Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum.pl [Dedyk]

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktory to juz serwer? Nie polecam lepiej poczekac na dopracowany serwer grayst(start piatek)

i po co reklamujesz jak się nie podoba to wypad i nie wkur ludzi

52324509.jpg
Opublikowano

Fajny ale nie napracowaliście się nad nim. Serwer typu kopiuj/wklej i może trochę gimpa .

kazdy teraz taki serwer jest a na dodatek w wiekszosci serwerow wszystko jest takie chaotychne nie poukladane a tu widac ze troche pomysleli

wiec serdeczne zapraszam , client sie juz pobiera .... myśle za zagoszcze tu na chwile

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

A mi coś rejestracja nie działa wpisuje wszystko i żadnej wiadomości że zarejestrowany jestem tylko to samo ... ^^

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

@HondaXR

Skończ z takim biadoleniem ,że padnie . Z tego co widzę ,to Twoje ostatnie posty są typu "Nie polecam ,padnie ". Więcej nie potrafisz czy jak?

Co do serwa.. zawitam na chwilę ,może dwie . Zobaczymy jak to będzie.

Piona !

Opublikowano

Uu, piękne zabezpieczenia na stronie , ładuję z 10 min już, przy necie 100MB/s nie pozdrawiam i nie polecam, nieudaczniki ..

To nie oznacza że serwer do dupy czy coś robią ze strona i tyle.Poczekaj na start! ;D

Opublikowano

pobralem clienta zainstalowalem i nie mam ikonki to odpalenia serva wtf /?

Będzie podany do startu patcher w którym będzie ta ikonka.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem wam , że zabezpieczenia nie są zbyt dobre chyba ;//

PS. Wiadomo kiedy będzie działał ts3? Ewentualnie czy jest jakiś pod zastępstwo narazie?

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...