Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o ktorej godzinie udostepniony zostanie patcher to mnie tylko interesuje i prosze o szybka odpowiedz od teamu

sorry za wielkosc ale zaraz mnie zaspamuja i nic sie nie dowiem

xbjr.png

Opublikowano

Ranking wyczyszczony został. Pobrałem całego clienta, nie instalke, rozumiem, że muszę czekać aż będzie patcher, bo client dla mnie jest niepełny jak na razie :}

Opublikowano

Ludzie.. Ściśnijcie poślady. Ikonka do włączenia serwera będzie dostępna pewnie 5-10 minut przed startem.

I najlepsze jest to że mówicie że "mają słabe zabezpieczenia", skąd Wy to wiecie? Normalnie sami wróżbici na tym forum !

Osobiście jestem dobrej myśli nie bądźcie pesymistami.

Opublikowano

Wybacz, ale nie wiem jestem zwykłym graczem, pisali że przed starem, a zostało 20 minut, także spoko zaraz będzie pewnie.

Myslalem ze jestes z teamu sorki ;p

PS. zajebista sygna ^^

graphic.png

Opublikowano

To może wrzucicie do tematu tego launchera?

PS. W dzisiejszych czasach nie dadzą się nikomu wybić. Tzw. "Konkurencja".

Opublikowano

Pobralem ta instalke clienta i przy wypakowaniu do pustego foldera wyskakuje jakis blad Co mam pobrac by gra mi dzialal

Zamiast spamować przeczytałbyś informację wyżej. Do grania będzie potrzebny patcher który będzie udostępniony przed startem -_-

Opublikowano

Jak tu ze skillami?

Po wbiciu skilla na G1 (czytanie KU które są u instruktorów ) wbijamy skila na P poprzez tęczowy kamień który dropi ze szkat blasku księżyca lub w IS

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Po wbiciu skilla na G1 (czytanie KU które są u instruktorów ) wbijamy skila na P poprzez tęczowy kamień który dropi ze szkat blasku księżyca lub w IS

Po wbiciu skilla na G1 wbijamy go na P kamieniami duchowymi które są dostępne u handlarki.

Tęczowym kamieniem możemy wbić skilla z m1 na P.

Cytuje :

"U nas Skille Wbija Sie Standardowo jak na pl-u

Czyli Księgami m1-g1 i Kamieniami Duchowymi G1-P

Dostępny jest również Tęczowy Kamień Dzięki Któremu

Wbiajmy odrazu skill a m1 na P

. Tęczowy Kamien Dostepny jest w Item shopie

Oraz Dropi Na nowych Mapach i bardzo rzadko z Szkat. Blasku Księżyca

Która wpada w prost do ekwipunku gdy expimy."

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Super start za 2min a tu nakladki nie ma go klienta nie wypkowal aplikacji do uruchomienia klienta ..

skoro nie ma nakladki to start nie bedzie za 2 min OMG! wystartuja serwer a za 1h dodadza nakladke tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...