Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie, napewno będę śledził temat :)

Jeszcze takie pytanie, kiedy będzie start ?

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@wWojtek To ty nie zrozumiałeś, jakbyś czytał temat to od 2tygodniu budujemy...

@Kamil118 Pisz do efego na GG,jest w pierwszym poście

@mic Tydzień/Dwa, zależy od sponsora

mca.png
Opublikowano

@up ja ci odpowiem... budujemy wioski, miasta, jaskinie, kapliczki, statki, lochy i pełno innych rzeczy... Napisz do mnie jaki masz nick, dodam cie do WH i sprawdzę jak budujesz... chyba, że masz jakieś ss'y ;)

Aktualnie mamy: (potrzebujemy)

Miasta - 2 (3)

Wioski - 3,5 (5-6)

Statki - 2 (4)

Kapliczki - sam nie wiem :D (porozrzucane po mapie)

Jaskinie dla smoka - 2 (5-6 - dla każdego smoka po 1)

Lochy - 4

Opublikowano

Wszystko ładnie zaprezentowane, przejrzysty opis. Kocham klimat typu RPG więc na pewno zagram :))

Opublikowano

Po paru dniach offline, wróciłem do normy.

Każda osoba która uważa, że ładnie buduje i chciałaby się wykazać może się zgłosić na rekrutację do mnie na GG:

5397087

mca.png
Opublikowano

Ty tam 3 posty wyżej, ta do ciebie mówie, GRAFIKI MI RÓB!

A tak w temacie to myśleliśmy nad tym, żeby serwer był Hardcore i jest to dość prawdopodobne:)

Konkurs przed otwarciem jakiś wykombinujemy ale ten to rzekomo <Prowokacja do Spamu>

PS.

Poszukujemy Grafików! Pisać do mnie(39131244) albo do efego(w pierwszym poście GG).

mca.png
Opublikowano

Nie, nie będzie hardcore, przynajmniej ten serwer, pozniej mamy w planie jeszcze jakieś i axero coś myśli o hardcorze a ja myślę o jakiś autorskich modach na forgu

Opublikowano

Siemka w tym topicu pisałem do efee że mogę pomagać dokańczać pewne budowle ale nie od zera bo dla mnie to czarna magia jakieś tipi czy ungabunga często jestem na pc więc z zarysu coś tam mogę wybazgrać xD gg 33561.. powinien mieć efee... Ale kijek z tym Panowie jak nie będzie sponsora czy serwer będzie za parę mieś (gdyby sie tak okazało) to dajcie znać coś sie uskłada ;P serwer fajny sie zapowiada abyście nie zlali ;) bo sami zostaniecie :P

Opublikowano

Mapa już praktycznie skończona, teraz implementujemy nowe itemy tylko :)

Sponsor ciągle przeciąga date kiedy da maszyne, wygląda na to, że szukamy nowego sponsora.

mca.png
Opublikowano

@2up Tak chaotycznej i antyinterpunkcyjnej wypowiedzi dawno nie widziałem :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Dramo ciągle pracuje nad tym LoM'em... nie mam pojęcia kiedy oni to skończą i kiedy będzie VPS, jeżeli posiadałby ktoś maszynę 8 gb + to zapraszam na gg 43672626

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...