Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że launcher dalej ten sam(wirusy)

Ciekawe czy ktoś się wgl tym zainteresuje ... ;/

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem tutaj 1 dzień i odradzam, co chwile off i lagi, strasznie mało osób. Liczyłem na coś innego, 2h pograliśmy i już off na cały dzień, dziś tak samo zresztą.

Opublikowano

Ja jakoś full kd +5 w fms i zbrojce zrobiłem na 33lv od razu i nie było większego problemu. Wszystko zależy od farta. A jeśli myślisz że jak zrobisz sobie dużo hp i starczy to pozdro.

sory , ale kie bony preferujesz na szpony ? hmm może jeszcze ze strzałami mi tu wylecisz ? ;]

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Serwer OFF do godziny 18. Muszą naprawić szkody, i lepiej zabezpieczyć dedyka.

Mam pewno pytanko. Wie ktoś może jak załączyć 2 Clienty na raz , czy tylko ja posiadam owy problem ?

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

sory , ale kie bony preferujesz na szpony ? hmm może jeszcze ze strzałami mi tu wylecisz ? ;]

Robisz Full Na Zwierzęta, % do PŻ, i sporo defa.

To wystarczy na ogarnięcie spotu na szponach bez bufka.

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

Nie spinajcie się tak ! .

Tacy mądrzy tylko przez kabelki , to proszę sami zróbcie serwer dedykowane , i napewno poleci atak , to już po serwie .

Poczekajcie , Oni dadzą radę i serwer będzie stał dłuuugo .

O 18 pewnie ON , bo pisze tak na stronie . Wbijcie na forum , wszystko się dowiecie , a nie hejty już lecą , gimbusy.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Robisz Full Na Zwierzęta, % do PŻ, i sporo defa.

To wystarczy na ogarnięcie spotu na szponach bez bufka.

Zwierzęta nie działają, deff też nie jest wymagany. Wystarczy dobra broń( tu są kd 50% potwory), omdlenie, kryty % do pż i jedziesz na luzie. Szybciej je zabijesz niż one ciebie

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Ja nadal polecam serwer. Moim zdaniem nic wyjątkowego się nie stało. Mają problemy ze startem, ale powiedzcie który serwer ich nie miał w tych czasach ?

Wszystkie serwery w zapowiedziach będą atakowane i to macie jak w banku. Tutaj tylko zależy czy uda im się jakoś zapobiec temu. Jedyny ich - to były reklamy w innych tematach tak jak czytałem wyżej, ale sądzę, że już tego żałują z pewnością.

Zobaczymy czy uda im się dzisiaj o tej zapowiedzianej godzinie 18 stanąć na nogi. ( i proszę o nie reklamowanie już innych serwerów niżej ).

1377863814-U611928.png

Opublikowano

10 razy zjaralesa za 11 może wejsc to jest urok metina !

co mogę powiedziec gorąco zapraszam na serwer. !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Miało być o 18, poźniej 18.10-15, teraz już 18.30, nie łatwiej było napisać że serwer np o 20 a jak się uporalibyście z tym wcześniej zrobić niespodzianke i odpalić np o tej 18.50?;x

Opublikowano

Jak wszystko zrobią to odpalą... Boże robią co mogą a wam jeszcze mało ... Bez przesady ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...