Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Daronian, w IS dodaj opisy do fryzur i wierzchowców. Nie wiadomo co dają, wiec po co kupować?;x

2. Naprawcie ten ślub, już 3x brałem, wyloguje sie na 8h, wbijam, slubu nie ma, to męczące kurrwa;x

3. Coś jest nie tak z ulepszaniem bodziami..

Wypowie się ktoś z teamu na ten temat?

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra w dzień ok. 550 - 600 osób, to nie jest mało.

W dodatku wczoraj expiłem buffka w v2 i wyexpiłem go na 1 pd od 20 do 51 w 40 min. :>

@edit

Dobra pograłem, okradli mnie. Nikt nie znał mojego hasła i loginu a tu nagle postać w m2, bez eq bez kasy bez niczego...

Straciłem tylko tyle godzin gry, nie wiem jakim cudem ktoś na moje konto wszedł..

G00D sieje jebbana propagande, nikt go nie okradł, noobek ciągle biega po serwerze :)

@EDIT

Gamusku, nie ogarnąłem dbl, mój błąd, ale myslałem że po 30minutach ktoś coś napisze;x

Opublikowano

G00D sieje jebbana propagande, nikt go nie okradł, noobek ciągle biega po serwerze :)

Biegam przecież, ale ja mam nick iPhone a nie nick G00d albo G00D, to są jebane podszywki.

Okradli mnie od 00:00 do 11:00, nie wiem jak to się stało, nie mam nic nikt nie znał passów..

Opublikowano

Biegam przecież, ale ja mam nick iPhone a nie nick G00d albo G00D, to są jebane podszywki.

Okradli mnie od 00:00 do 11:00, nie wiem jak to się stało, nie mam nic nikt nie znał passów..

to w takim razie mój błąd ;x cofam oskarzenie..

Opublikowano

Nasz serwer napotkały dzisiaj niedogodności, a konkretniej ataki ze strony konkurencji, tj. Balantia.pl, jednak cóż - tak też się może zdarzyć i na pewno nie pozostaniemy obojętni takim zagrywkom. Na naszą stronę wprowadziliśmy dwa losowania bardzo ciekawych nagród - można zdobyć m.in: Zbroję Hwang lub kupon na 1000 Smoczych Monet! Zapraszam do wzięcia udziału.

Changelog:

-wprowadziliśmy możliwość handlu kamieniem duchowym;

-zwiększyliśmy minimalnie szansę na ulepszenie przedmiotów;

-zmniejszyliśmy drop szkatułek z 6% na 0.8% (teraz szkatułki i klucze będą wyrównane);

-dodamy również Bryłkę Złota (500 kk) oraz naprawimy DT.

Opublikowano

Nasz serwer napotkały dzisiaj niedogodności, a konkretniej ataki ze strony konkurencji, tj. Balantia.pl, jednak cóż - tak też się może zdarzyć i na pewno nie pozostaniemy obojętni takim zagrywkom. Na naszą stronę wprowadziliśmy dwa losowania bardzo ciekawych nagród - można zdobyć m.in: Zbroję Hwang lub kupon na 1000 Smoczych Monet! Zapraszam do wzięcia udziału.

Changelog:

-zmniejszyliśmy drop szkatułek z 6% na 0.8% (teraz szkatułki i klucze będą wyrównane);

Kiedy naprawicie DT? za tydzień? Byście exp mogli zwiększyć, albo przynajmniej dodać bonus expa, a nie dajecie ludziom expa od 22 do 4 w nocy. Pozdrawiam :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Changelog:

Daronian, co z tym ślubem? Jest to problem, chciałbym grać z buffem ale się nie da, na expie jeszcze spoko bo stoi obok, tylko dojechać, ale na metki w red? Jechać surka i jeszcze szmanka? Przesada. Naprawcie ten ślub.

Nie wiem czy wiecie jak wygląda problem. Brałem już ślub 2 razy, po wylogowaniu na kilka godzin, baaa, nawet po zmianie CH, pierscien zostaje ale nie działa ponieważ ślub się kończy..

Opublikowano

Jakoś mi ten ślub działa, w ogóle poprawnie go robisz?

Ubierasz się, masz przy sobie pierścionki zaręczynowe, potem bierzesz ślub, potem dostajesz obrączki potem wbijasz na ślub, bierzesz rozpocznij ślub i zakończ ślub i dopiero poprawnie zakończony...

Opublikowano

serwer okey ale lagi w huj sa niewiem czy juz zaczeli atakowac czy maszyna taka hujowa ze przy 300 ludziach max ... widzialem m1./m2 we wszystkich krolestwach i na pewno licznik jest oszukany pozdrawiam ogarniecie serwer to zagram

Opublikowano

Serwerka nie polecam.

Pełno bugów m.i.n.

-Nie da się ulepszac łukow/truty itp itd

-DT zbugowane

-I wiele innych

Przepraszam ale musiałem to powiedzieć . . .

Opublikowano

Nie no żeby bić metka bitwy 25 min przez te lagi hehehe to ja podziękuje i szukam innego.

Opublikowano

Serwerka nie polecam.

Pełno bugów m.i.n.

-Nie da się ulepszac łukow/truty itp itd

-DT zbugowane

-I wiele innych

Przepraszam ale musiałem to powiedzieć . . .

przepraszam ale muszę Ci odpowiedzieć

Nie od razu Rzym zbudowano.

Jakbyś zauważył łuki i bronie na 65 da się ulepszać, truty raczej w ogóle się nie miało ulepszać.

DT nie ma bugów bo byłem ostatnio ;)

i wiele innych to skończ pierdolić głupoty.

Opublikowano

przepraszam ale muszę Ci odpowiedzieć

Nie od razu Rzym zbudowano.

Jakbyś zauważył łuki i bronie na 65 da się ulepszać, truty raczej w ogóle się nie miało ulepszać.

DT nie ma bugów bo byłem ostatnio ;)

i wiele innych to skończ pierdolić głupoty.

Ciekawe na jakim ty serwie byłeś ja wbiłem do dt wyjebało mnie i musiałem czekać 1h żeby postać odbugować bo jest zbugowane i jak cie lognie to sie juz nie zalogujesz....

Opublikowano

Ciekawe na jakim ty serwie byłeś ja wbiłem do dt wyjebało mnie i musiałem czekać 1h żeby postać odbugować bo jest zbugowane i jak cie lognie to sie juz nie zalogujesz....

ch4 u mnie spokojnie śmigało przez kowala, potem do ripa i szkaty przecież dropiłem.

Opublikowano

ch4 u mnie spokojnie śmigało przez kowala, potem do ripa i szkaty przecież dropiłem.

To jak wbijesz do dt to sie lognij i powiedz czy ci postac działa widocznie ci się udało i cie nie logło ani razu a ja mam laptopa z wifi i to słabym i na cały dzień może mi się raz uda iść bez buga i bez wywalenia

Opublikowano

To jak wbijesz do dt to sie lognij i powiedz czy ci postac działa widocznie ci się udało i cie nie logło ani razu a ja mam laptopa z wifi i to słabym i na cały dzień może mi się raz uda iść bez buga i bez wywalenia

przerwa techniczna jest o 19 to pewnie to naprawią

Opublikowano

Nie polecam ,bo administracja niepowazna szczegolnie darionanin jakos tak wchodzi na ts i drze sie aa:)) i banuja i pozniej niewiedza za co i zmyslaja sobie:)

Opublikowano

Nie polecam ,bo administracja niepowazna szczegolnie darionanin jakos tak wchodzi na ts i drze sie aa:)) i banuja i pozniej niewiedza za co i zmyslaja sobie:)

kolejny który nie wie co mówi.

myśl troche człowieku, który administrator by banował za nic ? skoro każdemu administratorowi zależy na graczach !

nikt sobie nie zmyśla, widział Cie admin na dopalaczach to masz pecha i nikt Ci tego nie musi udowodnić :)

Opublikowano

Jesteście wszyscy śmieszni. Ja niby wchodzę na TS'a i się drę? Chyba nigdy nie słyszałeś mojego głosu, aby takie coś mówić, bo od wczoraj wieczora nie wchodziłem w ogóle na TS'a. Aktualnie maszynę ddosują dwa duże serwery konkurencyjne - cóż, taki ich sposób na reklamę. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...