Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dam im jeszcze jeden dzień jak nie naprostują tego wszystkiego to wracam na pingwina.

Weście poproście rofdzia o pomoc albo to ekipy go dołączcie i zróbcie porządek skoro już kasa poszła na serwer to szkoda

Oferowałem pomoc z względu na znajomego daxera w ich teamie. Nie przyjeli jej.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Aktualnie juz to wyrzucilem z dysku. Z podejsciem, ze jak znajdziemy bug co wkurwia graczy i poczekamy do 12 w nocy z updatem to serio jestescie cos nie tego. :>

Wiadomo jak to sie skonczy, skoro 2 ludzi ktorzy zapewne nie mieli stycznosci z takim czyms sie za to zabierze to nic nie wyjdzie..i to nie Dante niszczy opinie, bo tej opini nawet nie macie nigdzie, server w fazie beta nie zasluguje na rzadna opinie. po becie zostal zrobiony "wipe" ktory wam zniszczyl opinie

Opublikowano

Nie jest tak zle jeszcze jak na nas stackowanie działa już z tego co widzę.Szkoda ze na becie to wszystko nie wyszło i ludzie się z niesmaczyli do projektu zamiast przybywać graczy to ubywa.

Opublikowano

Oferowałem pomoc z względu na znajomego daxera w ich teamie. Nie przyjeli jej.

Przyjęliśmy, ale mała :)

Co do bety: Była ona zrobiona, aby poszukać trochę bugów i w tym czasie je fixnąć, ale to już jest Wasza wina, bo się z tego po prostu nie wywiązaliście. Jedyne co zrobiliście, to na officialu płakaliście, że coś nie działa

Opublikowano

No cóż i tak kończy się przygoda z "Jednym z lepszych serwerów". Najbardziej to szkoda mi Aqua, jego chęci oraz wydanych pieniędzy, no ale cóż. W dzisiejszych czasach trudno o dobry team.

Jedyną pozytywną stroną jaka została wprowadzona na serwer, jest praca Daxera. Tyle w temacie..

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

No cóż i tak kończy się przygoda z "Jednym z lepszych serwerów". Najbardziej to szkoda mi Aqua, jego chęci oraz wydanych pieniędzy, no ale cóż. W dzisiejszych czasach trudno o dobry team.

Jedyną pozytywną stroną jaka została wprowadzona na serwer, jest praca Daxera. Tyle w temacie..

Heh, on też robi w DB :). Powiedzieć słowo "szkoda" nic nie znaczy.

Opublikowano

Jest bo nie chce się im go usunąć (drzewko) - mimo że 3x zgłaszane było i jest to sekunda roboty :)

Ono totalnie nic nie robi.

Postawa Coffe jest po prostu żenująca.

Szkoda kasy Aqua tyle w tym temacie.

1 nieogar załatwił serwer - takie rzeczy tylko z polakami.

Koleś po mnie jeszcze na gadu ciśnie ... EPIC FAIL.

@xcoom2

Jak to stwierdził Pan GM, stackowanie się doda po becie bo to jest minutka roboty, która przeciągnęła mu się na 3 dni :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jeden z lepszych serverow? Ogolem czytajac temat o projekcie mialem beke.

Pozatym, wy w tak szybkim czasie postawiliscie ten server ktorego mozna smialo nazwac jednym wielkim syfem. :) Jezeli chcecie otworzyc server, to powinniscie sami przetestowac to co zrobiliscie. A kto normalny przed otwarciem lub zupdatowaniem clienta nie sprawdza czy nie ma problemow z dzialaniem elixirow lub tez potionow? Wiec nie zwalaj winy na beta testerow lecz wez to na klate i sie z tym pogodz ze jest to polskie gowno zrobione na szybko poprzez chec zrobienia czegos zajebistego. A nic zajebistego tam nie ma, wbilbym 100 level i stalbym w miescie lub bocil na afku dropiac som/suna. Bo do zaoferowania nic nie bylo, tylko fortress...raz na tydzien? W planach macie tam cos wypisane co zrobiliscie zrobic juz przed otwarciem servera niz zrobienie questow na inventory ktore dawaja dopisek..bo to jest kwestia paru minut moze godziny. Skille tez nie sa poprawione na max 100 lv, level w party tez nie. Nic nie jest zrobione, jedynie louncher zmieniony co tez nie zajmuje dlugo czasu.

Jest bo nie chce się im go usunąć (drzewko) - mimo że 3x zgłaszane było i jest to sekunda roboty :)

Ono totalnie nic nie robi.

Postawa Coffe jest po prostu żenująca.

Szkoda kasy Aqua tyle w tym temacie.

1 nieogar załatwił serwer - takie rzeczy tylko z polakami.

Koleś po mnie jeszcze na gadu ciśnie ... EPIC FAIL.

daj screena. Prosze:D

Opublikowano

Buhaha zajebisty server :) GM to pipa , nie znająca się na prawach.

To już inne Polskie servery były bardziej ogarnięte niż ten SYF.

dobrze że tam nie zacząłem grać xD

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

2013_01_27_17_09_17_Archiwum.png

2013_01_27_17_09_37_Archiwum.png

I przez runtime zrobiony był Wipe, totalnie bezsensu - można było go uniknąć gdyby chociaż napisał do nefa.

Szczegół że nef ogarnia i chciał Nam pomóc już wcześniej, nawet pytałem go po znajomości czy pomoże - ale Coffe nie potrzebował jego rad.

Po czym i tak opierał się na nich bo sam nie wiedział co jest źle ...

Restart w wyznaczonych godzinach - które i tak nie były wyznaczone, lepiej grać na bugach dopóki nie wybija ta magiczna godzina <facepalm>

Z mojej strony tyle w tym temacie. Nie zamierzam robić flamewara tutaj.

Co miałem zrobić na serwerze to zrobiłem (mimo iż to nie była nawet 1/3 moim pomysłów) - dziękuję.

Nie będę współpracować z kim, kto ma wyjebane na rady/sugestie i większość zgłoszeń oraz oferty pomocy od doświadczonych osób (Coffe).

Z dobrej strony mogę tylko ocenić Aqua za starania i inwestycję w serwer. Szacun.

EOT jak dla mnie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jakby Cie niszczyly hejty ludzi z internetu ktorych nie zdasz to cos by bylo nie tak z Twoja psychika. :)

Wina stoi po waszej stronie, ale wiem. Znany jestem z takich hejtow wiec mnie tez obwiniaj bo zawsze hejce jakies niewypaly :(xD

Opublikowano

@Coffe*

Jesteś GMem powinieneś je ogarną i usunąć jak najszybciej jak tylko się o nich dowiedziałeś - w końcu za to odpowiadasz tak ?

Bugi np. ze stackiem nie były wykryte bo nie chciało Ci się zrobić stacka podczas bety przypominam i przełożyłeś na official.

A co do Runtime to nie Aqua jest winny tylko Ty i dobrze o tym wiesz.

W końcu ktoś (Ty) bawił się bibliotekami - zamiast po prostu wgrać 1 plik pod system i wszystko by działało.

Ależ Ty wcale nie potrzebujesz pomocy. Sam wiesz lepiej. A najlepiej Wipe bo 1 pliku brakuje, którego możesz pobrać z 1 linku od wujka Google.

Opublikowano

Czyli tak jak Ty myślisz Coffe, na beta my (gracze) mieliśmy szukać bugów, a Wy jako administracja tylko siedzieliście na dupie tak?

Mówiłem Tobie, że nuker bije we mnie po 40k z nuke, a wizard z life turnover po 75k+, oni mieli tylko bronie sun +5, ja miałem full sun set 10dgr +9, i twoja reakcja na to była zobaczymy jak będzie na officialu o.O

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

Napewno może, ale jak widać Aqua (GM_Blue) chyba olał ten serwer idą hejty na ten serwer, a Aqua nie próbuje nawet bronić serwera.

@Down

To zwracam honor Aqua'owi

sygnaturkat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...