Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To z głównej stronki ściągnij patchera i wrzuć do głównego folderu Warum.

Patchera, który u mnie ma wirusa a u innych wszystko ładnie śmiga ... ;/

Opublikowano

Ja tu nie bd grac napenwo nie bede czekal dosyc ze malo osob gra to jeszcze takie jajca .w 25 startuje epik serwer wiec daruj sobie zamknij serwer . Yo juz tu nie gram .

Opublikowano

Hahah wiedzialem ze tak bedzie z tym syfem chodza po innych prezkach i pisza ze bedzie taki proo a juz padl ahahahahahaha ^^.Szkoda mi slow na takie serwery ;p

Opublikowano

a ja zagram, widzę swojego ziomca w topce, kilka osób polecało, prezka również zachęca do gry. Każdy serwer ma na początku problemy, właśnie zasysam clienta, to jest dziwne, przy necie 40mb zasysa sie max 90kb/s... Widzimy się jutro na serwerze.

DARK TIME a.k.a MamWyj3ban3, CZY MNIE SŁYSzYSZ?!

Opublikowano
news.png

»[Ogłoszenie] Przerwa TechnicznaZ powodu Ataków serwer został uszkodzony, na szczęście udało nam się ocalić bazę danych, więc nie będzie tzw Cofki Serwera. Serwer zostanie uruchomiony ponownie 24 Stycznia w godzinach 13/18. Jednak godzina może ulec zmianie. Jeszcze raz przepraszamy. Podziękowania za uszkodzenie serwera proszę kierować do administratorów innych serwerów.

Opublikowano

Lipa, client fake i ten 2 plik co waży 1mb nie da się nic zrobić nie wiem jak uruchomić grę a jak włączam żeby się pobierało to błąd krytyczny wyskakuje

banner.gif

Opublikowano

Ja tu nie bd grac napenwo nie bede czekal dosyc ze malo osob gra to jeszcze takie jajca .w 25 startuje epik serwer wiec daruj sobie zamknij serwer . Yo juz tu nie gram .

jaki epik? :>

Opublikowano

Tak a propos licznika, nie dziala on za dobrze. Sam na ch3 policzylem ze bylo conajmniej 40 osob w m1 , a pokazywalo ze jest 1 osoba online ;d

Opublikowano

Zamknąc te jeb mordy hejterzy gdybyscie wbili na ts-a wiedzielibyscie jaki to serwer administracja w pełni ogarnieta informuje i problemach i ich rozwiazaniu wczoraj dla rozrywki zrobili idola .

oynk.png

Opublikowano

Zamknąc te jeb mordy hejterzy gdybyscie wbili na ts-a wiedzielibyscie jaki to serwer administracja w pełni ogarnieta informuje i problemach i ich rozwiazaniu wczoraj dla rozrywki zrobili idola .

W pełni ogarnięta tylko coś z atakami sobie poradzić nie mogą..

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

a jaki serwer sobie radzi z ddosami na początku ? Pomyśl zanim coś napiszesz... !

Serwer polecam .

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

W pełni ogarnięta tylko coś z atakami sobie poradzić nie mogą..

który serwer nie mia ddosów? każdy większy serwer - balantia, ravia, balmora, i wiele więcej - miały ddosa na start! też hejtowali serwery a wystartował ;x więc zamknij pysk kidzie i wypierdalaj jak masz hejtować ;x

Opublikowano

I bardzo dobrze, trzeba te gówniane Warum tępić.

Koles takich jak ty i tych ktorzy DDOSUJA powinno sie tepic a nie serwer zrobiony dla ludzi zeby mogli sobie pograc . Chyba kolo jestes lekko zryty piszac takie cos, no chyba ze sam bierzesz udzialy w atakach DDOS . Pozdrawiam cie srodkowym palcem

Opublikowano

No i co tak sie podniecaliscie tym serwem a ja od razu wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Zapraszam grayst.pl

Wy myslicie ze to wina tych co ddosuja ?? nie ma startu bez ddosow chyba ze prezentacji serwa nie ma ... admin po prostu leci na kase i kupil tanie zabezpieczenia lub wcale.

d3eh5b.jpg

Opublikowano

No i co tak sie podniecaliscie tym serwem a ja od razu wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Zapraszam grayst.pl

Wy myslicie ze to wina tych co ddosuja ?? nie ma startu bez ddosow chyba ze prezentacji serwa nie ma ... admin po prostu leci na kase i kupil tanie zabezpieczenia lub wcale.

dobree ! zareklamuj serwer w innej prezentacji ! dziw się ze gra*st dostanie ddosa! pogratulować głupoty...

dziwisz się że padł przez ddosy? wymień mi 1 DUŻY serwer który nie miał ddosa.

Opublikowano

Wentyl jeszcze się przekonamy że nic Wam nie grozi, jest to bardziej konkurencyjny pod względem graczy serwer niż Warum, będziecie udupieni jak Balantia na starcie ;>

Opublikowano

Nie podoba się wam serwer ? No co wy tu jeszcze robicie ? Musicie tak spamić tym hejtem ? Grzecznie powiem W*******lać ! Nie potrzeba tutaj takich postów ... Start dziś między 13-18 ... Teraz wystarczy tylko czekać, a nie narzekać na adminów, że chcą wam dogodzić, żeby grało się jak lepiej ... Naprawdę pomyślcie zanim coś napiszecie bo aż się śmiać chcę jak patrzę na niektóre posty ... Dziękuję dobranoc ;3

Opublikowano

dobree ! zareklamuj serwer w innej prezentacji ! dziw się ze gra*st dostanie ddosa! pogratulować głupoty...

dziwisz się że padł przez ddosy? wymień mi 1 DUŻY serwer który nie miał ddosa.

Większość serwerów miało ddos i wytrzymało.

Widać, że nie dają rady zabezpieczyć.

Nie podoba się wam serwer ? No co wy tu jeszcze robicie ? Musicie tak spamić tym hejtem ? Grzecznie powiem W*******lać ! Nie potrzeba tutaj takich postów ... Start dziś między 13-18 ... Teraz wystarczy tylko czekać, a nie narzekać na adminów, że chcą wam dogodzić, żeby grało się jak lepiej ... Naprawdę pomyślcie zanim coś napiszecie bo aż się śmiać chcę jak patrzę na niektóre posty ... Dziękuję dobranoc ;3

Skoro mi się serwer nie podoba to mam nic tu nie pisać?

Co w prezce mają być tylko pozytywne komentarze?

Może mi się nie podoba jak ten serwer robi reklamę w innej zapowiedzi bądź prezentacji?

Jak oni przestaną to robić to może przestaną ludzie hejtować ten żałosny serwer.

A i podtrzymuję to co napisałem wcześniej:

Dno.

Opublikowano

hahaha, wbijajcie ziomki na serwer

xxx

//Odpocznij tydzień za adfly

//Aśnaebaem :*.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...