Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Winject nie wykrywa mi procesu nfsw. Jakieś pomysły co zrobić ;) ?

@edit już sobie poradziłem. W winjectie trzeba dać extend acces czy jakoś tak :)

674071459604241683421.gif

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Przedstawiam wam nową aktualizacje trainera od GamerZ. (GMZ).

Jest to hack działający w grze, nie obok jak dotychczas.

Aktualizacja 07.08.2013r.

20130109170413needforsp.png

1. Ściągamy plik, rozpakowywujemy.

2. Włącz grę.

A. Zaloguj się.

B. Wjedź do gry.

3. Zminimalizuj grę.

4. Włączamy plik NFSW_hack

5. Gotowe. Możemy czitować!

20130109170413needforsp.png

Funkcje:

F1 - "Tryb czołgu" - zwiększamy masę naszego .

F2 - Pozwala nam jazdę przez textury(budynki-stałe przedmioty).

F3 - Tryb "Ducha" przejeżdżamy przez przeciwników w wyścigu i przez przedmioty(boty).

F4 - Maxymalny poziom poszukiwań przez policję czyli 5.

F5 - Samochód sam się prowadzi ;]

F6 - Nieskończona ilość PowerUpów.

F7 - Nie czakemy na odnowienie się PowerUpów.

F8 - Blokuje wyświetlanie tabelki przed każdym wyścigiem, przez ten czas można jeszcze jeździć po mieście oraz nie czeka na odliczanie do rozpoczęcia wyścigu.

F9 - AutoFinish

F10 - Podmienia nam wszystkie samochody na 1 najlepsze aktualnie w grze.

F11 - Dołączamy do chatu, gdzie wszyscy używają hacków.

PAGEUP - Gwałtowne maxymalne przyśpieszenie.

Nowość:

INSERT - Ukrycie Hacka

Pause - Wyjście z gry

Download:

http://pl.rghost.net/private/47952366/f1d046c2c0531014f1876f89d8d5c744

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/46f45e11ade2957b7de748d1b1a2c41fd83a6d218cb47c9f9a0e0399d01cb282/analysis/1375904225/

wczoraj byla aktualizacja i niestety chack u mnie nie dziala macie jakies porady pozdrawiam

Opublikowano

Aktualizacja 25.08.2013r. (1594 V2)

witam serdecznie wszystkich

aplikacje wczesniejsze umiałem sciagnąc i odpalic bez problemu

natomiast nie jestem asem z programów komputerowych jednak wreszcie jest aktualka

NFSW_hack.exe po rozpakowaniu działa super

mam pytanie a zarazem prosbę moze ,

w tym hacku jest praktycznie wszystko co potrzeba i jest łatwy w uzyciu

natomiast w innym hacku który ma wiecej mozliwosci jednak przy dodaniu max speed ,

maxymalnej predkosci czesto gra sie wyłacza

jednak rozwiazanie szybkosci lepsze jest w pierwszym

ale brakuje bardzo swietnego rozwiazania dodatkowego , natomiast

prowadzenia samochodów 10,15,20,50 co przy prowadzeniu róznych samochodów jest

bardzo przydatne zwłaszcza amerykańskich na tylny naped oraz

ich starszych odpowiedników które bardzo trudno sie prowadzi a praktycznie bez 4 gwiazdkoweko zawieszenia jest niemozliwe

normalnie grac nimi

mam pytanie czy jest mozliwosc w jakis sposób dopiecia tej opcji do NFS hack .exe

p[ozdrawiam serdecznie

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

Jeśli używam opcji AutoFinish+5sec,to wywala mnie z lobby i inne samochody stają w miejscu,mogą mnie zreportować po wyścigu? Czy mogę dostać bana za reporty?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

witam

mamm pytanie jak wyglada jak ktos dostanie bana ???

co w tedy pisze ??? jak wchodze na gre bo od kolku dni pisze ze servery nie działaja , to banczy na grze robia takie długie przerwy ???

za ewentualne info na ten temat dzieki wielkie

pozdrawam .

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

witam

mamm pytanie jak wyglada jak ktos dostanie bana ???

co w tedy pisze ??? jak wchodze na gre bo od kolku dni pisze ze servery nie działaja , to banczy na grze robia takie długie przerwy ???

za ewentualne info na ten temat dzieki wielkie

pozdrawam .

Ban jest wtedy gdy przy próbie zalogowania wyświetla Ci się komunikat:

To konto zostało zbanowane za naruszanie warunków Regulaminu

Świadczenia Usługi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ban jest wtedy gdy przy próbie zalogowania wyświetla Ci się komunikadzieki wielkie za wyjasnienie

mam jeszcze jedno pytanie na czasie jeslito mozliwe to bym prosił o podpowiedz a raczej upewnieie sie

mianowicie od kilkujuz dni serwery pisze mi ze sa nieczynne czy u was takze sa one nieczyne z powodu jakis prac lub cos w tym rodzaju ??????

prosił bym o podpowiedz jesli to mozliwe bo juz kilka dni nie moge wejsc na gre i czy to normalne ze az tak dlugo moga trwac przce nad serwerem ?

pozdrawiam serdecznie )))

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

mianowicie od kilkujuz dni serwery pisze mi ze sa nieczynne czy u was takze sa one nieczyne z powodu jakis prac lub cos w tym rodzaju ??????

prosił bym o podpowiedz jesli to mozliwe bo juz kilka dni nie moge wejsc na gre i czy to normalne ze az tak dlugo moga trwac przce nad serwerem ?

pozdrawiam serdecznie )))

Obecnie nie ma żadnych prac nad serwerem, serwery działają prawidłowo.

Problem może leżeć w Twoich ustawieniach.

Masz wyłączoną zaporę?

HB5fLf7.png

Opublikowano

przez tego trainera cowneło mi mi 3 lvl Audi i wszystkie kupione lub zdobyte uleprzenia

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

przez tego trainera cowneło mi mi 3 lvl Audi i wszystkie kupione lub zdobyte uleprzenia

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Mam pytanie... jak działą lobby kick all tak aby jechac samemu w wyscigu tylko ze po prawej stronie ekranu widac ikonke jak by gracz wyszedl z wyscigu jak to zrobic ???

Opublikowano

Nie możliwe, admini gry musieli by cofnąć serwer.

Raczej zalogowałeś się na inne konto lub kierowcę.

Opublikowano

Mam pytanie... jak działą lobby kick all tak aby jechac samemu w wyscigu tylko ze po prawej stronie ekranu widac ikonke jak by gracz wyszedl z wyscigu jak to zrobic ???

Aktywujesz opcję i wchodzisz do wyścigu.

Działa to w następujący sposób:

Wyrzuca wszystkich uczestników wyścigu do jazdy dowolnej i wysyła błąd.

Ty zostajesz w wyścigu i jedziesz sam (gwarantowane 1 miejsce).

HB5fLf7.png

Opublikowano

a bana mozna za to złapac ?

pozdrawiam

ps jak mozna wkleic taki obraz franka jak masz u siebie , bo niewiem a próbowałem kilk krotnie ))))P

oczywiscie inny ))P

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

a bana mozna za to złapac ?

pozdrawiam

ps jak mozna wkleic taki obraz franka jak masz u siebie , bo niewiem a próbowałem kilk krotnie ))))P

oczywiscie inny ))P

Można złapać bana :P

Najbardziej prawdopodobne za speed hack'a i auto finish'a

PS. Profil - Edytuj - Sygnatura

mam pytanie jesli ktos wie , czy sa gry na podobnym poziomie jak nfs world wyscigowe ????

Załóż oddzielny temat.

HB5fLf7.png

Opublikowano

tak tylko jak i gdzie bo jak napisze na blogu to znika jego zawartosc ciagle mi kiepski zemnie magik jak mi zawartosc która pisze na blogu znikaja

przyznam sie ze pierwszy raz zalogowałem sie i uczestnicze na takim forum wiec wiadomo ze moja wiedza jest niewystarczajaca mimo ze poczytałem regulamin irp pobieznie ale czytałem i zasady

wiec gdzie sie dokładnie zakłada tematy dotyczace nfs world i mozna napidsac tam co sie wie i co sie chce dowiedziec mam fajna stronke z czesciami które sie zdobywa cała mapa i tracy gdzie jakie w jakim dniu sie zdobywa ale nie moge wkleic bo dostałem ostrzerzenia a jak gloga zrobiłem z linkiem do strony bez reklam to mi zawartosc juz 2 razy znikła taki zemnie magik )))

a stronka warta do popatrzenia i sa kody i to sporo a ja nie umiem tego odczytac

nap takie czesci sa jak

Unknown: Zero Tuning Mods Suspension Ultra Series Sport

P1331.jpg

14551571892228083969.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...