Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco zapraszam na serwer. Genialny !!!!!

Liczba graczy powolutku rośnie, wbijac !!!!

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

»[Ogłoszenie] Ataki

Z powodu Dużej ilości Ataków na serwer, tracimy kontrole nad serwerem. Przepraszamy ale serwer musi być Chwilowo OFF. Jak tylko ataki ustaną, lub się zmniejszą uruchomimy serwer. Przepraszamy!

to ciekawie ile to potrwa

87036772528495453814.png
Opublikowano

wy również nie możecie narazie wbić?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Z powodu Dużej ilości Ataków na serwer, tracimy kontrole nad serwerem. Przepraszamy ale serwer musi być Chwilowo OFF. Jak tylko ataki ustaną, lub się zmniejszą uruchomimy serwer. Przepraszamy!

Opublikowano

Ludzie ogar ! lagi są przez ddosy ponieważ fubu aka brew stracił 30 graczy i musi zaczac niszczyc aby odzyskac 30 graczy czyli po dyszce od kazdego na is

Serwer fajny 1 ox był peta wygrałem ;]

oynk.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo, a czego się spodziewaliście? Spamują w każdym możliwym temacie, żeby olać inne serwy i wbijąc tutaj. No to sobie narobili wrogów więc będą mieć DDoSy... ja się dziwię, że w dzisiejszych czasach, gdzie i tak trudno wypuścić serwa bez "rozzłoszczenia kogoś", Team zamówił sobie jeszcze więcej DDoSów na własne życzenie

Opublikowano

INFO OD ADMINISTRACJI

»[Ogłoszenie] Przerwa Techniczna

Z powodu Ataków serwer został uszkodzony, na szczęście udało nam się ocalić bazę danych, więc nie będzie tzw Cofki Serwera. Serwer zostanie uruchomiony ponownie 24 Stycznia w godzinach 13/18. Jednak godzina może ulec zmianie. Jeszcze raz przepraszamy. Podziękowania za uszkodzenie serwera proszę kierować do administratorów innych serwerów.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

To z głównej stronki ściągnij patchera i wrzuć do głównego folderu Warum.

mam to:

Not Found

The requested URL /install_warum.rar was not found on this server. Apache/2.2.16 (Debian) Server at warum.pl Port 80

to dlatego że jest off ?

INFO OD ADMINISTRACJI

każdy może wejść na strone i zobaczyć...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...