Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot injectuje się, ale bez custom scryptów. mam 3 scrypty i tylko 1 się injectuje. Co robić :D?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tower range

antiskillshot

darius dunk by lux

Tower range jest ok, antiskillshot wywala błąd przy starcie a darius wgl się nie ładuje

Opublikowano

Darius chyba update wymagał, masz tu z moich skryptów spróbuj z tym: http://pastebin.com/UeY0DMxa

AnitSkillshots też chyba update wymaga, ale nie mam obecnie zaktualizowanej wersji. Spytaj sie na forum w shoutbox.

Tower range jest ok, sam używam

Opublikowano

Mówiłem ci już na gg gdzie możesz sobie ten skrypt wsadzić ;p nie działa ;p A tower działa bo sam to napisałem.

#brakowało mi biblioteki allclass.lua, dzięki za pomoc juz działa all

image.png

props :D

Opublikowano

z tego co wiem to własnie nie powinno się używać allclass ?!

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam, mam problem. Robie wyszystko według poradnika geraga7, i gdy wchodze do lobby i wybieram bohatera włącza się gra i pisze "Bol injected sucessfully" i lol się wyłącza ;/ Pomoże ktoś ?

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

No to tak, napisałem sobie bota, i odechciało mi się go aktualizować. Musiałbym trochę nad nim posiedzieć bo obecnie można dostać ( nie zawsze ) bana za afk, bo bot się buguje, no i nie wiem czy wogóle zadziała bo pakiety się zmieniły trochę.

Ogółem to gra mecz na TCS za ciebie, łapiąc punkty ( wersja vip bol jest tu wymagana ), zabijając graczy, itd.

Opublikowano

a czy sa jakies boty ktore pomagaja w szybszym wbijaniu lvl?

No to tak, napisałem sobie bota, i odechciało mi się go aktualizować. Musiałbym trochę nad nim posiedzieć bo obecnie można dostać ( nie zawsze ) bana za afk, bo bot się buguje, no i nie wiem czy wogóle zadziała bo pakiety się zmieniły trochę.

Ogółem to gra mecz na TCS za ciebie, łapiąc punkty ( wersja vip bol jest tu wymagana ), zabijając graczy, itd.

Opublikowano

wrzuci ktos swojego bola ze wszystkimi bibliotekami ? albo da linka do bola ze wszystkimi? chodzi mi np. zeby bylo allclass.lua itp

Opublikowano

pozwole sobie na @up

+ mam problem wczoraj mi wszystko działało itp. ale przez przypadek wylaczylem komputer kolanem i po ponownym uruchomienu bol przestal działac najpierw wyskakowilo mi ze cos tam ze bibliotegi qtcore4.dll ale dałem z tym sobie rade i teraz po włączeniu tego wyskakuje program przestał działać dodam ze mam WIN7

Opublikowano

w tym jest wirus nie pobierac tego! jakis malware !

To nie używaj, czy ktoś cię zmusza?

Opublikowano

A ja mam pytanko, po tym nowym patchu 3.02 nie dziala... Na starym 3.02 bylo ok, i niby juz wyszla wersja na nowego patcha... Wlaczam wszystko ok wyskakuje okienko ze zainicjowalo ale po przywolaniu nic sie nie dzieje... Jest tak jak normalna gra... I tak z all skryptami

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

tu mam coś kozackiego:) dostałem łacznie 7(!) raportów za hacka.. i trafiłem do trybunału... prawie 200 punkótw honorów od przeciwników znikło.. nie mówiąc o pozostałych. w grze 2 penty i staty 46/3/17.. 33673137caf45.png

Opublikowano

A ja mam pytanko, po tym nowym patchu 3.02 nie dziala... Na starym 3.02 bylo ok, i niby juz wyszla wersja na nowego patcha... Wlaczam wszystko ok wyskakuje okienko ze zainicjowalo ale po przywolaniu nic sie nie dzieje... Jest tak jak normalna gra... I tak z all skryptami

Ja mam ten sam problem, ale wczoraj jak pisalem na shoutboxie na forum BoL'a to ktos mi tam odpisal, ze dla free userow bedzie dzialac dopiero po 19, ale nie wiem czy przez dzisiejszy patch sie cos nie zmieni ;/
Opublikowano

Ja mam ten sam problem, ale wczoraj jak pisalem na shoutboxie na forum BoL'a to ktos mi tam odpisal, ze dla free userow bedzie dzialac dopiero po 19, ale nie wiem czy przez dzisiejszy patch sie cos nie zmieni ;/

No ja tez wlasnie pisalem i tez cos o 19 pisali ale zobaczymy ;]

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...