Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO do tej funkcji "Extra Awareness - Przewiduje gdzie będzie przeciwinik i rysuje go w FOW." Co to jest to FOW?

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem wszystko sie ładuje gites ale bot niechce grać.. nic nierobi tylko stoi i afczy.

.

Opublikowano

1. Często banuja za tego bota.

2. Czy moze ktoś mi wysłać skrypty 100% afk?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Witam przy uruchomieniu bota wyskakuje mi Direct X Redist (June 2010) pobieram ale chyba zla wersje instaluje i ciagle to samo nie wiem zbytnio gdzie to zainstalowac

Opublikowano

1. Często banuja za tego bota.

2. Czy moze ktoś mi wysłać skrypty 100% afk?

1. Nie

2. skrypty 100%afk są na sorake (gra jak gówno tylko do nabijania refflinków). BoL nie jest programem który gra za ciebie tylko wykonuje combo z prędkością koreańczyka, pokazuje timery czy idealnie używa smita

Ta opcja ze skinami jest tylko dla VIP ?

Tak

Opublikowano

@up co do kombo wystarczy trzymac spacje, a i pytanie co sie dzieje jak wciskasz F9 ? :)

katarina mistrz na kombo :D skacze jak posrana po ludziach :)

a i pytanko czemu wyskakuje mi okienko z napisem "failed to download" ...

Opublikowano

Ja też mam problem , że niby nie mam DirectaX z 2k10 roku , a mam go lecz , nie wiem gdzie mam go wypakować PROSZĘ O POMOC , pomocny post = like

65135238787935115850.gif

Opublikowano

@up co do kombo wystarczy trzymac spacje, a i pytanie co sie dzieje jak wciskasz F9 ? :)

katarina mistrz na kombo :D skacze jak posrana po ludziach :)

a i pytanko czemu wyskakuje mi okienko z napisem "failed to download" ...

Jak wciśniesz f9 to resetują się skrypty. A jeśli wyskakuje ci failed to download to poczekaj, bo pewnie strona wyłączona, albo coś robią typu nowe aktualizacje, bądź znowu ddosy ;)

włączyłem bola, gram, scrypty pozaznaczane, ale nie działają, czemu?

Upewnij się, że dobrze wgrałeś skrypty i czy masz zaznaczone w bolu "Inject BoL" i obok ustawione na "latest".

Witam przy uruchomieniu bota wyskakuje mi Direct X Redist (June 2010) pobieram ale chyba zla wersje instaluje i ciagle to samo nie wiem zbytnio gdzie to zainstalowac

Ja mam najnowszego Direct X i mi wszystko ładnie chodzi, spróbuj zaaktualizować go ze strony, albo pokombinuj :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Mam do was kilka pytań:

1. Czy da się jakoś obejść i grać na premium "bez kupowania"? (Wiem, że pewnie nie - ale kto pytanie, nie błądzi.)
  2. Czy da się kupić w jakiś sposób np. przez PaySafeCard? (Nie mam PayPal'a i nie mam możliwości założenia go - brak karty kredytowej.)

123

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Instalując tego BOTa na pewno nie staniesz się lepszy :) Ryzyko też jest takie, że jak wykryją tego bota to dostaniesz bana... 

Nie polecam, z brązu i silvera trudno się nie wychodzi wystarczy potrenować :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam.
mam taki problem.
zainstalowałem BoL'a + Soraka + Viktors leveling evolution V1.3.0
wszystko działa ładnie do momentu zakończenia gry, gdyż nie wciska przycisku akceptacji.
mam LoLa po angielsku i kolejna sprawa że chodzi tylko na rozdzielczości 1920x1080
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...