Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem. Wszystko działa pięknie ok. Ładuje skrypt do LeBlanc. Dochodzę do mida i wszystko się ścina, minimalizuje i pisze że jakiś bug i pyta czy zresetować lola...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam taki problem. Wszystko działa pięknie ok. Ładuje skrypt do LeBlanc. Dochodzę do mida i wszystko się ścina, minimalizuje i pisze że jakiś bug i pyta czy zresetować lola...

wyłącz extra awarness (czy jakos tak), zoom hacka itd. na głównej stronie programu i napisz, czy nadal wystepuje problem.

Opublikowano

Last hity też outdated?

jeśli chcesz dobry skrypt na last hitty , to musisz kupić vip'a .

@down

"dobry" ... przez SAC nie będzie miał świetnego ...

Opublikowano

jeśli chcesz dobry skrypt na last hitty , to musisz kupić vip'a .

Nie musi, do kurwy nędzy. Wystarczy SAC.

To, że nie umiesz skonfigurować SAC to tylko i wyłącznie Twoja wina.

PS. Dla VIP'ów nie ma skryptów na lasthity.

Opublikowano

A czy taki SAC potrafi lepiej last hittować niż ogarnięty gracz który zbiera średnio 5-6 creepów za falę? (+1 jeśli duży minion)

Opublikowano

Działa bez zarzuceń. Ten kto będzie grał z botami to będzie grał. Mi osobiście do szczęścia nie jest to potrzebne gdyż to tylko odbiera zabawę z gry sobie enemy i teamowi. Jeszcze jedno na koniec. Ludzie pamiętajcie za to nigdy nie będzie bana!. Jedynie jest możliwość aby bot upadł i nie będzie update'owany wtedy nie będzie działał. Tak to nie ma innej możliwości. Riot nic nie zrobi w stronę tego bota gdyż nie może zrobić update blokującego tego bota, ponieważ bez zgody graczy nie boże być żaden 'niewidzialny' update. Jest to karalne więc cieszcie się tym botem. Moim zdaniem głupota lecz to od każdego z osobna zależy czy będzie go używał czy nie, pozdrawiam.

Oczywiście że riot moze zablokowac bota dodając np Hack shielda/game guarda

Opublikowano

Ja odpalam jako admin i nic mi sie nie pojawia mam tak od tygodnia a wczesniej sie wlaczal normalnie.

Albo jak nic nie mam i jeszcze raz klikam otworz pisze '' BoL is already running,''

Opublikowano

Co mam zrobic z tym bolem? Odpalic go najpierw, potem lola i co? Ma mi sie ten komunikat pokazac? Ze inject?

You are missing Direct X Redist (June 2010), please download and try again

powie ktos jak to rozwiazac?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Rozpoczynam mecza na twisted treeline z bolem zalaczonym.mam zoom hack ,extra awarness i minimap hacka oraz w bol mods lasthitee.kilka sekund po pojawieniu sie stworow bot sie zacina i wyskakuje takie cos:

Got bugsplat with script Unknown at function OnDrawEnd.

wie ktos czemu?I jak to naprawic?potrzebuje bola tylko do lasthitowanie bo to akurat ciezko mi wychodzi.

Opublikowano

Ponawiam pytanie. Bol działa pięknie, skrypty itp. Ale nie działają bajery z głównego menu które mnie najbardziej interesowały czyli np zoom hack.
Gra się po chwili ścina piszę o jakimś splath bugu chyba i resetuje klienta. Proszę o pomoc, co zrobić by te funkcje działały???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...