Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaka musi byc aktualizacja do jakiej wersji aby skrypty dzialaly? 3.12? czy jakas inna help

edit gdzie wgrac skrypty ktore sie pobierze z neta?

x

Opublikowano

Kurde trzeba płacić

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

100 sztuk złota Haradowi trzeba zapłacić, wiem, bo rozmawiałem z Lordem Hagenem

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Na windows 7 mi nie działa. Przełączyłem sobie na Windows XP i działa, zalogowałem się!!! ;D

@Edit - Dla mnie to jest gunwo... Mega obiciąża LoLa, często są lagi... Lepiej mi się gra bez tego. Po paru gierkach automatycznie odinstalowałem i postanawiam nigdy nie pobierać tego bota.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ja chciałbym Skin hacka, aczkolwiek w poradniku jest że niby ma być ta opcja w main, aczkolwiek ja mam tylko 4 opcje do zaznaczenia: Zoom hack, Minimap Hack, Extra Avereness. HELP

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Cześć, korzystając z tematu chciałbym zapytać czy są jakieś skrypty na postacie do junglii lub po prostu do jungli, od razu chciałbym powiedzieć, że chciałbym to tylko przetestować, czy na prawdę ten BoL jest taki "op", że każdy tak to "tępi", z góry dziękuje :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...