATOWIC TO NIE BYL DOBRY POMYSL, PONIEWAZ Z JEGO STRONY OGRANICZALA SIE DO : KIM WY KURWA JESTESCIE ORAZ ZAMKNIJ MORDE. WIEC PENX KTORY STAL Z NIM FACE TO FACE POWIEDZIAL MU, ZEBY SIE TAK NIE WYRAZAL DO JEGO ZIOMKA CZY COS W TYM STYLU. ROZMOWA TRWALA JESZCZE JAKIES 30 SEKUND I MIUOSH WYPLACIL SZTUKE PENXIE PO CZYM ZWINNIE WTULIŁ SIE MIEDZY STOJACYCH ZA NIM OCHRONIARZAMI. NO WIEC POLECIALY OBELGI Z NASZEJ STRONY I Z JEGO TEZ, OCHRONA WSZYSTKICH ROZDZIELILA I SPOKOJ. PENX ODSZEDL KAWALEK DALEJ PO CZYM MIUOSH WYRWAL SIE Z DWOM OCHRONIARZOM I WYPLACIL JESZCZE JEDNA SZTUKE Z TZW. PARTYZANTA - GRATULUJEMY.

A TERAZ PORA NA PODSUMOWANIE. MIUOSH MA DO NAS PROBLEM O TO, ZE PODOBNO KOZACZYMY PRZEZ FEJSA A NA ZYWO NIE PODEJDZIEMY. WIEC NADARZYLA SIE OKAZJA, PODESZLISMY ALE JAKI W TYM WSZYSTKIM JEST SENS SKORO KOLEŻKA NIE JEST ZBYT ROZMOWNY HAHA.

CO NAJLEPSZE, PAN Z KATOWIC UBZDURAŁ SOBIE, ZE TO BYLO ZAPLANOWANA USTAWKA. HAHA. JUZ BYSMY KURWA ZAPLACILI ZA BILET ZEBY GO ZOBACZYC I PODBIC. WYPILISMY KILKA PIWEK I ROZKMINILISMY ZE MOZEMY PRZY OKAZJI ZAKONCZYC TEMAT RAZ NA ZAWSZE. TYLE. PAN Z KATOWIC MA UROJENIA.

NIE, NIE NAJEBALI 8 

OSOB WE DWOCH. NIE POCHLEBIAJ SOBIE ZIOMAL.

WIEMY, ZE TO CZYTASZ I JEZELI DOTRWALES DO TEGO MOMENTU TO WIEMY, ZE CIE PEWNIE JUZ CHUJ STRZELA, WIEC NA DOWIDZENIA JESZCZE JEDNO.

ZACZNIJ JUZ LEPIEJ ZBIERAC SWOJE NAJLEPSZE Z WSZYSTKICH CHUJOWYCH WERSY BO MY ZALATWIAMY TAKIE SPRAWY JAK RAPERZY. ZEBYS WIEDZIAL O TYM. ZOSTANIESZ Z TEGO WSZYSTKIEGO ROZLICZONY PRZEZ SLUCHACZY. NARA.

Z fp pato. MJONSZ KURWO.

@ts01 marne prowo.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Marne rapsy wygrały Must Be The Music

mbtm [*]
słuchacze [*]
rap [*]

Opublikowano

Co tam się dzieje, bo nie mam TV?

na tefalenie leci czak noris w filmie nad tytulem albo pod kraj pod ostrzalem

jak jeszcze sie program w tv nie pokazal a na dole mialem pokazane "Kraj Pod Ostrzalem" to liczylem, ze na zywo relacja bo ruscy najechali ahahha

Na beef czekam ale znajac zycie pato rozjebie, a mjonsz nagra marny diss i gimby beda sie jarac bo ma kawalki z przeslaniem, kolo na fb mjonsza napisal, ze mionsz to tchorzliwa pizda to jakis typ wyjechal, ze

" miuosh nagrywa kawalki z przeslaniem wiele w zyciu osiagnal a ty nic nie osiagnales" plus jakies wyzwiska, wbilem w jego ptofil to dostalem na twarz fotke 14 letniego chlopca w okularach, waga na oko jakies max 40kg.

Dawno porzadnego beefu nie bylo, tylko solar i maslak cos tam piszcza.

Skleiłaś pjone #bapka? :v

ponoć na Street art w Gdańsku bez 18nastki trzeba zgodę rodzica, na której jest możliwość spożywania alkoholu i narkotyków. prawda to jest?

Prawilnie przypominam, ze węgorzy nie ruszamy.

Przeczytalem tak wgl dzisiaj temat od 1 strony az do 135 (od tej zaczalem regularnie go przegladac) to musze przyznac, ze na poczatku niezly chaos i debilizm tu panowal dopoki nie wkroczyli trzej muszkieterowie ultimate, matheoo i cassablanka.

Opublikowano

Na wolno zdecydowanie lepiej, chociaż parę linijek ma fajnych. Strasznie podoba mi się wers z jednego ze starych utworów Filipa, który brzmiał: 'Mój tekst jest jak cień w czerwcu bo musisz przy nim usiąść'.

Opublikowano

A na moje rap to dno. Tak bez prowokacji, serio. Szczególnie polski, o jaraniu i dupach. Ten 'nygga nygga' też mnie smieszy. 

Pozdrawiam ;) 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

A na moje rap to dno. Tak bez prowokacji, serio. Szczególnie polski, o jaraniu i dupach. Ten 'nygga nygga' też mnie smieszy. 

Pozdrawiam ;)

smiesza mnie tacy ludzie

to tak jakby pisac, ze rock i metal to darcie mordy, a ich fani to brudasy

ps myslalem, ze juz wszyscy eksperci od rapu sie wypowiedzieli na pierwszych ~100 stronach ale jak widac kilku zostalo

Opublikowano

na tefalenie leci czak noris w filmie nad tytulem albo pod kraj pod ostrzalem

jak jeszcze sie program w tv nie pokazal a na dole mialem pokazane "Kraj Pod Ostrzalem" to liczylem, ze na zywo relacja bo ruscy najechali ahahha

Na beef czekam ale znajac zycie pato rozjebie, a mjonsz nagra marny diss i gimby beda sie jarac bo ma kawalki z przeslaniem, kolo na fb mjonsza napisal, ze mionsz to tchorzliwa pizda to jakis typ wyjechal, ze

" miuosh nagrywa kawalki z przeslaniem wiele w zyciu osiagnal a ty nic nie osiagnales" plus jakies wyzwiska, wbilem w jego ptofil to dostalem na twarz fotke 14 letniego chlopca w okularach, waga na oko jakies max 40kg.

Dawno porzadnego beefu nie bylo, tylko solar i maslak cos tam piszcza.

Prawilnie przypominam, ze węgorzy nie ruszamy.

Przeczytalem tak wgl dzisiaj temat od 1 strony az do 135 (od tej zaczalem regularnie go przegladac) to musze przyznac, ze na poczatku niezly chaos i debilizm tu panowal dopoki nie wkroczyli trzej muszkieterowie ultimate, matheoo i cassablanka.

Chciało Ci się czytać tyle głupich postów?

Popek zrobił trzecią skaryfikację, co za debil. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...