Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

stronka widocznie została zablokowana lub nie opłacona :))

z serwerem podobnie będzie.

Mi działa normalnie oO

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,grałem na serwerze sporo,wbiłem 75lv,i jak się okazuje,zmarnowałem czas.Trzecia sytuacja z eq z navi,to nie przypadek.Po prostu przyjaciele adminów,mają lepszy start w grze,i darmowy ekwipunek,a tego nie zniosę na serwerze.Takie rzeczy,to mogłyby być na serwerze hamachi,dla 50 osób,ale nie na poważnym dedyku.Niestety,muszę wam serdecznie odradzić serwer,i nie tylko ja (Osoba będąca w Top1 nagrała filmik,też kończy grę)

Przede wszystkim administracja wykazuje się nieodpowiedzialnością,gdyż tematy na forum usunęli,lecz odpowiedzi nie potrafili napisać.

Może tutaj,ją uzyskam.Dlaczego,osoba rozdająca eq,nie wyleci z teamu na kopach? Jaki macie z niej pożytek? Z dniem wczorajszym,sporo ludzi odeszło,i te osoby postarają się,aby odeszła też reszta.Oraz o to,aby nie dochodzili nowi gracze (Nie chodzi tutaj o sam serwer,bo muszę przyznać,że jest naprawdę świetny,i kilka osób w teamie,starało się go utrzymać w porządku.Po prostu eq z navi,to rzecz niedopuszczalna moim zdaniem na serwerze tego typu)

Opublikowano

Lepiej niech nie pada, nie po to marnowałem 2 dni na wbicie 24 lv....

A tak na serio od początku serwer wydawał się fajny ale czegoś w nim brakowało, takiej iskry na start która pozwoliła by mu się wybić.

Opublikowano

Witam,grałem na serwerze sporo,wbiłem 75lv,i jak się okazuje,zmarnowałem czas.

Bez obrazy,75lvl to jedeń dzień gry,co ja mam powiedziec jak wbiłem 94 :D

Ale mniejsza,postać sprzedana,film wrzucony,na serwie gra okolo 15-20 osob :D tyle co na startujacym hamachi

Opublikowano

@UP nie pomyliłeś serwerów ? Na BO leci po 0,40% za grupke na 35 lvlu a grupka liczy 4 moby. Druga sprawa to że jest mnóstwo bugów, np. z tym w DT , idziesz na króla a tam zawalisty drop , szkaty ripa , perły itd. teraz aktualnie gra 275 osób i jest weekend to co będzie za tydzień/dwa ? Nic . Nie polecam serwera z przyczyn wymienionych wyżej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Silver,wlasnie,na BO :) a powiedz komus zeby cie wzia na party na v2 doslownie na chwile i juz 50,robisz eq+buff i sam expisz

na serwie gra 275... licznik podkrecony,fajnie by bylo jakby chociaz 30 gralo ;)

Opublikowano

Na stronie Antisy napisane jest takie coś:

"Witamy
Na serwerze ponoć pojawiło się eq z NAVI
Więc jestemy za resetem kont.
Głos należy do was
sonda będzie trwała ok. 2-5 godzin
Jak z wysłanymi smsami na Smocze Monety?
Kody beda znowu działać"

Jedynym wyjściem,aby serwer funkcjonował tak jak na początku jest stuprocentowe usunięcie itemów z navi,oraz blokada kont tych użytkowników.

Lepiej,aby kilka osób zostało zbanowanych,niż cały serwer zresetowany.Ja osobiście,po takim restarcie już na serwerze nie zawitam,większość graczy także.

Po prostu amdministracjo,choć raz przeczytajcie posta zwykłego gracza,jakim jestem ja,i przemyślcie to.Serwer ma szanse być jednym z lepszych.

Naruszanie kont uczciwych graczy,ze względu na występki teamu (eq z navi,zapewne od GMa?) nie będzie raczej mile widziane przez graczy.

Chciałbym dodać,że liczba graczy po resecie będzie wynosiła mniej więcej tyle,co głosów na tak ;)

Po prostu zmarnowany czas po raz drugi (był już jeden reset) skutecznie obrzydzi ten serwer graczom.

Opublikowano

Sonda miała trwać ok 2-5h a już trwa 9 -.-

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

co wam z kodów na smki jak za nie mniej dostaniecie, na poczatku serwera za 200 sm (ok 13 zł smsem) był pakiet vip z dropem expem i yangami na miesiac a teraz za sms 24 zł ten sam pakiet bez vipa bedzie na 7 dni...

Opublikowano

Piszcie PW oddam sure 64 lvl 2xP + czarowana zbroja G6

Eq Fms sr 47 + kd

15K hp + 680 defa

ODDAM ZA FREE

Kto pierwszy ten lepszy czekam na Pw

ODDANA ! nick Daa

#JebacSygnatury

Opublikowano

hahaha znów te śmieszne sondy! ludzie znów podysłają linki znajomym a Ci nawet nie wiedza za czym głosują...pozdro za takie głosowania. Resetem postaci swoich błędów darionian nie naprawisz. wejdź w logi, zobacz kto co dostał - wywal z teamu, ludzi pobanuj ale pozwól grać norlamnie tym którzy legalnie zdobywali lvle i ekwipunke. Np taki UKF albo JulieT sprzedali swoje postacie, i co? teraz ci co kupili będa z kasą w plecy bo ludzie którzy nie wiedzą za czym głosują tak chcieli? Smieszne, zabawne wręcz. Chcesz naprawić swoje błędy to zbanuj tych co mieli eq z navi, siedź więcej na ts to może będziesz wiedział co i jak bo ostatnio jak byłem 4h na ts u was to nikogo z administracji nie było.

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...