Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze za dużo skrzynek za mało kluczy , pomyślcie jakoś nad rozgraniczeniem tego ;p

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Zapraszam do gildii ANALTERROR w shinsoo,jak i na ts IP 178.217.190.17:6370.Aby dostać hasło zapraszam na REKRUTACJA pokój 8.

Opublikowano

Szansa na ulepszenie przedmiotów została nieco zwiększona, aby samo tworzenie ekwipunku nie było katorgą. Aktualnie skanujemy pierwsze 10 osób z topki graczy oraz zbanowaliśmy już kilkanaście innych kont powiązanych z cheatami (tj. waithack oraz dmg).

Opublikowano

Szansa na ulepszenie przedmiotów została nieco zwiększona, aby samo tworzenie ekwipunku nie było katorgą. Aktualnie skanujemy pierwsze 10 osób z topki graczy oraz zbanowaliśmy już kilkanaście innych kont powiązanych z cheatami (tj. waithack oraz dmg).

co z kluczami i skrzyniami ? (ich drop)

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

co z kluczami i skrzyniami ? (ich drop)

Na razie zostaje taki jaki jest - jeżeli będzie więcej zgłoszeń co do tego to będziemy coś próbować zmieniać. Na razie to tylko kilka postów tutaj, bo gdy testowałem to w grze to drop był mniej więcej wyrównany.

PS. Jutro jakoś przed 11 startujemy z większą kampanią reklamową, dlatego też teraz były te resety i poprawa rozgrywki. :-)

Opublikowano

po 40 kazdej skrzyni mam, czasem ze spota poleci 10 skrzyn i 2/3 klucze , na psach chyba testowales i rowno lecialo, bo pozniej to x3 wiecej skrzyn niz kluczy leci ...

Opublikowano

kamykami nie da sie handlowac prosze o naprawienie tego bo chce z buffa na glówna postac przelożyc a sie nie da ...

KentTaczDys aka Hejter

Nowicjusz
Opublikowano

TEN DROP KLUCZY CELOWO JEST MNIEJSZY, ŻEBYŚMY SIĘ KURWA POMĘCZYLI.

Przestańcie już....

stary wyjadacz.

Opublikowano

Zagrał bym ale jezeli widze ze administracja tego serwera wchodzi na inne serwery i spami po to by wbili na jego serwer to już jest żałosne. WIEC NIE GRAM PAPA

To nie administracja tylko gracze

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Zagrał bym ale jezeli widze ze administracja tego serwera wchodzi na inne serwery i spami po to by wbili na jego serwer to już jest żałosne. WIEC NIE GRAM PAPA

Jakieś dowody? Dziwne, bo w czterech teraz siedzimy na TeamSpeaku i naprawiamy bugi. ;-) Reklamować w inny sposób (nie spamienie!) zaczniemy przed 13:00.

Opublikowano

Jakieś dowody? Dziwne, bo w czterech teraz siedzimy na TeamSpeaku i naprawiamy bugi. ;-) Reklamować w inny sposób (nie spamienie!) zaczniemy przed 13:00.

Wyczuwam włam na google.pl i zamiast logo google.pl bedzie antisa.pl ... ale to takie tam podejrzenia...

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...