Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok jak nie macie silkow na kontach zrobcie teleport a sie pojawia w magicnzy sposób ^^ strzały sie dalej nie stockują , questy sa nie dodane na inventory sa dodane normalne bez sp bez niczego

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Przestańcie już narzekać i tak nie mieliście praktycznie nic wartościowego, więc po co spinać dupsko? Mam tylko pytanie, co się stało, że zrobiliście roll'a?

Opublikowano

Przestańcie już narzekać i tak nie mieliście praktycznie nic wartościowego, więc po co spinać dupsko? Mam tylko pytanie, co się stało, że zrobiliście roll'a?

^^ no tak nic wartosciowego to fakt moze nie ale 2 dni gry w d.. poszlo tym bardziej z eto jest weekend ^^ po za swoim czasem ktory jest chyba najbardziej warosciowy to tak w sumie masz racje nic wiecej nie stracilismy ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Gdy na stronie chcę dać ranking to mam takie coś

Error: Connection to the database couldn't be established.

Array ( [0] => Array ( [0] => 28000 [sqlSTATE] => 28000 [1] => 18456

=> 18456 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Login failed for user 'NT AUTHORITY\IUSR'. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Login failed for user 'NT AUTHORITY\IUSR'. ) [1] => Array ( [0] => 42000 [sqlSTATE] => 42000 [1] => 4060 [code] => 4060 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Cannot open database "SRO_VT_SHARD" requested by the login. The login failed. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Cannot open database "SRO_VT_SHARD" requested by the login. The login failed. ) [2] => Array ( [0] => 28000 [sqlSTATE] => 28000 [1] => 18456 [code] => 18456 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Login failed for user 'NT AUTHORITY\IUSR'. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Login failed for user 'NT AUTHORITY\IUSR'. ) [3] => Array ( [0] => 42000 [sqlSTATE] => 42000 [1] => 4060 [code] => 4060 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Cannot open database "SRO_VT_SHARD" requested by the login. The login failed. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 10.0][sql Server]Cannot open database "SRO_VT_SHARD" requested by the login. The login failed. ) )

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Poprostu zajebisty serwer [GM]Coffe, zrobił drugą postać GM expił sobie tą postać, dodał sobie full sun set + avatar i jeszcze sie kłuci, że On może bo jest GM, i jak by co to lider gildi BlackHunters (Super) "sprzedał" się jemu chorni GM'a.

Dowody tutaj ---> http://img28.imagesh...784/hkjunuj.jpg , http://img856.images...020/tglgvgp.jpg

Jeszcze bana mi dał za to że prawde mowiłem :))

Czekam jak się będzie tłumaczył Coffe

@Coffe czyta temat, pewnie zastanawia się co napisać

@Edit

On nawet nie potrafi banować napisał tylko na notice ze dostalem bana i kicknal mnie ^^

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

@up

xcoom. Hhahahaha myślałem że do tak banalnych rzeczy nie robią toturiali a jednak:D

@2up

facepalm-300x216.jpg

ps. automatyczne query do stackowania

Update _RefObjItem

Set MaxStack = 'Liczba max stack' where ID in (Select Link from _Refobjcommon where CodeName128 = 'Codename przedmiotu')

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja rezygnuję z współpracy z tą ekipą.

GM który nie potrafi ogarnąć najprostszych rzeczy ... porażka.

Dziękuję.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Poprostu zajebisty serwer [GM]Coffe, zrobił drugą postać GM expił sobie tą postać, dodał sobie full sun set + avatar i jeszcze sie kłuci, że On może bo jest GM, i jak by co to lider gildi BlackHunters (Super) "sprzedał" się jemu chorni GM'a.

Dowody tutaj ---> http://img28.imagesh...784/hkjunuj.jpg , http://img856.images...020/tglgvgp.jpg

Jeszcze bana mi dał za to że prawde mowiłem :))

Czekam jak się będzie tłumaczył Coffe

@Coffe czyta temat, pewnie zastanawia się co napisać

@Edit

On nawet nie potrafi banować napisał tylko na notice ze dostalem bana i kicknal mnie ^^

SMC coś nie rejestruje banów a szkoda, przydało by się :)

Ja sobie nie taxuje 2 chara, po prostu po czystce db założyłem nową postać pod nickiem Moon, zabronisz mi używać innego nicku niż Coffe? No chyba mogę sobie sprawdzić czy drop rate jest odpowiedni, nikt nie może mi tego zakazać. Wracjąc do Ciebie Dante, zamiast spamić jak ten durny na globalu, napisałbyś na forum :) Z graczami tak samo nikt mi nie może mi zakazać pisać, więc w czym problem, nadal nie rozumiem, jak i tak nikogo na taklamakan nie ma. Nie rób problemu tam gdzie go nie ma bo po prostu psujesz niepotrzebnie opinie serwera.

Opublikowano

@Up

Wiecej osob odezwie sie w silkroadzie, poniewaz tylko nieliczne osoby zarejstrowaly sie na forum i watpie zeby ktos wgl tam zagladal.

I nic nie mam przeciwko drugiej postaci jeżeli sam expisz, a nie taxujesz GM'em.

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

Bylo fajnie weekend poszedl w piz... bo miało bys super fajnie a wyszlo jak zawsze nie bede sie bawic w cos co i tak pier.... za tydzien albo bedzie kolejny wipe. To tyle z mojej strony ja tez spadam stad zmarnowalem niepotrzebnie tylko 3 dni w tym weekend. Jedno jest pewne nigdy więcej na Polskim serwie nie będę grał bo nigdy nie będzie on normalny. 3majcie sie i powodzenia . Zero reklamy, zero zainteresowania sie graczami. Jezeli zrobiliscie sobie serwer i gracze dla was nie maja wogóle znaczenia to grajcie sobie na lanie a nie na oficialu bo pozniej przez takie właśnie gówno jak w ten weekend jest taka opinia o Polskich serverach a wy sie dziwicie czemu na epvpers jak ludzie się dowiadują ze to Polski server nie maja ochoty na nim grac - macie odpowiedz na podstawie tego kolejnego "polaczkowatego" servera - sam GM w grze pisze do swoich rodaków "polaczki" spamuje na globalach jak to było wczoraj i dzisiaj kilka minut temu = zero profejonalizmu . Narqa.

Opublikowano

Serwer doslownie niewypal tylko zal Aqua ze wydal kase a gowno z tego wyszlo przez Caffe.

Nemek jak to czytasz to napisz na priv albo wbij na ts'a : 91.234.146.64 kanal : Moon Online haslo : black

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

Ja dam im jeszcze jeden dzień jak nie naprostują tego wszystkiego to wracam na pingwina.

Weście poproście rofdzia o pomoc albo to ekipy go dołączcie i zróbcie porządek skoro już kasa poszła na serwer to szkoda

Opublikowano

Nikt was nie zatrzymuje tutaj, głownie to Dante niszczy opinie. Najpierw niedziała stackowanie, yyy potem płacz i zgrzytanie zębów, że restarty są. Znając was to tylko byście rozpieprzyli serwer i byli zadowoleni :) Dante masz coś z umysłem :O? Wypowiedziałem się na temat gamemastera, że to jest moja domyślna postać, a nie druga. Droga wolna.

Nawet jeżeli robimy "większy update", musi być restart zwykle czekamy z tym do północy, ale skoro chcecie teraz, to nie dziwcie się, że są restarty, wasz plan to jest tylko wejść, posiedzieć, znaleźć bugi truć, a następnie rozj*bać.

@Edit:

Dodatkowo proszę nawet Dante, aby się opanował i nie pisał na globalach głupich rzeczy :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...