Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ogólny poradnik

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje usunąć owy program i iść się uczyć grać normalnie, to działa w miesiąć można bez zbędnych programów (które nie zawsze mamy pod ręką) wyjść do Platyny normalnie, a nie wręcz oszukująć, bo samemu się nie umie użyć np. smite, bądź "q" u Vayne. Pozdro!

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

• Odpowiedzi 880
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje usunąć owy program i iść się uczyć grać normalnie, to działa w miesiąć można bez zbędnych programów (które nie zawsze mamy pod ręką) wyjść do Platyny normalnie, a nie wręcz oszukująć, bo samemu się nie umie użyć np. smite, bądź "q" u Vayne. Pozdro!

ok zrób tak miszczu <3

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ok zrób tak miszczu <3

Przecież nawet to jest dla niego niewykonalne:

@antywarn:

Świetny tutorial, ale Skin Hacka już nie ma.  <3

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam win XP, włączam bola, włączam gre i podczas gdy wyświetla się komunikat inceted sucessfully wywala mi gre. Tzn do ekranu gdzie mogę dać reconnecta.

Opublikowano

Mam problem kiedy juz zaktualizowała mi sie BoL zaznaczyłem wszystko co potrzebuje czyli jakies życzy w main (wszystko) i pobrałem i zaznaczyłem aby got używał kilka skryptów w tym skrypt do LB włączam sobie gre i niedziała działają tylko timery jakies oznakowania itd ale le post.ac sie sama nieporusza muszę nią sterować moze ktos pomóc co moze byc nie tak poruszacie prosze moze cos złe zrobiłem czegoś niemam czy cos ? Co zrobić ??

Opublikowano

Strona pobierania nie działa nawet ta podana nademną. Gdzie indziej można jeszcze ściągnąć BoL'a ?

Piszę "Serwer niedostepny HTTP 503 ERROR"

Opublikowano

Pobrałem wczoraj i działało a dziś odpalam wyskakuje mi falied to downoload wchodzę na strone bola a tu Error 522
o do chodzi?

Opublikowano

Pobrałem wczoraj i działało a dziś odpalam wyskakuje mi falied to downoload wchodzę na strone bola a tu Error 522

o do chodzi?

no sobie bol nie działa, czasem tak ma.

Opublikowano

Chcę kolegę przed tym ostrzec, aby nie mia perma, więc:

czy są tam wiry? skan na virustotal pokazuje trojana.

Jeśli nie to cóż, będę mógł się pośmiać na jego permik, a jak będą viry... xD

Więc pomoc jest mi potrzebna. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...