Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty no wprowadzacie jakieś łatki, i serwer się nie włącza... a chciałem sobie pograć ten sam powód co u kolegi wyżej mam

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkat tu dropi w chooy dużo, a kluczy za to mniej. Znaczy w v2 na spocie drugim skorpionów itd. po 2-4 klucze - taka podpowiedź. ;o

CZYTAĆ PROFIL - DO ODDANIA KONTO.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Mi znaki zapytania po zaktualizowaniu się patchera.

Wrzucam te pliki potem odpalam patchera ładuje się i znaki zapytani, WTF?

Opublikowano

ściągam clienta, mam nadzieje że w ciągu tygodnia na serwerze zawita 1k + ludzi , wtedy by się bardzo miło grało :)

Opublikowano

Mi znaki zapytania po zaktualizowaniu się patchera.

Wrzucam te pliki potem odpalam patchera ładuje się i znaki zapytani, WTF?

To samo mam, czyli widać że źle zgrane :)

+ znalazłem itemki z Navi - gildia Herosi

I nadal on gra, 75lvl Chunjo :)

Jak to wyjaśnicie?

Opublikowano

Gildia Herosi to w ogóle gildia ćwoków, mondziołów i reszty pedobearów jak dla mnie. Same chamstwo!

CZYTAĆ PROFIL - DO ODDANIA KONTO.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

To samo mam, czyli widać że źle zgrane :)

+ znalazłem itemki z Navi - gildia Herosi

I nadal on gra, 75lvl Chunjo :)

Jak to wyjaśnicie?

no i z serwera zrobił się syf :) a powiem szczerze fajnie się grało dopóki :

- nie było eq z navi

- derin czy kto tam wczoraj zaszalał zaczął kląć i spamować beznadziejnymi komentarzami w stosunku do graczy ciężko rozumiejących (taka postawa administracji jest dosłownie do dupy)

- nie znalazłbym bugów na yang , o których połowa graczy mówi

- serwer nie był jednym wielki bugiem , małe zainteresowanie graczami - fakt robią łatki by poprawić grywalność ale cały czas jednak się cofają , jak nie na stronie mają kłopoty z ustawieniem "promocji isu " to znowu bardzo dobrze idzie im wstawianie nowych możliwości wydawania na is, serwer długo się nie utrzyma przy takiej rozbieżności problemów . Daro nie wiem czyj to serwer ale powiem Ci spierdoliliście sobie wszystko paroma osobami w teamie .

Pozdrawiam

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Mam pytanie, opłaca się grać na serwerze czy jest navi?

Fajnie się gra? Miałem zaczynać ale po zobaczeniu ostatnich komentarzy.. *.*

Czekam na odp

ktoś i coś

Opublikowano

Tak jak up, nie polecam, navi za navi.. Full abs, a gościu i tak po 14k mi uderza, albo nie działają tu abs, albo administracja navicatem handluje, jeszcze raz nie polecam. -.-

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Ja na pewno wiem, że kris i daronian z navi nic nie dali tylko wzięli jakiś jełopów do teamu, którzy dla kolegów rozdają. Nie dziwie się, że ta gildia biega w złodziejach, trutach, żalach, stalkach itp itd.

A ja nie mogę wbić stalki nawet bo ciężko.

Tak się fajnie grało...

Edit

Zeby serwer działał, wgrajcie laucher ze strony antisa.eu w dziale download i odpalcie patchera i będzie działać.

Opublikowano

Jakoś mi ten ślub działa, w ogóle poprawnie go robisz?

Ubierasz się, masz przy sobie pierścionki zaręczynowe, potem bierzesz ślub, potem dostajesz obrączki potem wbijasz na ślub, bierzesz rozpocznij ślub i zakończ ślub i dopiero poprawnie zakończony...

G00D, nie pierwszy raz biore ślub.. Za każdym razem robię to jak zawsze, wszystko do końca i po jakimś czasie koniec z nim, już mam 3 obrączki na postaci:)

[WAŻNE]

Jeżeli masz problem z włączeniem gry po ostatniej aktualizacji, wejdź na stronę główną Naszego serwera i pobierz obowiązkową łatkę znajdującą się pod tym linkiem:

https://mega.co.nz/#!Bo0gDAgL!RWRA3kUBxwD7n2hn_vx2Bm-1kCkzuIcp7NMKUtGOeuY

Daroninan, 2x locale wrzucilem do pack, i dalej ?????? Tak/Nie. Co zrobić aby serwer smigał?

Opublikowano

Ja na pewno wiem, że kris i daronian z navi nic nie dali tylko wzięli jakiś jełopów do teamu, którzy dla kolegów rozdają. Nie dziwie się, że ta gildia biega w złodziejach, trutach, żalach, stalkach itp itd.

A ja nie mogę wbić stalki nawet bo ciężko.

Tak się fajnie grało...

Edit

Zeby serwer działał, wgrajcie laucher ze strony antisa.eu w dziale download i odpalcie patchera i będzie działać.

Daro jest spoko , stara się jak najlepiej z krisem by utrzymać serwer ale reszta administracji po prostu się bawi w taki sposób , że serwer jest nie warty gry . Daro albo coś z tym zrobisz albo będziesz tracił graczy i to jest poważna sprawa bo to co się dzieje to tylko wskazuje , że nie warto na antisie grać a tyle pracy włożone miałoby być na marne ? mamy Ci ankiete zrobić ilu jest za a ilu przeciw czy jak?

chadasygn.png

Opublikowano

O to post Laysika na forum antisy w celu pomocy dla graczy nie mogących uruchomić gry :

EDIT @@@ - Nie mogłem zacytować .

"Witam.

Skoro Admini wam nie chcą pomóc ja się postaram [ ] .

Krok 1.

Gdy masz już klienta ,pobierasz :

http://www.speedysha...Nowy-folder.rar

Skan:

Krok 2.

Gdy już pobierzemy wrzucamy zawartość do folderu z grą

Krok 3.

Odpalamy poprzez Aantisa.exe nie przez patcher"

chadasygn.png

Opublikowano

Ja się dowiedziałem, że szaman jest zbugowany, a nie że navi ma. Wiele osób tak mówi, że ze skilla po 12k potrafi wziąć bez niczego, także nie wiem...

Opublikowano

nie polecam zrobali skilami ; f

i jeszcze te bony masakra ...

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

cała prawda o serwerze :

nie ma co tutaj grać moim zdaniem.

kończę gre a eq wyjebie gdzieś po drodze albo komuś oddam.

Daro i reszta adminów zawiodłem się i liczcie się z tym że już tutaj nie będzie grało dużo osób tylko zostaną Ci co mają eq z navi...

pozdro, eloszka, dobry serwer ale go zjebaliście tym navi.

elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...