Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłam trochę i zrezygnowałam.

Na forum czytałam w poradnikach że czerwone perły, czyli główny ulepszacz leci z metinów, bossów i certyfikatów. Nawet z włączonym dropem na święta takie perły mi nie leciały z metinów, jedynie po max 5 małży a z nich kamienie. Z bossów jedynie niebieskie, czasem się szkatułka trafiła ale z niej też raz na ruski rok leciała red perła. Z certyfikatów leci dużo fajnych rzeczy ale żeby zdobyć te perły to nie wiem co trzeba zrobić. To mnie totalnie zniechęciło bo jak ledwo coś uzbierałam to i tak wszystko się paliło.

Na każdy item wymagane są czerwone perły a nie ma ich skąd brać. Inne ulepszacze też nie lecą zbyt dobrze...

Tak czy siak polecam i pewnie bym grała dalej gdyby nie fakt że nie idzie zrobić eq a dropienie przez kilka godzin certów czy innych rzeczy jak dla mnie mija się z celem.

58815786.jpg

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum czytałam w poradnikach że czerwone perły, czyli główny ulepszacz leci z metinów, bossów i certyfikatów. Nawet z włączonym dropem na święta takie perły mi nie leciały z metinów, jedynie po max 5 małży a z nich kamienie. Z bossów jedynie niebieskie, czasem się szkatułka trafiła ale z niej też raz na ruski rok leciała red perła. Z certyfikatów leci dużo fajnych rzeczy ale żeby zdobyć te perły to nie wiem co trzeba zrobić. To mnie totalnie zniechęciło bo jak ledwo coś uzbierałam to i tak wszystko się paliło.

Na każdy item wymagane są czerwone perły a nie ma ich skąd brać. Inne ulepszacze też nie lecą zbyt dobrze...

Tak czy siak polecam i pewnie bym grała dalej gdyby nie fakt że nie idzie zrobić eq a dropienie przez kilka godzin certów czy innych rzeczy jak dla mnie mija się z celem.

Nie wiem jak Ty, ale jakoś większość serwera sobie radzi z tym. Ja po 2h ubijania bossów miałem ok 3k małży. Oczywiście Naginii i Komendanty.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Wlasnie dziala serv? bo sie loguje pisze połaczony i nagle 'logowanie' i wylacza mi metka wtf?

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie działa jakies fake gowno

Chlopcze 'Gówno' to możesz być Tylko I Wyłącznie TY!

I przestan nie potrzebnie spamić.. Chcesz ponabijać posty? to idz na forum jakiegos servera co pada po tygodniu.

Cameriona nie ma co się czepiać bo to naprawdę pożądny Serwer, lecz ten kto nie umie grać to już jego problem.. Amen.

Na serwerze widocznie są jakieś prace i chwilowo jest Off ale to nie znaczy że upadł jak ktoś tam napisał...

Dzieci które mają zamiar wejść i krytykować proszę iść na MineCraft tam sobie poradzicie..

I na przyszlość MATOLE czytaj cała prezkę od A do Z..

Na samym dole wyraźnie pisze 'Nie patrzcie na licznik'..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

No co jak co ale żeby zrobić błąd w słowie które trzeba być downem.

Co jak co to downem możesz być ty.. Podejrzewam że sam robsz większe błedy. I znalałeś się napie w temacie aby posty nabijać?

Opublikowano

kurwa koles to ze licznik nie dziala to nie znaczy ze serwer o fake...

Ja nie grałem ponad 2 michy na tym serwie ale wracam i polecam serwer:)

Opublikowano

Znowu off ;/

Ej ludzie sory ze tu ale nwm czy to nie jest problem wlasnie z Camerion bo jak chce odpalic clienta od camerion to wyskakuje mi bład error LOG i nie moge odpalic i za kturyms razem sie odpala wiecie co zrobic?

Opublikowano
CayeN pomyliłeś się drugi raz, bo "niedorośnięty" piszemy razem. Ale nie o tym. Może jakieś info co z serwerem bo na stronie żadnego info a forum niedostępne. ?
Opublikowano

Wystarczy że dropniesz z certów rękawice złodzieja i z nią z praktycznie każdego bossa redka ;>

95532306705619005724.png

Opublikowano

Logowanie - nic dalej , kick do deskopa , wywalenie gry :/ serwer off czy coś ??

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Reklama... dupe urywa zobaczymy czy coś da sie jeszcze ugrać bo po filmikach na YT sporo wirtualnych kozaków

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

DZIALA SERVER WBIJAC PROOOO ELO ELO SERVER GORACO POLECAM FAST DZIaŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DROP UILEP PRZEPIEKNY NA 9LVL JUZ MAM PO 5 CERTOW ^^

Opublikowano

ile potrzeba pieniedzy aby minotaur przeniosl mnie na mape z bosami? mam 200kk i nie chce mnie przeniesc(mam 220 milinow, lvl 95 i nie moge sie przeniesc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...