Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm, sory ale nie chce mi sie czytać 3 nowych stron postów, więc:

można wiedzieć czemu, skoro maszyna podobno była na 27, start jest planowany dopiero za 2 tyg xD?

:P bo mnie to dziwi

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

bo są kłopoty z sponsorem, który nie chce(lub nie może) udostępnić maszyny.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@UP Jak nie posiada ;P? 32GB, z czego bodajże dla nas 10GB idzie

W tym momencie projekt troche sie sypać zaczął,nie wiadomo kiedy bedzie maszyna, a na dodatek znaleźliśmy ukrytą skrzynie z diamentami, prawdopodobnie któryś z Budowniczych ją schował, i pewnie jest ich więcej...

mca.png
Opublikowano

faktycznie zenada, Swojego czasu budowałem coś na konkurs na mapie free build co mialo być przeniesione później na moją działke. I zrobiłem podbłoge z diax bloków:D

także neistety ktos zepsul nam gre:) bo teraz to glupio isc

Opublikowano

Wgrajcie plugin na sprawdzanie kto postawił dany blok i sprawdźcie tą skrzynkę z diaxami :O

Opublikowano

Mam mały problem z launcherem pisze:

To run this application you first must install one of the following versions of the .net framework v4.0.30319 contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .net framework

Proszę kto mi pomoże.

Opublikowano

Mapa myślę, że jest w 80% skończona. Dobudujemy resztę jak będzie maszyna. Nie wiem jak z pluginami i modami ale podobno wszytko działa i zostaje nam czekać na maszyne...

Opublikowano

@xAmigo Taki plugin musiałby być zainstalowany przed postawieniem tej skrzynki,teraz to nic nie da,bym użył mózgu to bym wpadł na to, że takie rzeczy będą robić i zainstalował taki plugin,ale jak zwykle nie myśle :P

Z Pluginami/Modami jakoś idzie, osobiście ostatnio mało zrobiłem bo sie obijałem i w LoL'a grałem :D,ale za niedługo zarzuce pare screenów.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...