Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem CLienta i w nim nie ma pliku exe z strony chciałem pobrać patchera to wyskakuje blad strony ? jak mam zagrac

@edit juz mam : )

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgrałbym, ale fakt, że jeden męczy się ze skilami z m1 55ku do g1, później 10 kamieni do P z czego po 40 nie będzie P, a drugi kupuje teczowy kamien w IS, i ma skila na P. WTF ?!

1352652199-U513235.png
Opublikowano

exp jest mizerny po 70, skile hm, strasznie dużo expa potrzeba , miałem na 78 10% i wczytało chyba 12 ksiag tylko a trzeba 55, dropia szkaty blasku z ktorych czasami wypada teczowy kamien i od razu z M na P, ksiegi u instuktorow

Opublikowano

Zgrałbym, ale fakt, że jeden męczy się ze skilami z m1 55ku do g1, później 10 kamieni do P z czego po 40 nie będzie P, a drugi kupuje teczowy kamien w IS, i ma skila na P. WTF ?!

Dropisz na psach szkaty, a z nich tęczowe kamienie M->P.

Opublikowano

To tylko pozorny Wirus, proszę poczytać co to jest a nie od razu ,że troian. Tak jest jak się ma Avasta <- syf i tyle

Też uważam że avast nie jest najlepszym antywirusem ale AVG też wykrywa trojana.

yy logo padło

poleciały dossy. Były lagi przez jakies 5min i padło

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Server ok lecz mało osób gra ;(

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Serwer nie wiem jaki jest ponieważ w cliencie który zajmuje 1 gb nie ma nawet launchera żal dupę ściska... Team który nawet nie potrafi zrobić normalnego launcher to ... Szkoda czasu nie polecam gry na tym serwie ani do pobierania launchera.

Opublikowano

zmniejszcie te spoty, slabe kompy nie wyrabiaja ... ( loch v2)

Ustaw rozdzielczość w grze taką jaką na monitorze.

W opcjach gry wyłącz "Widok", "Okna chatu" itp...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

45872492017603195559.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Ogłaszam konkurs na najlepszy GamePlay serwera Warum.

Co kryje się pod słowem gameplay? Jest to nic innego jak prezentacja naszego serwera w formie filmu. Nie chcemy jednak, by praca była monotonna. Prosimy, byście ujęli w materiale jak najwięcej rzeczy, nie tylko handlarzy i exp na początkowych poziomach jak to ma miejsce w większości filmów na YouTube. Sięgnijcie głębiej - pokażcie questy, nowości, społeczność, działania administracji. Im więcej tematów zostanie poruszonych w filmie, tym większa szansa na wygraną. Pamiętajcie jednak o jakości!

25125480778125242609.png

1. Aby wziąć udział w konkursie, należy nagrać ciekawy filmik przedstawiający Server Warum.pl

2. Nie ma ograniczeń czasowych co do trwania pracy konkursowej, dobrze by było jednak, aby wszystko ukazane było w sposób zwięzły acz treściwy - bez lania wody.

3. Jeden użytkownik może podać kilka prac.

4. Aby zgłosić film do konkursu należy w tym temacie napisać post z linkiem do filmu używając tagu . __link__

5. Prace należy umieszczać tylko i wyłącznie na serwisie http://www.youtube.com , wrzuta.pl

6. W prezentacji nie możesz złamać regulaminu Serwera Warum

7. W opisie filmu na serwisie youtube musisz umieścić link do strony naszego serwera i forum oraz swój nick w grze i na forum.

8. Jasne, że liczy się ilość, ale nie zapominaj o jakości. Nikt nie lubi oglądać filmu w 240p.

9. Jeżeli uważacie, że dacie radę nagrać coś z własnym komentarzem - droga wolna. Zarówno dla administracji jak i ewentualnych nowych graczy miło będzie posłuchać opinii kogoś, kto serwer zna.

10. Każdy post niezwiązany z konkursem będzie usuwany. A Właściciel tego postu dostanie 5 %

69423506796602228150.png

Nagrodami są Smocze Monety

1. Miejsce - 1000 SM > Oraz Ranga

52099271542369311321.png

2. Miejsce - 700 SM > Oraz Ranga

62715222466078482937.png

3. Miejsce - 400 SM ? Oraz Ranga

91354616290273558080.png

Konkurs trwać będzie dwa tygodnie od chwili obecnej, tj. do 8 Lutego 2012, godz. 16:00

68888487823051815750.png

Opublikowano

Nie .!

Mi tam exp pasuje . Znaczy no mogli by dać z 150% więcej . Ale ogólnie super się gra.

Jak ktoś zacznie grę na tym wspaniałym serwerze , zapraszam Shinsoo: )

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Serw fajny jeden minus te zbroje strasznie się świecą ,że po oczach razi ;x

I mam propozycje aby dodać kostiumy , wtedy mniej graczy będzie nosić te "odblaskowe zbroje".

Opublikowano

Tyle ludzi mówi fajny serwer itp a z tego co widzę pisze na stronie, że online 177 graczy licznik źle pokazuje czy jest tak na serio? ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...