Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja mam problem gdyż uruchamiam bota wszystko ustawione jak trzeba daje home i bot zarzuca wędkę ale widzi brania co chwile a w rzeczywistości tych brań niema. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna?

• Odpowiedzi 341
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden problem zażegnany. Fajny bocik tylko że po paru minutach działania offa się metek i wyskakuje okienko z hackshielda ;/ jest na to jakaś rada?

Opublikowano

ANTY BAN ? RACZEJ BAN GWARANTOWANY , TO JEST ULATWIENIE DLA GM , PRZECIEZ TO KURWA JASNE ZE JAK LOGNIE BOT JAK PISZE DO NIEGO GM , TO CHYBA DLA KAZDEGO JASNE ZE CHEATUJE I BAN GWARANTOWANY ..

1359236869-U837516.jpg

Opublikowano

powiem krotko zajebioza chłopaki :D odwaliliscie kawał dobrej roboty łowi jeszcze lepiej niz ten u kamera

ps. czekam na expbota:D mam nadzieje ze bedzie tak samo mistrzowski jak ten fishbot

Opublikowano

ANTY BAN ? RACZEJ BAN GWARANTOWANY , TO JEST ULATWIENIE DLA GM , PRZECIEZ TO KURWA JASNE ZE JAK LOGNIE BOT JAK PISZE DO NIEGO GM , TO CHYBA DLA KAZDEGO JASNE ZE CHEATUJE I BAN GWARANTOWANY ..

Jeżeli pomyślisz to stając w grupie innych osób i się "schowasz" to GM nawet nie zauważy, że uciekłeś, a co dopiero nie zdąży nawet napisać, bo gdy bot wykryje go na mapie w pobliżu - od razu się wyłączy.

Co do v0.2 to praca idzie pełną parą. Zaktualizowaliśmy cały interface na bardziej przejrzysty, a ustawienia zostały podzielone na zakładki dla ułatwienia, ale to tylko jakiś mały % z tego co zobaczycie niedługo. ;-) Aktualnie jesteśmy na etapie tworzenia własnej strony, na której będą umieszczane nawet najmniejsze informacje, poradniki, itp. związane z lepszym działaniem naszych botów. Każdy cheat teraz to dzieło z projektu HardBots, którego jesteśmy właścicielami. Tutaj zdradzę Wam nasze aktualne logo:

64831206348973822265.png

PS. Na dzień dzisiejszy domena jeszcze nie jest włączona, jednak mogę też powiedzieć, że .com to będzie jedna z kilku naszych domen. ;-)

Opublikowano

mam problem z tym fish botem wszystko dobrze zarzuca normalnie ale coś nie chce wyciągać tej wędki nic mi nie złapał przez 2h wędke mam +2 i ustawione na 2800 pomoże ktoś żeby normalnie łapał?

Opublikowano

siema mam problem ten bot nie chce mi wcale papki wziasc i zarzucic wedki.. musze sam to robic ale jak wedke wyjmuje z wody to sam.. pomoze ktos (nie chce sam papki wziasc chociaz jest dobrze ustawiona) plis!:D

Opublikowano

siema mam problem ten bot nie chce mi wcale papki wziasc i zarzucic wedki.. musze sam to robic ale jak wedke wyjmuje z wody to sam.. pomoze ktos (nie chce sam papki wziasc chociaz jest dobrze ustawiona) plis! :D

umiejętność łowienia dajesz pod f1-f4 , opcje fishbota otwierasz pod przyciskiem insert , zmieniasz wszystko według własnych ustawień , przynete dajesz do pierwszej strony w ekwipunku , przyciskiem home odpalasz bota. A i nie zapomnij ustawić rozdzielczosci i ustawień takich jak na pierwszym screenie.

A i właśnie wiecie czemu posty zostały usunięte ? Temat miał ponad 50 odpowiedzi , a teraz 30.

Kiedy wersja v0.2 chłopy?

Opublikowano

nic nie dziala a robie tak jak mowisz ;/ nawet kamery mi nie ustawia pisze np. Czekam na branie. bierze polow zakonczony ale nie widac jak kamery sobie ustawia i zarzuca wedka.. ani nie bierze tej papki :/

Opublikowano
Backdoor/Bifrose.apwt

Troszke mnie to w skanie niepokoi. Jednak nie wiem, wykryły to "podrzedne" antywiry, dobra mniejsza i czekam na bs-a od was.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Ja mam problem innej natury. Mam przynęte, wędkowanie na f1 i kiedy włączam bota on ustawia sobie kamerkę i zaczyna łowić.Niestety kiedy wyłowi pierwszą rybę to na górze dalej pisze że czeka na branie i nie zarzuca wędki kolejny raz. Win 7 odpalam za pomocą admina.

Opublikowano

Siemka, mam problem z botem, po pierwszym połowie bot jakby stopuje - nie łowi, nie bierze przynęty.

Zauważyłem, że w okienku które wyświetla się w lewym górnym rogu ekranu, po złowieniu ryby nadal jest napisane, że trwa jej połów.

Proszę o pomoc. :)

Opublikowano

Siemka, mam problem z botem, po pierwszym połowie bot jakby stopuje - nie łowi, nie bierze przynęty.

Zauważyłem, że w okienku które wyświetla się w lewym górnym rogu ekranu, po złowieniu ryby nadal jest napisane, że trwa jej połów.

Proszę o pomoc. :)

Opublikowano

Mi wgl nielowi to raz zazuci i potem stoi jak baran i sie paczy a wlasnie kiedy ten 0.2 widze ze autror nietrzyma sie slowa i niewstawia hacka no coz zostaje mi jedynie m2fish 4.5

Opublikowano

Mi wgl nielowi to raz zazuci i potem stoi jak baran i sie paczy a wlasnie kiedy ten 0.2 widze ze autror nietrzyma sie slowa i niewstawia hacka no coz zostaje mi jedynie m2fish 4.5

Dokładnie, mam to samo. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...