Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik na 100% nie podkręcany, wszędzie gdzie się nie pójdzie - metiny red las, las, wszystkie spoty v1, v2 pozajmowane i leją się o nie. Dużo ludzi i cały czas przybywają. Zapraszam do Jinno!

DjTaek

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. . . exp monotonnie i żmudnie leci, wszędzie spoty zajęte, nie ma gdzie expić, misje z PLa, biolog co godzinę ;x

No przecież lepiej by było grać z 20 osobami na serwerze i się nie nudzić, niż walczyć o spota przy setkach innych graczy. ;-) Mądre rozumowanie... serwer jest dla ludzi i niech sobie grają - rób eq, nie wbijaj tylko levela, załóż eq i walcz o chwałę.

Opublikowano

kurrfa dlaczego w ogole metin mi sie nie chce wlaczyc? :x np. patchuje sie spatchuje i nic na kazdym cliencie tak mam ;/

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

No przecież lepiej by było grać z 20 osobami na serwerze i się nie nudzić, niż walczyć o spota przy setkach innych graczy. ;-) Mądre rozumowanie... serwer jest dla ludzi i niech sobie grają - rób eq, nie wbijaj tylko levela, załóż eq i walcz o chwałę.

No tak. . . mam robić sobie eq na 30 lvl, bo nigdzie nie mogę wbić większego lvla, bo stoi takie 5 osób z chunjo na BO i nie dadzą expić ?

Gdyby chociaż o troszkę exp byłby większy, to byłoby lepiej ;x

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Za WH??Jak nawet powodu nie podali.Każdy kto dostał bana za Wh pisało na wołaj a u mnie nie więc nie pierdol jak nie wiesz.

Opublikowano

Nie polecam serwa nie ogarniety team banuje bez podstawnie , przekupstwo u slabszych graczy , banuje topke bez dowodow . PIS Yoł Elo

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mam pytanie. Otóż wykonałem misję u biologa na 30 lvl i nie dostałem 5x szkatułek tak jak to jest napisane w prezentacji.

Za misje 30lvl:

- jeden z wybranych bonusów: +10%

- szybkość poruszania się 10%

- 5x szkatułka wodza orków

Czy coś się zmieniło?

Opublikowano

Proszę o odbugowanie postaci o nicku : reacT, dziękuje.

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Fajny serwer naprawdę, ale nie mam zamiaru siedzieć 5 h na Bo żeby wbić sobie ten 35 lvl. Bez przesady, za dużo exp przesadzony na małych lvlach. Rozumiem już po 60, ale bez przesady żebym z 30 na 31 expił 40 min i liczmy to, że masa ludzi jest na spotach..

Opublikowano

Serwer dobry,tylko mam jedno zastrzeżenie.Dziś rano,osoba na czacie pisała,że dostała 80k (tak,80k !) z Hita,od jakiegoś szamana,i wrzuciła filmik na YT.Nie wiem czy to prawda,lecz prosiłbym w imieniu graczy,o sprawdzenie teamu,i co niektórych osób z górnej części rankingu.

Druga sprawa: Gracz o nicku TheGreatLee chyba przekupuje administrację.Dwa razy miał dostać bana za WH,jednak nadal biega.

Z tego co zauważyłem,wiele osób używa WaitHacka,i to nie tylko z "topki".

Opublikowano

Fajny serwer naprawdę, ale nie mam zamiaru siedzieć 5 h na Bo żeby wbić sobie ten 35 lvl. Bez przesady, za dużo exp przesadzony na małych lvlach. Rozumiem już po 60, ale bez przesady żebym z 30 na 31 expił 40 min i liczmy to, że masa ludzi jest na spotach..

Gram wp i ekspilem od 30 w v2 w pt z archerem i w godzine wbilismy po 12 lvli , do 42 , wiec nie wiem po co narzekasz.

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano
nigdy bo nie umieja odbugowac

Faktycznie, trudno zmienić jedną flagę w mysql. :-)

Proszę o odbugowanie postaci o nicku : reacT, dziękuje.

Na stronie masz odbugowywanie postaci. Wpisz swój nick i poczekaj jakieś 40 minut - jeżeli nie zadziała to spróbuj na innej przeglądarce, jednak musisz być cierpliwy.

To jest zamiar tego serwera. Ekwipunek jest zrobić łatwiej, lecz z levelem na początku musisz się pomęczyć. Po co komu medium na tydzień? :-)

Nie polecam serwa nie ogarniety team banuje bez podstawnie , przekupstwo u slabszych graczy , banuje topke bez dowodow . PIS Yoł Elo

Nikomu nie polecam tych graczy, bo wyzywają administrację i są nieogarnięci. Co teraz? Nie wpuszczą Cię na żaden serwer? Nie... Z takimi wywodami to możesz do kolegów na TeamSpeaku, bo pewnie jakiś dostał bana za waithacka i wielki problem oraz nieogarnięci admini.

Nowicjusz
Opublikowano

exp dobry, a wy " Ofiary banow bez podstawy " zastanówcie sie do chuja, jaki GM da ci bana bez podstawy?

Przez to serwer traciłby gracz, reklamę, jakiemu adminowi na tym zależy? Zajebcie barana w sciane.. Pewnie jezdziliscie na hackach, ban poszedl- wtedy każdy niewinny...

stary wyjadacz.

Opublikowano

Siema wie ktos moze dlaczego jak chce wejsc na serwer to wyskakuje error "unable to open the script file" .Wczoraj gralem normalnie a dzis blad...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Zwiększcie exp, serio. . .masakra, żeby na 21 lvlu na BO tak się expiło ch*jowo -_-

Niektórzy nie lubią się zbytnio męczyć i wysilać, żeby w 3h wbić ten 30 lvl. . jak narazie słabo .

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...