Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie jakiś normalny download clienta, z multiupload pobieram już 2 raz i zawsze na końcu pisze że zostało do końca pobierania 0sek i pisze tak z 30min.. Gdy się pobierze to w archiwum jest 1 folder i plik do uruchamiania gry i nie da się wypakować bo wyskakuje błąd archiwum. Z tego 2 uploadu doszło do 7% i stoi w miejscu od 10min+..

Opublikowano

Off jest czy ja coś mam ??

Chwilowa przerwa w celu naprawienia jednego błędu z wbijaniem levela na wysokim poziomie. Jeżeli macie problemy z klientem to pobierzcie lauchera i wgrajcie go do podobnego serwera z niezablokowanym klientem. Wrzucam nowego klienta na Multiupload - jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będzie za 40 minut.

Opublikowano

Oto klient na serwisie Multiupload - specjalnie dla graczy, którym inne hostingi nie działają:

http://www.multiupload.nl/PEN4FVH0VI

Przenieś mnie!

Opublikowano

Ja polecam ściągnąć clienta z pierwszego linku na stronie, ściąga na full prędkości czyli u mnie po jakieś 700/800.

Mi też szło pełną prędkością ale przez pierwsze 2 minuty a później bardzo zwolniło ;/

Opublikowano

Ja myśle że jak by szkaty i klucze same do eq wpadały to by było super.

I żeby kamyki duchowe się dało razem skleić bo całe eq kamyków nie wygląda dobrze ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ja mam to samo ; )

to zrob plik w folderze lib o nazwie "account1.cfg"

w notatniku i bd smigac

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...