Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie, można wiedzieć co się stało z Skin Hackiem? Poprzedni program do zmiany skinów który używałem nie działa (LoLSkins) i chciałem znaleźć alternatywę, a tu nic, nawet w BoLu nie ma tego dostępnego.

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy bot jeszcze jest sprawny ? Chodzi mi głównie o skrypty. Zaznaczyłem w BoLu dwa skrypty odpowiadające za last hity oraz kombo zyry, oba nie działają. Nie działa również główne menu które ponoć jest pod przyciskiem shift.

Proszę o informacje, pozdrawiam.

34300.png

18706.png

33784.gif

29715.png

25236.png

10610.jpg

35260.gif

22418.jpg

Opublikowano

Jak to jest z tym bolem? Dziala czy nie? Podobno mialo do dzisiaj nie dzialac..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

BoL nie chce działać bo ma wirusy. Avast mi wykrył Win32:Malware-gen

Opublikowano

Ludzie.. BoL ma wirusy... Pobierzcie antywirusa a nie ciągle narzekacie że nie działa...

Opublikowano

Ludzie.. BoL ma wirusy... Pobierzcie antywirusa a nie ciągle narzekacie że nie działa...

Co Ty gadasz człowieku...nie od dziś wiadomo, że pliki typu cracki czy hacki do gier są interpretowane przez większość antywirusów jako wirusy ;)

Opublikowano

Czekaj czekaj... To jeśli te pliki "Nie są wirusami" to czemu dokładnie te same z BoLa pojawiły się w folderze z windowsem do jakichś plików?

Opublikowano

witaj ;) mam pytanie odnośnie tego co napisałeś a mianowicie "Co robi program:

- Automatyzuje różne czynności np. combo*.

- Różne exploity ( np. free ashe Q )*.

- Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ).

- Maphack.

- JunngleTimes*.

- 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze" -------> czy możesz podać skrypt do tego 100 % afk boty ??

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy bot jeszcze jest sprawny ? Chodzi mi głównie o

skrypty. Zaznaczyłem w BoLu dwa skrypty odpowiadające za last hity oraz

kombo zyry, oba nie działają. Nie działa również główne menu które

ponoć jest pod przyciskiem shift.

Proszę o informacje, pozdrawiam.

Mam to samo i też chciał bym się dowiedzieć co robię nie tak. Najlepiej jak jakiś użytkownik togo napisał by mi PW a ja bym mu opisał/pokazał lub on by mi napisał co robię nie tak.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

juz nie ma skin hacka ? chcialem zobaczyc skina do swaina zanim kupie a tu zonk. nie uzywam ogolnie BoLa bo to dla mnie smieszne, ale jako fan tej postaci nie moglem sie doczekac.. zmienili cos ?

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

dziękuje ;) ale chyba żeby to pobrać to musze mieć przmium ;(

Nie musisz.

juz nie ma skin hacka ? chcialem zobaczyc skina do swaina zanim kupie a tu zonk. nie uzywam ogolnie BoLa bo to dla mnie smieszne, ale jako fan tej postaci nie moglem sie doczekac.. zmienili cos ?

Skin Hack jest już tylko dla VIP.

Opublikowano

taki blad wyskakuje " Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważnie znaleziono MSVCP100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może narapwić ten problem"

zna ktos rozwiazanie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...