Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak wiem właśnie 0-0 ... w nocy zrobimy to bo małe problemy są -.- nie wczytuje z db nam tego. ale to ręcznie zrobimy wszystko i bedzie malina. Rano jak ktoś bedzie wchodzić do gry to już bedzie naprawione.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do uniqe spawnienia, żaden z GM-ów nie spawni unikatów sobie, a spawny są 3, Tytan, Strong, i normalne dlatego może być tak często.

No to slabo poinformowany jestes;]

Uruchi spawn... kilkanascie minut po nim nastepny.... a chwilke po tym Princess Mayne;]

farah.png

Opublikowano

możliwe że jeden z GM-ów sprawdzał exp, z uniaktów. Spawnu tego może być setki powodów ;) GM robiąc coś na serwerze zawsze ma powód.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Kiedy mozna liczyc na eventy typu znajdz GM itp , zostal dodany q na avatar ? naprawcie jeszcze raty z sox'ami o ktorych pisalem z daxterem zaczym ktos nie ma sunow na 64+ bo wtedy sun naprawde daje przewage

Edge-1.png
Opublikowano

drop Sox właśnie został zmieniony i naprawione dopiski u EU charów.

Opublikowano

Mniej wiecej wiadomo kiedy bedzie gotowy ??

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jednak problemy techniczne z Visual C++ 2010, runtime error po próbie wgrania evangeliona, naprawiamy windowsa, dziś powinień być ON. Przepraszamy za niedogodności.

Opublikowano

Coffe Ty sie coraz bardziej ośmieszasz, zachowujesz sie troche jak jakies dziecko, spamujesz ciągle na tym notice po polsku, zamiast po angielsku jeżeli sa gracze z innych krajów i tylko oni zastanawiają się o czym Ty gadasz. Przyjąłeś jakiegoś "nieogara" do support'u bo napisał do Ciebie na gg jako jedyny chyba i ta osoba nie wie nic o tym serwerze,i tylko pyta sie On paru osób z gildi BlackHunters o co chodzi z tym questem inventory expansion i o innych idiotycznych rzeczach o których powinien wiedzieć jeżeli pcha sie na supporta...

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

czyżby tą osobą był "Blacker" ?

Opublikowano

Coffe Ty sie coraz bardziej ośmieszasz, zachowujesz sie troche jak jakies dziecko, spamujesz ciągle na tym notice po polsku, zamiast po angielsku jeżeli sa gracze z innych krajów i tylko oni zastanawiają się o czym Ty gadasz. Przyjąłeś jakiegoś "nieogara" do support'u bo napisał do Ciebie na gg jako jedyny chyba i ta osoba nie wie nic o tym serwerze,i tylko pyta sie On paru osób z gildi BlackHunters o co chodzi z tym questem inventory expansion i o innych idiotycznych rzeczach o których powinien wiedzieć jeżeli pcha sie na supporta...

Dantez, ty też się ośmieszasz w pewnym sensie, piszę na globalu najpierw po polsku, a potem po angielsku. Ja z aqua przyjęliśmy go (o Blackera pewnie Ci chodzi), daliśmy mu szanse, no ale skoro....

Opublikowano

Jednak problemy techniczne z Visual C++ 2010, runtime error po próbie wgrania evangeliona, naprawiamy windowsa, dziś powinień być ON. Przepraszamy za niedogodności.

jak dlugo potrwa przerwa??

czy to dzisiaj jest jakos blizej okreslone czy juz po servie ?? omg znowu zadnego info na stronie , poprostu rewelacja , gratulacje umijetnosci w przekazywaniu waznych informacji.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Wowo dali info haha tylko ze na swoim forum o 7:21 bravo normalnie. Tylko bierzcie pod uwage brak info na forum gdzie ludzie czekali do nocy, czytaj tym forum i elitepvpers jest zła zagrywką , a brak info w notce na stronie głownej pomimo że strona wygląda teraz naprawdę łądnie jest strzałem sobie w stopę , bo wpisanie tkaiego info na stronie zajmuje 5 sekund dosłownie.

Hello

We apologize that the server is down but have a problem, we will try to fix it as soon as possible.
I'm sure server will be online today.
Please be patient.
MoonOnline Team.

Wszystko fajnie tylko kolejny raz jak server juz miał stać stabilnie nagly off i ludzie sie zebrali na fajna rozgrywke w nocy bez restarow w weekend kolejny server zaniemogl . Teraz tylko brakuje jeszzce info na temat - ze baza sie zepsula po tych wszystkich update i ze nie maja kopi zapasowej i ze będzie vipe kont ^^ i to już by było cudowne ^^, Nie to zebym tak chcial czy co bo atmosfera na servie jest super ale wlasnie przez takie niedociagniecia servery wlasnie padaja i juz nie powstaja, mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej i wkoncu bedziecie pamietac o wszystkim pomimo zmeczenia jakie pewnie odczuwacie. No ale niestety jezeli sie podjeliscie takiego wyzwania to teraz przydaloby sie mu w jakis sposob sprostac - kawa czyni cuda tak tak i mozna nie spac 48h i normalnie funkcjonowac. Pozdro i nie dziękujcie za paszkwila jakiego napisałem , bo on nie jest z niechęci lecz przeciwnie , aby was zmobilizował do pracy.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Jeśli chodzi o to,wtedy wszedłem pierwszy raz na serwer i do cb napisałem jako pierwszy bo byłeś na party matching i się zapytałem co i jak? bo ty już byłeś troszkę obeznany,poniewaz przedwczoraj serwer zaczął działać i napewno już grałeś i wszystko wiedziałeś co i jak i poznałeś,a ja się spytałem grzecznie cb co i jak, z tej strony Blacker.

aa jeszcze coś,o ten quest i jaki masz lvl tylko zapytałem ciebie,więc nie kłam bezczelnie,że do pare osób pisałem jakieś bzdury o rzeczach i dowalił "nieogara" ,tym co piszesz właśnie się sam ośmieszasz i do tego kłamiesz.

A co do serwera wiem już dużo i nabieram doświadczenia.

76561197960778154.png

Opublikowano

Up jeżeli chodzi o support to za bardzo nie rozumiem Ciebie "Blacker" jak możesz startować na takie stanowisko jeżeli nie masz żadnej wiedzy na temat servera ?

Jeśli chodzi o to,wtedy wszedłem pierwszy raz na serwer i do cb napisałem jako pierwszy bo byłeś na party matching i się zapytałem co i jak? bo ty już byłeś troszkę obeznany

jakoś nie potrafię tego zrozumieć. Jak dasz raę o ile się wogóle to da zrobić to wytlumacz mi ta akcję a i wszyscy pewnie tez by chciali posluchac :D W czasie na kolejne info co z serwerem bo jak dobrze licze to od 1 w nocy do 10 juz 9 godzin off i dalej zero info na stronie głównej i na forum ^^

down:

chyba sie nie zrozumieliśmy za bardzo . Mnie chodziło o tą akcje ze poszedłeś na suport bez jakiejkolwiek wiedzy o serwie , a nie mam pretensji do Ciebie oto ze nie ma info w sprawie servera ^^

Opublikowano

Co do informacji o serwerze,chyba nie powiem wszystkiego bo nie mam do tego przywilejów żeby sprawdzić co i jak,jedynie zapytać się gm'ów,już mam dużą wiedzę,co ty myślisz,że support może wszystko,włączać i wyłączać serwer,edytować pliki ? nic nie mogę i dlatego nie mam jeszcze żadnego info kiedy on itp,powinien napisać gm co i jak.

76561197960778154.png

Opublikowano

Do 3 w nocy "bawiliśmy" się z runtime errorem, i chcemy za to przeprosić, ale szczerze mówiąc walczymy nadal nad tym błedem i niewiemy czym jest spowodowany..Robimy co w naszej mocy żeby serwer stanął na nogi ale to nie takie proste jak się wydaje. A co do notice czy błędy, jak pracowaliśmy nad serwerem to strona internetowa nie dzialało bo jest hostowana na dedyku, więc nie rozumiem jaki sens był pisania na niej cokolwiek skoro i tak tego byście nie przeczytali.

Opublikowano

A co do notice czy błędy, jak pracowaliśmy nad serwerem to strona internetowa nie dzialało bo jest hostowana na dedyku, więc nie rozumiem jaki sens był pisania na niej cokolwiek skoro i tak tego byście nie przeczytali.

Rozumiem , że praca do 3 w nocy jest ciężka i oddaje Ci rację ale jak sprawdzałem serwer i stronke w nocy bo sie obudziłem to za każdym razem (3 razy) stronka była on cały czas i tak jest też obecnie. Niestety ale większość osób posiłkuje się forum elitepvpers - obcokrajowcy i stronką główną serwera a jeżeli na tych 2-ch nie ma rzadnej informacji no to klapa. Co do przeprosin to nie macie za co nas przepraszać bo tak się może zdażyć każdemu kto stawia server ( no jeżeli potrafi to zrobić )

Do 3 w nocy "bawiliśmy" się z runtime errorem, i chcemy za to przeprosić, ale szczerze mówiąc walczymy nadal nad tym błedem i niewiemy czym jest spowodowany

Zapewne zainstalowaliście

"Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package" i przez to sie wysypauje błąd - tak?

"Microsoft .NET Framework" - wersje od 2 do 4.5 są zainstalowane

"Service Pack 6 for Visual Basic 6.0: Run-Time Redistribution Pack" - czy są doinstalowane

może coś pomoże na bank nie zaszkodzi . Czasami z wyzej podnaymi bibliotekami jest dziwnie bo nieraz się nie instalują do końca i trzeba je wrzucić ręcznie do katalogu windowsa\system32 .

Opublikowano

Server Będzie działał w przeciągu paru minut.. Chary musiały zostać skasowane w wyniku naprawiania CTF , FW.. Aktualnie CTF , FW działa już,niestety kosztem Kont..Gracze którzy grali przed inspekcją dostaną gratisy w postaci opisanej na stronie.

SERVER : ON!

Opublikowano
^^ nie no to teraz jest wypas. 48 lvl i 12m golda i itemki miedzy innymi suny i moony z dropu haah i teraz nic konto zostało bez postaci ^^ bez gildi bez niczego. Na wejsciu nie ma ani sp na start ani nie ma gold ana start poprostu nic haha . No teraz to juz jest hardcore. ^^ dajcie jeszcze jeszzce exp x1 i bedziecie miec tyle ludzi co na isro obecnie ^^

Opublikowano

hahahahah patrze server online wbijam .....Ups niema postaci GZ chlopaki Omg

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

niestety edycja CTF i FW "zjebała" nam pliki serwerowe i db, przez co musieliśmy od nowa stawiać go ;/ Bardzo przepraszamy za to wszystko... Na Pocieszenie powiem że Fortes War działą, CTF działa i nagroda z niego są globale, poza tym wszyscy zarejestrowani przed backupem dostają 100 silków na start

Za pare minut bd weryfikował ID z starym ID w bazie i na tej podstawie dawał silki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...