Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpaliłem Komputer i na Win7 chodzi działa all , ale na laptopie z Win8 po zalogowaniu się wyskakuje błąd Failed Download i BoL się zamyka

Opublikowano

Mógłby mi ktoś zuploadować folder bol z %appdata%? Mam problem że przy uruchomieniu mam failed to download i tak za każdym razem, sciągałem z neta różne wersje i bywa też że pojawi mi się failed to login. Lub bot odpali sie całkowicie bez logowania ale nie działa w grze. Sprawdziłem w danych aplikacji i nie mam tego folderu, który rzekomo powinien być.

Opublikowano

Gdy wchodze do gry to mam wszystko normalnie jak trzeba , tylko jak mam te okienko z włączonymi botami (harras Q , auto AA...) to którymi klawiszami to sie włącza. :)

Opublikowano

Gdy wchodze do gry to mam wszystko normalnie jak trzeba , tylko jak mam te okienko z włączonymi botami (harras Q , auto AA...) to którymi klawiszami to sie włącza. :)

przytrzymaj shift i tam masz menu.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Też mam avire i też ten sam wirus

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Mam pewien problem. Podczas używania BoL-a, po rozpoczęciu rozgrywki mam czarny ekran bądź laga, ikonkę ładowania i komunikaty na czacie o jakiś błędach. Próbowałem różnych rzeczy (wyłączyłem antywirusa, próbowałem na różnych skryptach-z zakładki search, uruchomiałem BoL-a w wersji Latest jak i innych wersjach) ale ciągle dzieje się to samo - najdalej udało mi się dojść z bazy do nexusa zanim gra wysiadła :( Wyskakuje mi komunikat w osobnym oknie "got bugsplat with script Unknown at Function OnApplyParticle"

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Mam pewien problem. Podczas używania BoL-a, po rozpoczęciu rozgrywki mam czarny ekran bądź laga, ikonkę ładowania i komunikaty na czacie o jakiś błędach. Próbowałem różnych rzeczy (wyłączyłem antywirusa, próbowałem na różnych skryptach-z zakładki search, uruchomiałem BoL-a w wersji Latest jak i innych wersjach) ale ciągle dzieje się to samo - najdalej udało mi się dojść z bazy do nexusa zanim gra wysiadła :( Wyskakuje mi komunikat w osobnym oknie "got bugsplat with script Unknown at Function OnApplyParticle"

PS: przepraszam, że napisałem dwa posty pod rząd. Mój błąd

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Czemu mam ciągle bugsplat jak załaduje mi się gra ? we wcześniejszych rozgrywkach mi działało a teraz się pieprzy ;/

Jakie skrypty odpalone, jakie funckje ( zoomhack itd )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

ogólnie mam problem bo nie mogę się zarejestrować na

http://botoflegends.com/forum/index.php?app=core&module=global&section=register 

pisze

To nie jest problem z IPS Community Suite, ale raczej z SQL serwerem jest. Proszę skontaktować się z gospodarzem i skopiować wiadomości przedstawiony powyżej.

ma ktoś jakieś konto ? żeby mi dać albo pożyczyć ?

Konta też nie działają :) Trzeba czekac aż to naprawią ;F

Opublikowano

dzięnki a wiadomo do kiedy

Jak naprawią baze danych to będziesz mógł się zalogować ( sprawdzaj czy po prostu strna BOL'a działa ).

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...