Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, staram sie odpalic Diablo w 2 oknach wedlug poradnika z 1 stony ale wyskakuje mi komunikat: " Arg routine-no routine was selected. Please check the spelling: GilesPlugin" Ktos pomoże?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę podajcie linki do aktualnego bota, patcha itd. mam wszystko i jak odpalam bota to się wyłącza po kliknięciu login .

Opublikowano

Proszę podajcie linki do aktualnego bota, patcha itd. mam wszystko i jak odpalam bota to się wyłącza po kliknięciu login .

Sprobuj ponownie zpathowac, mi pomoglo

Opublikowano

właśnie tak zrobiłem potem otworzyłem BuddyPatch 2.1 oknie Offsets file: otwieram plik Demonbuddy_13644

następnie klikam Patch potem otwieram Demonbuddy.

Po chwili wyskakuje Done Patching finished i jest OK.

Wciskam i otwieram Demonbuddy ten się ładuje ale zaraz się zamyka i nie wiem o co chodzi.

Czy jak się w BuddyPatch 2.1 załaduje Demonbuddy to wciskam OK i zostawiam otwartego BuddyPatch 2.1 czy go zamykam.

Dlaczego nie czytasz , albo czytasz ale bez zrozumienia ....przecież napisałem wyżej , że offsets 13644 -TO JUŻ STARY OFFSETS , obecnie jest nowy za pomocą to właśnie jego TRZEBA patchować bota (Demonbuddy_14633)....

W związku z problemami aktualizowałem bota w 1 poście ..paczka zawiera wszystko niezbędne do odpalenia bota -WYSTARCZY SPATCHOWAĆ...po odpowiedniej konfiguracji pluginów możesz startować , jako combat wybierasz "Trinity"

Jeśli bot ma biegać na act 1 musisz mieć do niego profil

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/act-1/

@ luke.m

Musisz edytować DBRun , Twój błąd dodyczy dokładnie tej linijki

set CombatRoutine=GilesPlugin -tak masz

set CombatRoutine=Trinity -a tak powinieneś mieć

@Menovix

Masz w 1 poście

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam, weszła nowa wersja 302 i jak chce spatchować to nie pokazuje mi pliku exe. pobrałem bota z pierwszego postu a patch mam od kogoś kto ostatnio dodał bo w 1 poście nie widzę, i jak już mówiłem wcześniej nie widać pliku exe.
Pozdrawiam.

Opublikowano

@up ustawiłeś dobry profil ?

@edit, mam pytanko, czym rozpakować bota? bo zipem i win rarem jak rozpakowuję to nie mam pluginów i profili...

Opublikowano

ja tez nie miałem profili to wrzuciłem z starszego bota a pluginów nie mam skąd je wziąść?

Opublikowano

wziąść?

WZIĄĆ

Co do pytaniia - z internetu? z tego tematu? Nie chce się czytać co? Wszystko najlepiej podać na tacy, a jakże. Jeśli po przeczytaniu pierwszego posta tego nie ogarniasz to polecam sobie odpuścić.

Opublikowano

ok udało mi się uruchomić może wytłumacze innym którzy jeszcze nie wiedzą jak zrobić.

1. ściągnij bota z 1 postu.

http://updates.buddyauth.com/GetNewest?filter=Demonbuddy

(to jest link z pierwszego posta) nie wiem jak w trakcie pisania cytować.

2.pobierz z pierwszego posta czyiś folder z botem

http://speedy.sh/5Xuyq/Moja-Kopia.rar

3. teraz jak rozpakujesz oba pliki to z folderu moja kopia skopiuj plik BuddyPatch 2.1(1) i wklej do folderu z botem.

4.wchodzisz w folder BuddyPatch 2.1(1) wybierasz BuddyPatch2.exe

5. jak wyskoczy Ci okienko to w Offsets file wchodzisz w folder BuddyPatch 2.1(1)>>LatestOffsets>>Demonbuddy_14633.dat

6. dusisz patch i wyskoczy Ci kolejne okienko po czym wybierasz Demonbuddy.exe

a reszta to już Twój zakres.
wybaczcie za to że użyłem czyiś linków ale nie wiem jaka komenda cytuje.
Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogło

Opublikowano

ja tez nie miałem profili to wrzuciłem z starszego bota a pluginów nie mam skąd je wziąść?

@up ustawiłeś dobry profil ?

@edit, mam pytanko, czym rozpakować bota? bo zipem i win rarem jak rozpakowuję to nie mam pluginów i profili...

Jezus, czyt. ze zrozumieniem się kłania.

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/

@Menovix

Stare pluginy nie działają, a jeżeli już tak to niepoprawnie, to chyba logiczne

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Które plugiiny pobrać z tamtej stronki, tego tam jest dość sporo, pobrałem jakieś pliki i nic nie działa .

Opublikowano

Które plugiiny pobrać z tamtej stronki, tego tam jest dość sporo, pobrałem jakieś pliki i nic nie działa .

To już zależy, który jest Ci potrzebny i które chcesz mieć . ja Ci nie powiem, który Tobie jest potrzebny. Bo dla mnie jeden będzie przydatny a dla Ciebie on będzie niepotrzebny i odwrotnie. Tam masz wszystkie pluginy. To jest off forum DB

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Pytanko, w którym miejscu mogę ustawić żeby bot śmigał na innym poziomie trudności niż Inferno? Wiem gdzie jest regulacja MP , ale nie wiem gdzie można wymusić inny poziom trudności. Mój profil to act 3 by rrix.

Opublikowano

Pytanko, w którym miejscu mogę ustawić żeby bot śmigał na innym poziomie trudności niż Inferno? Wiem gdzie jest regulacja MP , ale nie wiem gdzie można wymusić inny poziom trudności. Mój profil to act 3 by rrix.

Edytujesz notepadem / notatnikiem profil .xml

szukasz frazy "inferno" i zmieniasz.

Jeżeli używasz rrrixa to 5linijka

<GameParams quest="101758" step="1" act="A3" difficulty="Inferno" resumeFromSave="False" isPrivate="True" numGames="-1" />

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...