Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam jeszcze takie pytanko:

- jak ustawić bota, żeby nie uciekał od moobków ?

Gram DH, chcę żeby atakował z dystans ale jeżeli już moobki podejdą to żeby je nawalał, a nie uciekał jak głupi.

Czasem podchodzą do niego cipo*ate moobki które mam na hita, a on od nich ucieka na 40m (jak nie więcej) i dopiero bije.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem z tym botem, po próbie patachowaniu występuje błąd i przy odpaleniu demonbuddy.exe program crashuje.

Zrobiłem to następująco:

1. Sciągnołem plik Demonbuddy 1.0.1219.291 z 1 posta

2. Ściągnołem plik Demonbuddy 1.0.1236.294 od ziom00753 oraz Trinity-Fixed.

3. Podminiłem wszystkie pliki w demonbuddy i plugins. do folderu starszej wersji

4. Robiłem tak jak opisane w 1 poście i crashuje mi program.

Przy patchowaniu wyskakuje takie coś:

http://images45.fotosik.pl/1663/e9520f57cdac5388med.jpg

Jakieś porady ?

post-763679-0-42057300-1356189091_thumb.jpg

Opublikowano

na pierwszej stronie znalazlem profil na wbijanie paragonow (alkazier), i mam pytanie jak wybieram ten profil to bot stoi i nic nie robi;/

Opublikowano

W związku z problemami poprawnej konfiguracji pluginów i profili , aktualizowałem archiwum w 1 poście ( plik zawiera już wszystkie niezbędne pluginy i profile) Wystarczy tylko spatchować....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

U mnie spalił tylko 2 z całego inventory, resztę zostawił.

Nie wiem co dalej z tym robi bo przerwałem mu, gdyż zmieniałem ustawienia.

W ustawieniach pluginu zmieńcie Town-Runs >> Savlvage options >> wszystkie (Mag, Rare, Leg) na None.

Powinno być OK.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A mam takie pytanie - jest jakiś skrypt żeby robił zadanie Wyłom w Twierdzy do Gnoma, zabijał go i od nowa to samo ??

Opublikowano

Jak pobrałem tego od Marcina to mi flashuje okno z grą, a bot się wyłącza. Lecz jak ustawiam paczke od Zioma to albo wcale się nie włącza, albo jak zostawie kompa nawet na 20min, to wyskakuję error i wyłącza D3 i bota i pisze : Włącz ponownie, anuluj(coś w ten deseń). Proszę o pomoc, chce na noc zostawić bootka bo tylko 3kk zostało ;/

Opublikowano

Mam pytanie czy jak dostane bana na koncie na którym botuje to dostane też na 2(na którym nie botuje) którym się logowałem na tym samym kompie co botowałem czy nie dostane

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Nie chce mi sie sprawdzac 7 stron spamu chodzi mi o to czy jak zapodam bota na kompie na którym gram głównym kontem to czy dostane bana na głowne konto czy tylko na to na którym botuje

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Jak pobrałem tego od Marcina to mi flashuje okno z grą, a bot się wyłącza. Lecz jak ustawiam paczke od Zioma to albo wcale się nie włącza, albo jak zostawie kompa nawet na 20min, to wyskakuję error i wyłącza D3 i bota i pisze : Włącz ponownie, anuluj(coś w ten deseń). Proszę o pomoc, chce na noc zostawić bootka bo tylko 3kk zostało ;/

Mam tę samą sytuację, bot pobiega chwilę i pojawia się error;/

Opublikowano

Wina leży po stronie złego spachowania , lub nie spatchowania wcale bota .....

Mam pytanie czy jak dostane bana na koncie na którym botuje to dostane też na 2(na którym nie botuje) którym się logowałem na tym samym kompie co botowałem czy nie dostane

Tak jak pisał kolegawyżej , proszę z uwagą czytać opis , wszystkie posty (na pewno znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie) , bo już za przeproszeniem robi się burdel , jeżeli będą pojawiać się pytania , na które już były odpowiedzi , takowe będę ignorował , gdyż nie chce mi się odpowiadać na nie po 100 razy , szkoda mojego pukania w klawiaturę i czasu:)

Odpowiadam po raz setny bana dostajesz tylko na konto (key ) na którym botowałeś

Mam tę samą sytuację, bot pobiega chwilę i pojawia się error;/

Można poznać treść tego błędu??

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Mam pytanie macie jakiś fajny profil na 3 akt na dropa legend a nie pod exp paragonów bo chce zarobić coś tylko 1 raz odpalam bota i nie wiem jaki profil wybrac

Profil od BigRed odpalasz za pomoca pliku BigRed_START_HERE

pojawia się takie okno dialogowe:

http://www.google.pl...29,r:5,s:0,i:99

To typowy błąd , wywala go również podczas normalnej gry ( bez bota) , nie wiem czym może być powodowany

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To typowy błąd , wywala go również podczas normalnej gry ( bez bota) , nie wiem czym może być powodowany

właśnie szukam jakiegoś info na ten temat w necie, ale pierwszy raz się zetknąłem z tym błędem właśnie używając bota. No nic, spróbuję odinstalować diablo, może to pomoże.

Opublikowano

właśnie szukam jakiegoś info na ten temat w necie, ale pierwszy raz się zetknąłem z tym błędem właśnie używając bota. No nic, spróbuję odinstalować diablo, może to pomoże.

Spróbuj zainstalować profile, dodane w 1 poście ..... są to profile w których nie były jeszcze dodane 2 nowe runy (azmo , i wyłom ) , być może one powodują problemy

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...