Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

prawie cala prezka to oszustwo

poczynajac od npc a konczac na exp...

u handlarzy nie ma tego co w prezentacji...

narazie gram ale bez przekonania

ulepszyc cos na +9 na poczatkowych lvl`ach jest niemozliwe

sa bodzie ale szansa na ulepszenie bliska zeru...

nie wiem po co tak klamac...zeby graczy zwerbowac?

i jak ktos wyzej napisal, z licznikiem na glownej tez cos nie tak....

typowy hard z domieszka medium

po co tak klamac?

zapomnialam jeszcze wspomniec o cliencie

jakis wybrakowany

nie ma czym wlaczyc gry...

dopiero trzeba szukac, prosic o launcher`a

a te niby ddos`y...hahahhah

po prostu nie potrafia ogarnac serwera

a ddos czy cos tam to swietna wymowka^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

prawie cala prezka to oszustwo

poczynajac od npc a konczac na exp...

u handlarzy nie ma tego co w prezentacji...

narazie gram ale bez przekonania

ulepszyc cos na +9 na poczatkowych lvl`ach jest niemozliwe

sa bodzie ale szansa na ulepszenie bliska zeru...

nie wiem po co tak klamac...zeby graczy zwerbowac?

i jak ktos wyzej napisal, z licznikiem na glownej tez cos nie tak....

typowy hard z domieszka medium

po co tak klamac?

zapomnialam jeszcze wspomniec o cliencie

jakis wybrakowany

nie ma czym wlaczyc gry...

dopiero trzeba szukac, prosic o launcher`a

a te niby ddos`y...hahahhah

po prostu nie potrafia ogarnac serwera

a ddos czy cos tam to swietna wymowka^^

Przeciez u handlarzy jest to samo to nie wiem o co ci chodzi. Tez mialem problem z ulepszaniem jak ulepszalem tym zwojem boga smokow czy jakos tak a zwyklym bodzien pali mi raz od +0 do +9 wiec nie wiem gdzie masz problem. Sztabki leca ostro wiec nie ma problemu z kasa

Opublikowano

@ 2up

Faktycznie, na stronie nie ma patchera i z tym się zgodzę.

Dzisiaj zostanie wrzucony, a jeżeli będzie przypadek, że przerwa konserwacyjna potrwa trochę dłużej to będzie już wrzucany

nowy client bez błędów, jakich niektórzy mięli.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Długo polecałem serwer, ale chyba teraz to się zmieni.

Na moje oko team już wiele nie pracuje nad serwerem i nie naprawia bugów których jest dość dużo.

Po pierwsze nie są w stanie naprawić DT. Naprawiają chyba już 3 dni i bez skutków.

Po drugie exp jest żałosny, a dokładniej bez ich bonusu czyli + 250 procent expa praktycznie nie da sie wbić wyżej niż 95+ lvl. Exp leci masakrycznie wolno bez bonusu i wątpię czy bez bonusu kto kolwiek by wbił przez miesiąc 105 poziom by móc wbić na nową mapkę.

Strasznie ciężko zrobić również eq do pvp a dokładniej bronie i zbroje, do których potrzeba ulepszacze, ale nawet niewiem skąd dropią. Mam 95 lvl i nie jestem w stanie zrobić drugiej zbroi po stalce a jest tam ich dalej kilka. Raczej to samo tyczy się broni. Zbyt ciężko zdobywa się ulepszacze na zrobienie nawet tych początkowych zbroi i broni.

Dla mnie to już raczej koniec gry na tym serwerze. I czekam na opinie administratora tego serwera na mój post. Pozdrawiam

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie tylko jak ściągnąłem klienta to nie ma pliku do odpalenia gry i .dll..

Da ktoś może jakiś launcher czy coś?

Ściągnąłem patcher odpalam gre i mi wyskakuje błąd - LoadLocaleError(lcale/ymir/locale_game.txt)

Opublikowano

Serwer jest fajny mimo paru malutkich błędów. Administracja również interesuje się serwerem więc sądzę że to największy plus oraz największy powód do zagrania.

Opublikowano

UP@

Powiedz w jaki sposób się interesuje serwerem ?

Jakoś ani wypowiedzi ani pracy na serwerze nie widać... Mnóstwo błędów, bugów itp.

Down@ śmieszny jesteś.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hmm moim zdaniem może i serwer fajny, ale administracja serwera wgl się nim nie zajmuje, ma na wszystko wyjebane i nic nie idzie do przodu..

Widać tego konsekwencje. Bez expa nikt nie expi bo to się nie da...

Gdybyście coś naprawili, te bugi itp to może ktoś by jeszcze zaczął, ale jakoś nie widzę dalszej gry na tym serwerze.

Opublikowano

Hmm moim zdaniem może i serwer fajny, ale administracja serwera wgl się nim nie zajmuje, ma na wszystko wyjebane i nic nie idzie do przodu..

Widać tego konsekwencje. Bez expa nikt nie expi bo to się nie da...

Gdybyście coś naprawili, te bugi itp to może ktoś by jeszcze zaczął, ale jakoś nie widzę dalszej gry na tym serwerze.

DT jest naprawiane a jednocześnie przygotowywana jest nowość jakiej nikt jeszcze nie ma...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ok, postaram się wypowiedzieć krótko.

Wbiłem 3 dni temu, mordowałem się cały weekend aby wbić się w topkę, byłem top 1 w chunjo.

Dzisiaj administracja zrobiła dobry krok i zwiększyła o 2x na stałe expa, ponieważ po 95 bez rat nie dało się expić.

Po dodaniu tej zmiany na 2x więcej expa, expiło się wyśmienicie, nie za szybko nie za wolno.

Później nie było mnie godziny, wchodzę a tu na servie 250% raty. Ludzie którzy mieli po 70 lvl wbili 95+ wszystko to co ja się męczyłem aby osiągnąć przez weekend. Inni zdobyli zaledwie w godzinkę...

Administracja servera, jedynie udaje że się nim zajmuje.

DT wciąż niby naprawiają a prawda jest taka że nie umieją go naprawić, mnóstwo bugów, bardzo nie dopracowany system ulepszeń. Ja WP zrobiłem z wielkim trudem śmiercio (2 epik po bojowym) na +7, przy czym nie powiem ile już wybiłem metków aby posrane ulepszacze dropnąć. Nie wspominając już o pozostałym eq na które trzeba po biliony pereł. Zdecydowanie za dużo ulepszaczy potrzeba.

Bug z minusowych hp po każdym TP, i wiele innych sprawia że server długo nie postoi.

Jak na początku polecałem server, tak teraz go bardzo ODRADZAM !!!

Tyle w tym temacie, odradzam server.

Opublikowano

Fajny serwer.Podoba mi się i wygląda na stabilny,ale skoro nazwa tego serwa to : ''Warum'' to się zapytam Warum der Server, und das andere nicht?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...