Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie hejce :) poprostu proponuję byście chwile odczekali z serverem i dopracowali wszystko.

Fajnie że jest PL server , i fajnie by było gdyby on był zrobiony w 100% bez poprawek.

Wiadomo ze takie restarty zniechęcają ludzi. Ja poczekam aż ogarniecie wszystko wtedy zobaczymy co i jak :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy inaczej, daliśmy małe raty serwera, i powoli sobie pracujemy nad nim :) wszystko robimy w tle, tamten restart był nie przemyślany i spowodowany właśnie tym capatchem, teraz jak bd coś dodwać co wymaga restartu serwara, będzie działo się to w nocy :) a jak coś większego to bedzie zapowiedziane.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Widzę, że jednak posłuchaliście moich rad i słusznie. Przenieście temat to działu "Publikacje serwerów".

Opublikowano

i tak należa sie brawa, serwer chociaż wystartował, nie to co serwery rafdzia. Anyway - z Waszym zapałem to serwer swoje osiągnie i będzie dopracowany, czekam na efekty. Powodzenia:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Server mial poczatkowo pate bugow kotre zostaly zgloszone i po chwili juz naprawione wiec jest super , aktualnie lv rosnie i mam nadzieje ze tak samo bedzie z zainteresowaniem serviera ... 1wszy unikat ubity :P

Edge-1.png
Opublikowano

Staramy się słuchać graczy dlatego też możecie do nas pisać na serwerze bez skrupułów z każdym problemem bugiem czy inną rzeczą, mamy swoje poczucie humoru i już niektórzy je poznali hehe :) I już niedługo zapraszamy na naszą nową stronę internetową z rankingami i innymi bajerami :)

Wprowadzone Update dziś:

Fix Item Mail, naprawa cen i zmiana ich na niższe. (Avek 398 silks > 150 silks)

Fix CTF

Dodano Stack itemów: Arrow/Bolt 2500, poty 500, elixiry 100.

Fix dopisków po inventory expansion 1.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Problem ze strzlami beltami. Niby mozna w sklepie ich kupic 2500 lecz przy wpisaniu liczby powyzej 250 nie kupuje ich. Natomiast jezlei kupi sie 250 pare razy to mozna je na siebie zestokowac lecz i tak zajmuja niewidizalne miejsce wplecaku. Poprawcie :D

Tak samo sie dzieje z elkami weapon czy innymi do peta sie wkladaja i mozna je zestokowac ale recznie lecz i tak zajmuja miejsce wpecie tka jak by nie byly zestokowane ^^ zrobcie cos z tym bo bardzo flustruje :(

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie.

Naprawią to na pewno zaraz jak tylko wstaną - siedzieli po nocy żeby dopracować ile się da wczoraj.

Jak macie jakieś sugestie / bugi itp zapraszam do zgłaszania ich na http://moononline.eu/forum/

Po rejestracji wystarczy się zalogować, nie trzeba aktywować nigdzie konta wbrew temu co jest napisane zaraz po utworzeniu go :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A co ty chciales na low rate serwerze :)

Spokojnie serw jest od wczoraj może w końcu ktoś zrobi prezentacje w na mpc i nie wiem czy na epvp jest serw mam nadzieje że się rozkręci
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dzięki za przeniesienie tematu :)

Dzisiaj będzie kilka fixów, szczegóły w późniejszym czasie (pracujemy nad tym).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Po tym wyszedłem z servera, grają chyba z 4 osoby, co 2 rzecz się buguje, a teksty GM'a Żebraka jak z gimnazjum.

58254728.jpg

Opublikowano

No niestety ale NOtice pisane jezykiem tak jak wyzej niestety ale nie jest dobre. Piszcie notki ogarniete zeby all wiedzieli oco biega. i przymusowo po angielsku bo jak ktokolwiek wchodzi na server to pisza tylko na party wtf what he write ?? Albo chcecie server zeby byl normalny i bylo na nim fajnie i durzo graczy albo chcecie go miec dla wlasnej zabawy w gmowanie zeby poczuc sie kims lepszym ? Tracicie ludzi przez glupie zabawy. Wszyscy od Gma oczekuja jakiejs normalnosci a nie dzieciaka co sie bawi notkami. To tyle odemnie gram dalej ale jak tak bedzie dalej to chba tez podziekuje :( a zapowiadal sie fajny serv mimo ze exp troszke malawy ( wydaje mi sie ze server fun z expem x10 to nie zbyt fun x25 czy x35 bylby fajny na tym gapie i wtedy miesiac czy dwa bylaby zabawa a tak to coś nie halo )

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Tez niechce sie zabardzo czepiac wasz server wasze zasady , ale takim pisanie zniechecanie osoby - zapowiadalo sie fajnie , expilo spoko ale po tym ja gm zaczal pisac wczoraj "polaczki" na servie to myslalem ze zaraz mu cos zrobie bo jak to mobil Ferdynand Kiepski : nie o taka poskie zem walczył ... . Wiec ogarnicjcie sie troche bo przydalo by sie wiecej osob na servie a nie kazdy bedzie gral z takimi gm'ami

Edge-1.png
Opublikowano

Tez niechce sie zabardzo czepiac wasz server wasze zasady , ale takim pisanie zniechecanie osoby - zapowiadalo sie fajnie , expilo spoko ale po tym ja gm zaczal pisac wczoraj "polaczki" na servie to myslalem ze zaraz mu cos zrobie bo jak to mobil Ferdynand Kiepski : nie o taka poskie zem walczył ... . Wiec ogarnicjcie sie troche bo przydalo by sie wiecej osob na servie a nie kazdy bedzie gral z takimi gm'ami

Aż przypomniało mi się serwer Crystal :D też taki jeden gm spamował motakami jak szalony wkurza to każdego ponieważ takie zachowanie gmowie maja tylko na polskich serwerach
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

"Ja Aqua2to([GM] Blue) mam 20 lat i nazywam się Sebastian, kiedyś z kolegami wpadliśmy na pomysł stworzenia serwera na dłużej, nie żeby wbić max lv i pójść na inny jak to teraz się dzieje w tej grze, wraz z upływem czasu ludzie się wykruszali i zostałem sam z marzeniem stworzenia własnego serwera, móc samemu sprawiać przyjemność swoją ciężką pracą innym graczom i tak oto dzięki pomocy Coffe*(Pawła) i Daxer92(Damian) daliśmy rade zapoczątkować te marzenia, razem jak na razie w trojkę dążymy do naszego celu stworzenia może nie najlepszego serwera ale ciekawego i zadbanego, a przede wszystkim przyjemnego dla graczy, dlatego też każda uwaga dotycząca serwera będzie pomocna, czy to do sprawy questów, nowych pomysłów, strony czy samej administracji, postaramy się zawsze pomóc jak możemy i spróbować dogodzić wymagającym graczom na naszym serwerze."

- jak narazie to co jest wyzej napisane i podkreslone na czerwono wszystko jest psute przez osobę bawiącego sie notkami - z tego co ludzie nawet obcokrajowcy piszą na pw to chyba też się denerwują i proszą o tłumaczenie notice a tak chyba nie powinno być !!!

Ogólnie server przypadł mi do gustu mimo ze exp x10 dla wielu ludzi będzie dość niski. Jeżeli tylko Gmowie zaczną robić co do nich należy w normalny sposób to server będzie jak dla mnie super. Nie będzie z ałatwo o plus w broni bo drop elków jest dość niski i to się chwali. Jedynie dajcie ich stokowanie bo dalej nie działa :( . Tak wiem pewnie nad tym pracujecie i jak narazie dość sprawnie wszystko wam idzie i za to trzeba i należą się wam słowa uznania. Wiem ile jest roboty przy serwerze tym bardziej dla większej liczby ludzi ale pomyślcie nad jakimś exp eventem czy coś w tym stylu choćby na weekendy albo na jakiś początek żeby przygarnąć więcej osób. Na elitepvpers zawsze można podbijać temat wydaje mi się ze w tym by nie było problemu to i ludzie wtedy się znajdą na serwer. Pomyślcie nad tym co ja i inni forumowicze wam piszą i choc troche wezcie sobie to do serca bo naprawde zeby nie wyszlo z tego serwera tylko wielkie obietnice a reszta jak zawsze - "przerost formy nad trescia".

Opublikowano

Osoba "bawiąca się" Notice to Coffe, gdyż robił jakieś Movie do reklamy.

Wg. mnie też trochę przegiął no ale stało się cóż zrobić, każdy popełnia błędy.

Ale najważniejsze to wyciągnąć z tego jakieś wnioski.

Z mojej strony możecie być pewni że nie będzie takiego ... spamu.

Jako gracza też mnie to irytowało i staram się tego unikać i tylko w ostateczności używać Notice (jak już to Globale wysyłam na obecną chwilę).

Przepraszamy za niedogodności i chwilowy brak profesjonalizmu ... (trzeba kogoś upomnieć :))

Opublikowano

Co do notek, robiliśmy film :) Potrzebowałem 3 EUR postaci, a nie kasy, potem zaśmiałem się, bo to wygląda jak by chodziło o kasę więc dopisałem "czyli 15 zł" śmiech na sali był. CO DO OBCOKRAJOCÓW, notki są przetłumaczane na język angielski, gdyby nie rozumieli, to zawsze napiszę im na pw o co chodzi :) Od jednej "śmiesznej" notki się nie umiera, ludzie -.- Wracając do filmu, jeżeli nie rozumieliście niektórych próśb, czyli np. usiądź, zrób to, to trzeba napisać notkami. :) Z mojej strony przepraszam, że coś takiego wyszło, następnym razem postaram się lepiej wyrazić o co mi chodzi w notice :)

Opublikowano

Zaobserwowałem coś dziwnego a mianowicie jestem sobie na spocie gdzie wiem że jest ciagle spora ilość mobów zabijam zabijam i mam coraz wiekszą ilość tych snow slave na spocie a nie bije ich to po pewnym czasie moby się przestają pojawiać gdy wybije ten cały syff to znowu się pojawiają co jest grane panowie ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...