Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiscię lubie HG,Palucha,Gurala,Sitka,Pezet,WSRH i Słonia.Smutne jest to że ludzie oceniają rap nie słuchając nawet go. (Chodzi mi o WSRH i Słonia).Może dlatego że ludzie nie wiedzą co to horrorcore ?

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Ja osobiscię lubie HG,Palucha,Gurala,Sitka,Pezet,WSRH i Słonia.Smutne jest to że ludzie oceniają rap nie słuchając nawet go. (Chodzi mi o WSRH i Słonia).Może dlatego że ludzie nie wiedzą co to horrorcore ?

Wlasnie sluchamy i nadal szajs ... WSHR to jest jakas pomylka ^^

Opublikowano

Polski Rap byłby piękny gdyby nie to, że większości już odjebał fejm i $. Ale i tak ogólnie to nie ma na co narzekać, znajdziemy wszystko czego szukamy tylko musimy poszukać :) 

Zapraszam na Mój kanał na

YouTube

iTheKondzio

Opublikowano

Polski Rap byłby piękny gdyby nie to, że większości już odjebał fejm i $. Ale i tak ogólnie to nie ma na co narzekać, znajdziemy wszystko czego szukamy tylko musimy poszukać :)

skisłę

Ja ostatnio slucham troche Dwa Asy i także Soboty i Miuosh'a moim zdaniem Są Mega

tylko dwa słagi

e: spojrzałem na nick, lecisz do ignorowanych, pan wyżej też

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Quak nagrał z Ripem, nic lepszego chyba nie mogło spotkać fanów dobrego rapu. J**** Miąsza 

fan dobrego rapu xddddd

1 lipca soulraw w empikach

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...