Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już to naprawiamy.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy bedzie mozliwosc kupna silkow za sms dzis , lub wogole dzis ?

Jeszcze serw off a Dexter już chce silki kupić :) Pewnie będzie można przez smsa to już standard na serwerach sam pewnie kupie jak serw będzie będzie miał dużo osób online
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Tak grałem na penguin trochę czasu tu są mniejsze raty + dużo dodatków czego brakowało tam i dlatego penguin był strasznie nudny

Dużo dodatków? Mógłbyś mi powiedzieć jakie to dodatki?

Opublikowano

Np. dużo questów i nowe kolory broni

Nowe kolory broni sa na kazdym innym serwerze. Czy ja wiem czy tak duzo tych questow...

Opublikowano

Nowe kolory broni sa na kazdym innym serwerze. Czy ja wiem czy tak duzo tych questow...

Questów nie ma aż tak dużo lecz są bardzo ciekawe i dobre nagrody :) ale spokojnie z biegiem czasu będzie na pewno dużo dodatków do serwera i serw jest godny uwagi
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano
Nowe kolory broni sa na kazdym innym serwerze.

Jesteś tego pewny ?

Z tego co ja się orientuję jesteśmy PIERWSZYM prywatnym serwerem, który ma zmienione kolory SOX Glows (ale mogę się mylić).

Questy są zrobione dosyć ciekawie i z niezłymi nagrodami więc powinno Was to zainteresować.

Serwer na długą rozgrywkę. Każdy ma już chyba dość serwerów na 2-7dni.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wejdę i zobaczę :)

btw. Mam nadzieję że dobrze zareklamowany i dużo będzie osób na start ;)

@EDIT

Mogli byście go dać do innego działu.. Publikacje Serverów , bo tu mało co kto zagląda.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

tak właśnie włączamy serwer, Zapraszamy.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...