Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK pozmieniałem troszkę podkłady tak że kolory są ładne wyraziste i nie zakrywają całkowicie textur broni (jak w przypadku tego bowa wyżej w najjaśniejszym momencie). Myślę że wszystkim będzie się podobało. Kolory zostawilem takie jak w ss z excela.

Dla osób które mówią "nie zmieniać glowsów" (nieliczni ale jednak) to taka informacja dla Was:

Chcemy zmienić jak najwięcej rzeczy, w tym także wizualnych. Dlaczego ? Gdyż stare "efekty", które na 90% priwów są takie same po prostu już są totalnie oklepane. nawet takie małe zmiany a już coś ciekawszego na serwerze jest,

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

No dobra na początku myślałem że będzie tak jak z serwerami od rofdzio__ czyli tylko zachęta i koniec :D ale tak czytam i podoba mi się serw lubię cap 100 ale już stał się nudny :( Więc dobrze by było byście zrobili na start cap 100 pózniej 110,120,130 itd bo gra na jednym capie jest nuda po tygodniu oczywiście dodawanie nowych skilli , eq , Q itd raczej wbije na serw bo podoba mi się zapał gmów

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@UP

Zaczynamy od Cap100 na Low Rate, pewnie będziemy zwiększać z biegiem czasu (ale to przyszłość ...).

Gra ma być na dłuższy okres, a nie że ktoś w 2dni wbija Max Lv i koniec.

Poprawione glows (w grze wyglądają dużo lepiej ...)

2013_01_24_12_00_21_SRO_Client.png

2013_01_24_12_00_31_SRO_Client.png

2013_01_24_12_00_46_SRO_Client.png

2013_01_24_12_03_55_SRO_Client.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A więc mam jeszcze kilka pytań :

- Exp ma być 5/10x ale czy bot będzie działać ?

- Nie za dużo 3 postacie na IP ? ja bym wolał 1 lub 2 max

- Cap 100 najlepszy spot to oczywiście jg cave B4 ale wiem że wtedy są same euro pt i nie ma gdzie expić chinolem nie można dodać alex z mobami 98/100 lvl jak było na serwerze crystal żeby było gdzie expić ?

- Może dodanie job temple żeby dropiły coiny na egy bron lub suna 10D oczywiście z unique ?

- Będzie vote for silk ?

- Dodanie specjalnego npc który bedzie miał itemy z im takie podstawowe oczywiście za golda lub np. za jakieś monety które dropia z każdego unique ?

- Jak wiadomo z piska robi się wilk po czym robi mi się nie dobrze bo wiedziałem to z 1000 razy ;( Można dodać żeby po 40lvl zmieniał się np. Małego

cereba albo była lista i każdy by mógł coś dla siebie wybrać ?

Nie wiem czy te pytanie padły w temacie bo całego nie czytałem. Jak na coś wpadnę mogę proponować nowe rzeczy do dodania ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

1. Bot będzie działać.

2. 11DG jest na razie off, Job temple będzie wtedy, kiedy większość graczy będzie miała 90-100 lvl.

3. B4, planujemy zrobić spoty dla EUR i CHN, żeby te rasy się nie gryzły.

4. Tak jak wyżej.

5. Będzie 1-2 silk za vote. (dyskutujemy jeszcze nad tym)

6. Coś jak kantor? Pomyślimy o tym.

7. Lista raczej nie, jednak zmiana w moba?

8. Yup.

Opublikowano

Update zrobiony.

1). SOX Drop Effect

2). Weapon Glows

3). Grass Walk Blue / Noise March Red

4). Level Up Gold

Jak ktoś chce oblukać jak to wszystko wygląda to JG South (do ~13:00 / 13:30)

Opublikowano

A i dodanie nowych questow takich jak :

- Quest na berka na 95 niebieski 100 zielony 105 fioletowy 110 czarny itd. Kolory to tylko przykład

- Wiadomo że bulid po jakimś czasie robi się już miej ciekawy niż na początku dlatego zamiast robić nowa postać dodać questa na 100lvl że po zakończeniu resetuje sp i pkt ?

- Quest na nowy dopisek koło nicku taki jak np. Killed ceberus , Killed Tiger Girl i tak dalej

A co do serwa można jeszcze dodać :

- Gildia która ma fortece ma w środku większa szanse na wbicie + do setu , broni , acc ? Dało by to większe zainteresowanie fw

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

1. Z tymi questami to bym tak nie przesadzał, bo w plikach są tylko 3 zerki (czerwony, niebieski i pomarańczowy), było by dużo edycji przy tym.

2. Taki quest będzie w arabii.

3. To samo co 2.

4. Zobaczę czy da się to zrobić.

Opublikowano

co do : - Gildia która ma fortece ma w środku większa szanse na wbicie + do setu , broni , acc ? Dało by to większe zainteresowanie fw - mam pewne watpliwosci bo zainteresowanie forteca wzsorsnie ale i płacz dzieci tez bedzie ze ygrali bo maja wieksze szanse na wbicie itp ... ja za miast propozycji o wiekszy % lucky porponuje np za wygranie fortecy nagrody typu poty na berka / czapki z avatarow / reprai hamery / szybkie pety do biegania ( tygrysy / pegazy itp) cos za silki co jest tanie a nie da znaczacej przewagi w wbijaniu itemow czy tez przewagi w pvp lub cos w tym stylu

Edge-1.png
Opublikowano

Powiem tak, jak na razie to trzeba odpalić serwer tak żeby było jaknajmniej bugów, uregulować wszystko i z czasem zostanie all dodane. Dzisiaj w nocy reset kont :)

Opublikowano

Jak dzisiaj wbiłem na bete to jak dla mnie trzeba poprawić dmg postaci magicznych bo jest za duży albo coś jest zjebane z magic defem. Nuker bil we mnie po 40k z nuke jak byłem na full str bow a wiz okolo 70k z life turnover. I jeszcze jeden glow czarny jest troche za ciemny jak dla mnie za bardzo innych efektów przez niego nie widać.

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

można sciagac juz czy nie ??? Jest bot ? Exp jest porownywalny jak na isro czy jak ?? Żeby nie bylo tak żę kazdy wbije max lvl i nudy Troszke zeby pracy bylo

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu nie moge wbić na server??

Ściągnąłem silka odpalam lunchera i caly czas jakis błąd wyskakuje

Nie wlącza się nawet update tylko od razu błąd i nie da się nic zrobić WTF?

Opublikowano

nie wiem działa wam download ? chcialem pobrac i zobaczyc co jest czego niema jakies bugi moze poszukac czy cos ale mam problemy z downloadem , zaczyna pobierac i ok 1,5% wywala blad w pobieraniu , daje od nowa i to samo i tak w kółko ok 1h/1,5h

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...