Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby mecz póki co.

Dużo błędów, niecelne podania nawet w poprzek. Podania to jak z ektraklasy polskiej... Ozilem wszyscy się podniecali w weekend, a dziś slabiutko prawie go nie widać, traci dużo piłek.

Sagna to bym zabił... Wrócił do swojego stylu gry na skrzydle. Jak grał na środku obrony było okej. Teraz znow podłącza się do ataku. Te jego dziwne dryblingi. A najbardziej wkurwiają mnie te jego dośrodkowania z miejsca. Po prostu zabilbym dziada.

Theo kolejny mecz slabiutko. Źle podania i ogólnie słabo.

Tak btw w 35 m przelaczylem na borussie ma chwile i komentator powiedział "lewandowski to bardzo inteligenty piłkarz i znamy go nie od dziś" to się wkurwilem i wróciłem na arsenal xD

1373369406-U138092.png

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arsenal wychodzi z grupy na 2 miejscu

Odpada w fazie PLAY OFF :<

Serce nie chce żeby tak się stało , rozum mówi mi że tak będzie ...

No ale bez jaj , Napoli Marsyllia , Borussia , Każdy by chciał wyjśc z grupy

Jedno jest pewne, śmiało można powiedzieć że jedna z potęg Europy będzie grać w LE

Opublikowano

HT:

Arsenal 2:1 Stoke City

5' Aaron Ramsey 26'G. Cameron

36' Per Mertesacker

Dziwny ten mecz...

FT:

Arsenal 3:1 Stoke City

72' Sagna

Szkoda że Giroud nie strzelił :x

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Tabela cieszy , ale nie ma co się jarać po pierwszych 5 kolejkach. Porażki niestety przyjdą...

Jutro mecz bodaj w Pucharze Angli, pewnie Wenger ta szansę młodym , na kogo byście postawili ?

Chciałbym zobaczyć Gnabryego , i Bendtnera

Opublikowano

Wygrali, po karnych ale wygrali. Dogrywki nie oglądałem ale pierwsza bramka ładne podanie.

Nie wiem czy po karnych liczony jest rekord wygranych męczy pod rzad na wyjeździe czy ako remis?

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Co ten ramsey gra, to nie ogarniam. 8meczy 7bramek !

Gnabry bardzi mi się dzisiaj podoba.

Ozil słabiutko według mnie, jakoś tak w cieniu, tracił piłki. Powinien wykorzystać setkę.

rua17q.jpg

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ramsey łoooooooooooooo, Gnabry łooooooooooooooooo, Flamini łoooooooooooooooooooooooo, Mesut ło :x

Przekurwabiście wygląda teraz tabela <3

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Niech się Totki zamienią pozycją w Liverpoolem i będę jak w niebie <3

Wiem że nie można się ekstytować bo porażki przyjdą niestety , chyba że powtórzymy wyczyn nie przegrywając żadnego meczu w BPL , ale z naszą obroną w to wątpie.

Gramy na dzień dzisiejszy obok Sotonu chyba najładniejszą i najbardziej konsekwentną piłkę. Czekać aż do pełni sił wróci Arteta a kontuzje i urazy wyleczą Wallcot Poldi i Cazorla. Decydujące będę listopadowe mecze z Shity i Cfelsi ale damy radę ;)Trzeba się cieszyć chwilą i tym że Arsenal prowadzi w tabeli. Zimą zakup jakiegoś solidnego obrońcy i godnego konkurenta dla Żwirka i jedziemy :)

Opublikowano

No piłkę ładną gra arsenal, przyjemną dla oka. Poprawić celność podań, bo niektóre podania to katastrofa. I jeszcze jakby strzelali częściej, z różnych pozycji, bo "wejście do bramki" nie zawsze będzie się udawać.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Przydałby się nam jakiś lewy skrzydłowy ,który napędzałby grę ,może Taarabt , Reus , Asamoah ?

Reus odpada. Na pewno Klopp go nie wypuści po tym jak Lewandowski ma odejść i to jeszcze w środku sezonu. Po drugie gość jest wart co-najmniej tyle co Ozil.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...