Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wojownik body nie dostal od handlarki skill Uderzający Grom na M9

Pojawiająca się misja Close Private Shop

Słaby drop kluczy

Pieczęć dzika 480h można wyrzucać a reszty nie.

BAAArdzo słabe nagrody za misje. Za zabicie 20 wilków dostałem 1k yang.

Opublikowano

Własnie tak zrobiłem i dalej to samo ; ) jw

Pobierzcie najnowszego klienta - ja się męczę z wrzucaniem na kilka hostingów, a Wy nie chcecie poświęcić maksymalnie godziny na pobranie? No ludzie. ;-) Zapewniam Was, że tam takich problemów nie ma. Jedynie to co, to może wykryć wirusa, ale to tylko fałszywy alarm przez zastosowanie języka AutoIT w patcherze.

Wojownik body nie dostal od handlarki skill Uderzający Grom na M9

Pojawiająca się misja Close Private Shop

Słaby drop kluczy

Pieczęć dzika 480h można wyrzucać a reszty nie.

BAAArdzo słabe nagrody za misje. Za zabicie 20 wilków dostałem 1k yang.

Okej, już naprawiamy to z 6 skillem. Klucze dropią idealnie, jeżeli dobierzesz odpowiedni level - zobaczysz potem w V2. Pieczęcią też już się zajmujemy, a misje musisz sprawdzić pozostałe - nie da się ocenić całego systemu questów po jednym polowaniu. :-)

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik bennn786 dnia 03 luty 2013 - 15:20 napisał

mam problem gry wrzucam launchera do priv'a i do pl'a to wyskakuje

nowyobrazmapybitowejve.png

Jak ktoś ma ten problem niech zrobi pliki account1.cfg,account2.cfg,account3.cfg,account4.cfg, do folderu lib.

Opublikowano

weź zmień paczkę zmianek nie po 50szt. tylko po 200

po drugie zmień fasolki, cena ok, ale nie 500 tylko 2000 niech odbierają

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Takie bony to navi ? hahaha

Tarcza gosciu, na krytyka ma w tarczy, a z tego co wiem do tarczy krytyk nie wchodzi.

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

strzaly na 1 i 10 lvl nie mozna kupic na 1 lvl mozna ale po 1kk za sztuke :/ archer pokrzywdzony prosze to naprawic bo na tsie nawet nie chcecie zejsc na kanal

Opublikowano

EQ od GM? HEHE

Skończcie spekulować wielcy znawcy Metin2. Weźcie sobie tarczę do ręki i spróbujcie bonować - na Antisie w tarczę wchodzi bon na krytyka. Myślisz, że jeżeli to by było navi to by dostał 8% a nie np. 100%? I by się tym chwalił... zastanów się. :-)

Aha i dziękuję reacT, bo teraz połowa osób w prezentacji przeczytała "navicat" i nie chce już zapewne grać na serwerze. Dzięki takim ludziom Metin2 stoi w miejscu, thanks.

Opublikowano

Proponuje aby szkatułki i klucze wlatywały odrazu do eq bo czasami ciężko podnieść szkatułke czy klucz jak leży ze 20 itemów.

Nowicjusz
Opublikowano

'chujowy, chujowy, chujowy' , to powiedz czemu chujowy, pisac kazdy moze, ale argumentow juz nie da.

serwer jest ok, a Wy pierdolicie jakies smety

Beznadzieja!

Opublikowano

Zróbcie żeby można było resetować skille na każdym lvl-u albo chodziaż do 30 lvl-a bo tylko można status zmienić u starszej.

Opublikowano

powiem tak serwer dobry ale administracja chujowa troche

administracja dobra. podaj argumenty dlaczego 'chujowa' .

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

licznik stopniowo widze podkręcacie ... moglibyście chociarz to zostawic w spokoju ...

Licznik nie jest podkręcony - o tym Cię mogę zapewnić. Zlicza zalogowania i wylogowania z ostatnich 10 minut. To nowa metoda na zebranie prawdziwych informacji, a nie tak jak na niektórych serwerach nie zliczają wylogowań. :-)

(przejdź się na BO, V2, DT, itd.)

Opublikowano

Nie dostane działającego launchera, szkoda.

Pobierz całego Clienta, do rana na 100% ci się ściągnie.

Opublikowano

Nie dostane działającego launchera, szkoda.

Wszystkie linki masz na pierwszej stronie - laucher nie jest kompatybilny z każdym klientem, ponieważ został on zabezpieczony (hexpong, loginpacket, itd). Polecam Ci pobrać najnowszego klienta - masz 3 hostingi do wyboru z najszybszą prędkością.

Opublikowano

Wszystkie linki masz na pierwszej stronie - laucher nie jest kompatybilny z każdym klientem, ponieważ został on zabezpieczony (hexpong, loginpacket, itd). Polecam Ci pobrać najnowszego klienta - masz 3 hostingi do wyboru z najszybszą prędkością.

Nie jest kompatybilny z żadnym chyba. A klienta i tak zawsze ściągam z najszybszą prędkością, bo mój transfer nie przekracza 90kb/s, dlatego chce launcher.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...