Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty nawet nie masz wiedzy na ten temat. Kierujesz się stereotypem czy wiedzą z przed kilku lat.

Przekaz i chuj... wypadł tyle razy z beatu że liczb zabrakło.

ciekawe... jebać przekaz

fakt- trochę mało się znam się znam na rapie, lecz tylko stwierdzam fakty rzeczywiste a nie z dawniejszych lat.

Opublikowano

fakt- trochę mało się znam się znam na rapie, lecz tylko stwierdzam fakty rzeczywiste a nie z dawniejszych lat.

wjebałeś w swojej wypowiedzi zaprzeczenie samego siebie.

Mało się kurwa znasz ale wiesz lepiej, [ironia w chuj]kurwa pozdrawiam...[/ironia w chuj]

Instrumentale Najebawszy EP! Rip z winyla zrpbiony przez Ocznika ze ślizgu.

Strona A

http://www50.zippyshare.com/v/1062105/file.html

Strona B

http://www50.zippyshare.com/v/48799793/file.html 

Kix propsy jak stąd do nie wiem.

DO JOWISZA xD

Opublikowano

To co ty smutów słuchasz? xD

Pewnie Bąsą i HuczuSrucz.

Kjedy ten klip z Lajgjem?!

Dźwienki stereo.

Jest część 2 i 3 na yt.

Na ślizgu so zdjęcia.

Podobno już nie wróci. Albo masowe prowo, albo :(

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pewnie Bąsą i HuczuSrucz.

Kjedy ten klip z Lajgjem?!

Dźwienki stereo.

Jest część 2 i 3 na yt.

Na ślizgu so zdjęcia.

Podobno już nie wróci. Albo masowe prowo, albo :(

Musi wrócić. Bilboard w Gorzowie na warszawskiej powstaje :)

Opublikowano

O.S.T.R , 3 nutki Kaliego , 2 nutki KaeNa , Mioush z 3 kawałki ,Pezet te stare np. jakby miało nie być jutra , peja (pozwól mi żyć,HSMO czy jakoś tak , jest jedna rzecz), paktofonik ,.k44 , 3x k klan

Zza oceanu to : EasyE,biggie smalls , ice cube , stary eminem (without me ,lose yourself) , 2pac , NWA , 2 kawałki Big L'a , Snoop Doogy Dogg z dr dre np. next episode , parę.xzibita np. bitch please hmm... nate dogg i "why" wiadomka.

Opublikowano

Niektóre kawałki POLSKIEGO rapu są OK. Da się słuchać, choć nienawidzę Polskiego Rapu. W dodatku ta dzieciarnia, co dopiero gimnazjum (sam jestem w gimnazjum) skończyła i mutacje przeszła a już rapuje jak to ciężko, jaki to pan premier jest zły. Czasami nawet Amerykański Rap potrafi mnie wkurzyć, słucham go (głównie jednej osoby) ale jak słyszę to gówno o: DZIWKACH, ALKOHOLU, KASIE, to wyłączam TV, w większości przypadków ten shit jest od Wezzy'ego oraz 2Chainz'a jak np. Bandz A Make Her Dance.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Niektóre kawałki POLSKIEGO rapu są OK. Da się słuchać, choć nienawidzę Polskiego Rapu. W dodatku ta dzieciarnia, co dopiero gimnazjum (sam jestem w gimnazjum) skończyła i mutacje przeszła a już rapuje jak to ciężko, jaki to pan premier jest zły. Czasami nawet Amerykański Rap potrafi mnie wkurzyć, słucham go (głównie jednej osoby) ale jak słyszę to gówno o: DZIWKACH, ALKOHOLU, KASIE, to wyłączam TV, w większości przypadków ten shit jest od Wezzy'ego oraz 2Chainz'a jak np. Bandz A Make Her Dance.

Cały rap jest mniej więcej o dziwkach, wódzie i hajsie. Oczywiście są tematy w których raper fantazjuje o mordowaniu swoich bliskich #M&M

Po za tym to muzyka dla młodych ludzi i oni ją powinni tworzyć tylko w PL mamy baranów którzy nie mają pojęcia o muzyce ;/

Opublikowano

Rap to muzyka którą faktycznie trzeba rozumieć ale jak ma się wkurwa to w moim przypadku linkin park (rock) , nie lubie w rapie gadki o dziwkach, pijaństwach itp. rzadko kiedy trafia się naprawdę dobry kontent .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja uwielbiam RAP ale słucham tylko tego dobrego ... GANGSTA jest dla mnie najlepszy ^^. Zapomniało się już o takich a geniuszach jak Tupac?

No nie no ... Ta muzyka zawsze była i będzie najbardziej sensowna, lecz trzeba wiedzieć który wykonawca daje nam najwięcej do myślenia.

Gangsta RAP - FOR EVER!

WESTSIDE!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wezcie wy sobie Eripe posłuchajcie lub kogoś z pato, jedyni polscy raperzy trzymajacy poziom. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...