Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakładka odbuguj postać na stronie nie działa, zrobiłem i czekam już ponad 1h, a na postać nadal nie mogę się zalogować :}

Opublikowano

Zakładka odbuguj postać na stronie nie działa, zrobiłem i czekam już ponad 1h, a na postać nadal nie mogę się zalogować :}

Mi odbugowalo postac, ale dopiero jak dalem zeby tp mnie na gore sohan. Poczekalem 10min i postac odbugowana. Moze tez sprobuj z gora sohan.

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer dobry, ale troche nudno juz ;<

Tutaj macie temat w ktorym chce wymienic konto:xxx

Beznadzieja!

Opublikowano

Serwer już działa - naprawialiśmy kilka bugów. Wieczorem zostanie usuniętych kilka itemów, które nie wnoszą nic do rozgrywki oraz wprowadzimy handel kamykami duchowymi. ;-)

Opublikowano

Obiecaliście SM dla lidera gildii za 20 członków a teraz nawet nie raczycie odpisać....

Wejdź na serwer TeamSpeak3 i napisz do któregoś z administratorów. Ta opcja będzie dostępna minimum tydzień po starcie, jeżeli liczba członków się utrzyma. ;-) 20 członków i lider może ubiegać się o wsparcie gildii smoczymi monetami.

Do Waszej dyspozycji wydaliśmy nową wersję naszej strony WWW. Została usprawniona technicznie oraz pod względem estetyki - wzrokowcy powinni wyłapać zmiany, a w najbliższym czasie jeszcze bardziej będzie to widać (w pozytywnym znaczeniu). Dzisiaj zostanie odbugowane DT, dodany handel kamieniami duchowymi oraz bryłki (500kk) u handlarza.

Opublikowano

Server ciekawy , zawitałem i nie żałuje.Jedynym błędem jest brak epickiej broni dla mentala , co faworyzuje inne klasy.

Opublikowano

1. Daronian, w IS dodaj opisy do fryzur i wierzchowców. Nie wiadomo co dają, wiec po co kupować?;x
2. Naprawcie ten ślub, już 3x brałem, wyloguje sie na 8h, wbijam, slubu nie ma, to męczące kurrwa;x
3. Coś jest nie tak z ulepszaniem bodziami..

Opublikowano

Pograłbym gdyby więcej osób grało. ;) Niemniej, zyczę powodzenia i pozdrawiam.

Gra w dzień ok. 550 - 600 osób, to nie jest mało.

W dodatku wczoraj expiłem buffka w v2 i wyexpiłem go na 1 pd od 20 do 51 w 40 min. :>

@edit

Dobra pograłem, okradli mnie. Nikt nie znał mojego hasła i loginu a tu nagle postać w m2, bez eq bez kasy bez niczego...

Straciłem tylko tyle godzin gry, nie wiem jakim cudem ktoś na moje konto wszedł...

Opublikowano

Co się dzieje, że chanele wywaliło i tak lagowało?? Czyżby ataki, na serwer?

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Minusem są bony i BS :) Sam widzę ile ludzi stoi w M2 np.: i miesza bony. Już pisałem że lepszym wyjściem jest zmiana bonów u NPC.

Opublikowano

wieje nuda od 70 lvla nic tylko exp exp exp ..

A co chcesz robić na serwie jak nie działa DT i nie ma żadnych rajdów itd. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...