Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur to już twoja indywidualna sprawa jak ustawisz Trinity Item i co ma ci zbierać co przerabiać na siarkę itd. Polecam wejść w Plugins wybrać trinitty i dać config i ustawić plugin pod siebie a nie biegać na ogólnych ustawieniach.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co oznacza dosłownie ten wers podczas logowania bota?

Attached to Diablo III with pid: 5496

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Artur to już twoja indywidualna sprawa jak ustawisz Trinity Item i co ma ci zbierać co przerabiać na siarkę itd. Polecam wejść w Plugins wybrać trinitty i dać config i ustawić plugin pod siebie a nie biegać na ogólnych ustawieniach.

Dokładnie zwiększ do 18 albo 20k i tak będzie sporo crapu.

btw. na mp1 biega już 2h z hakiem i padł jak na razie 4 razy. To to się rzuca w oczy po 2h to spadek Id/h, kasa taka sama, ale doświadczenie szybciej rośnie i to największy plus jak na razie widzę ;)

Opublikowano

Co oznacza dosłownie ten wers podczas logowania bota?

Attached to Diablo III with pid: 5496

To nie błąd. Bot wykrył okno Diablo III i się podłączył do niego :)

Ja sprawdziłem i polecam bo wszystko działa. Bot biega na tym już 2h, zbiera esencję, i o dziwo nie padł jeszcze ani razu :) ale jak skończy run to na mp1 ustawię, musi mieć wycisk :P

http://www.mpcforum....lo-3/?p=6301614

Musi działać :) Sam sprawdziłem ten opis na 2 komputerach :)

Opublikowano

wybaczcie, w poprzedniej wersji nie było czegoś takiego aczkolwiek jeśli chodzi o towarzysza była możliwośc odchaczenia żeby zbierał itemy dla towarzysza, a jeśli chodzi o zwykłe itemy to jest coś takiego jak punkty dla itemów i dla broni rekomendowana jest 70 tyś dla armorów 16 tyś a dla diamentów itd 15 tyś i mam ustawione 70 tyś 25 tyś i 15tyś, zmienilibyście coś ? czy tak wystarczy żeby crapu nie było ?
Pozdrawiam.

Opublikowano

wybaczcie, w poprzedniej wersji nie było czegoś takiego aczkolwiek jeśli chodzi o towarzysza była możliwośc odchaczenia żeby zbierał itemy dla towarzysza, a jeśli chodzi o zwykłe itemy to jest coś takiego jak punkty dla itemów i dla broni rekomendowana jest 70 tyś dla armorów 16 tyś a dla diamentów itd 15 tyś i mam ustawione 70 tyś 25 tyś i 15tyś, zmienilibyście coś ? czy tak wystarczy żeby crapu nie było ?

Pozdrawiam.

Tutaj też jest wejdz w bocie w zakładke Plugins nacisnij na Trinity i config, później idz do zakładki Items i późnije Pickup i odznacz po prawo troche niżej "Pickup follower Items" i już nie bedzie zbierał itemów dla towarzysza.

Co do ustawien na mam 100tys, 40tys, 28tys, ale i tak nawet spora czesc itemów to crap. Pozatym dla każdego crap oznacza co innego :)

Opublikowano

Widzę że Łukaszu sporo się udzielasz na forum ,duży plus dla Ciebie za to! Jeśli miałbyś chwilę to opisz w miarę możliwości opcje, które przydało by się zmienić by odróżnić się od setek innych boterów. Częściowo dokonałem własnych zmian ale z chęcią dowiedziałbym się co Wy pozmienialiście w swoich configach.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Zaczęło się :/

btw. popatrzyłem na forum diablo, że teraz można zrobić niezłe amulety, rękawicę, naramienniki, i to takie które przed patchem kosztowały 1kkk+ Teraz to już mało co się sprzeda ;/

Opublikowano

No Ciekawe ja w dzień Patcha zapomniałem o nim i bota zapusciłem o 12 w nocy przerwe zrobil o 4 na ok 60-90 min i o 7 dopiero zauwazylem ze prubuje sie zalogować :PP

Ciekawe czy mnie wychaczą jeszcze :P

Opublikowano

Zaczęło się :/

btw. popatrzyłem na forum diablo, że teraz można zrobić niezłe amulety, rękawicę, naramienniki, i to takie które przed patchem kosztowały 1kkk+ Teraz to już mało co się sprzeda ;/

Jest bezpieczne teraz odpalać bota?
Opublikowano

Jest bezpieczne teraz odpalać bota?

Co jest z wami nie tak, ludzie?? boisz się = nie botuj proste, czyż nie?? nikt tu Ci na takie pytanie nie odpowie

botujesz - masz szanse na bana

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jak teraz wygląda popyt na gold za 0.25? Schodzi towar na RMHA?

Opublikowano

mam pytanie, czy też tak jest u was bądz jak to zmienić, otóż:

jak zostaje jeden mob to bot go nie dobija, ew użyje przytłaczającego ataku a z piachy nic

druga sprawa to rozwalanie beczek itd, brakuje mu zasięgu, stoi obok ale nie centralnie przy beczce, macha łapą ale jest za daleko i jej nie rozwala

jak to zmienić?

Opublikowano

Jak teraz wygląda popyt na gold za 0.25? Schodzi towar na RMHA?

przed 1.07 schodzila mi 1/4 wystawionego golda, teraz wystawilem 350kk jutro napisze jaki efekt

mam pytanie, czy też tak jest u was bądz jak to zmienić, otóż:

jak zostaje jeden mob to bot go nie dobija, ew użyje przytłaczającego ataku a z piachy nic

druga sprawa to rozwalanie beczek itd, brakuje mu zasięgu, stoi obok ale nie centralnie przy beczce, macha łapą ale jest za daleko i jej nie rozwala

jak to zmienić?

jakiego pluginu uzywasz? jest to najnowsza wersja Trinity?

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

nowy update bota jest:

Changelog:
*Fixed a bug that caused active/passive skills etc. being misread in/after joining a public game.
*Legendary items dropped/looted per hour should be displayed correctly now.
*Process selector now properly closes any mutex it creates.
*Demonbuddy will now automatically select the last used routine for you.
*Now stashes gems, tomes and other crafting reagents in the third stash page if possible.
*Process selector hero display updated, Forgot to update that *oops*
*TakeTownPortal tag added, can be used to make the bot take the town portal back from town to any previous area. example: <TakeTownPortal questId="1" />
*Updated for 1.0.7.14633
*ConditionParser - Added SceneIntersects(int sceneId, float x, float y) // Querys if a scene intersects give x y coordinates.
*Should no longer double count items dropped.
*Item's dropped/looted now display 2 decimals.
*Now makes sure the inventory window is closed when the bot is done vendoring.
*Buff - Added property IsCancelable, Cancel method for canceling buffs.
*DiaActivePlayer - GetAllDebuffs should no longer return invalid debuffs.
*Removed MinWidth and Height on the main window.
*NotificationManager added in Zeta.Common. Can be used for sending notifications using the Prowl and NotifyMyAndroid API.
*New dark style added.
*Town-runs started in town now no longer attempts to take the portal back.
*Pathfinder is now internal please use the Navigator for all your pathfinding needs.
*ForceTownRun tag added. example: <ForceTownRun questId="1" />
*Plugins now use the path specified in GlobalSettings.PluginsPath
*Profile caches is now reset when you join a game.
*ItemManager is now an abstract class, default ItemManager is the LootRuleItemManager.
*IsFacing(Vector3 targetPosition, float arcDegrees), IsFacingPlayer, IsPlayerFacing added in DiaObject.
*TentacleLord - Ghost of the cow king. added to the unit blacklist.
Opublikowano

@koza

Okej. Ale następnym razem logi różnego typu dawaj w sopiler. Wtedy logi zajmuja 2linijki, a jak ktoś chce zobaczyć to sobie rozwija. A na pewno się komuś przydadZa

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Każde nowe update bota możecie zrobić sami ,,,, pobieracie bezpośrednio z thebuddy i tylko patchujecie ....nowy offsets jest potrzebny tylko w przypadku nowego update gry.....

caltoro -awans:) ...GZ:D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam wszystkich zaczynam przygodę z Demonbuddy bo nie chce mi sie zbierać tego złota samemu żeby kupić sobie fajne itemy ale za cholerę nie mogę sobie z nim poradzić.

Zrobiłem wszystko jak było opisane na pierwszej stronie i gdy dochodzi do uruchomienia Demonbuddy kod i wyskakuje mi coś takiego:

[16:08:17.268 N] DemonbuddyBETA v1.0.1216.107 started
[16:08:19.139 N] Logging in...
[16:08:19.534 N] Attached to Diablo III with pid: 3672
[16:08:19.745 N] Flashing window

potem program się zamyka.
bardzo proszę o pomoc.

Dodam że przeszedłem tylko I akt na infermo.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

@Up

Czy kolega chociaz "liznął" temat patchowania bota??

Niestety nie "liznąłem" patchowania Dota bo nawet

nie wiem co to jest. Kupiłem program za 30 zł na allegro gościu miał mi pomóc

przy jakiś problemach i niestety nie mogę się go dowołać na gg. Bardzo proszę o

jakąś pomoc wiem że to problem tłumaczyć młodemu wszystko od początku ale może

ktoś się zlituje i wytłumaczy jak „chłopu ma miedzy”. Podrzuci pliki które trzeba

ściągnąć i takie tam.

Bardzo proszę.

Opublikowano

K

caltoro -awans:) ...GZ:D

^^

Niestety nie "liznąłem" patchowania Dota bo nawet

nie wiem co to jest. Kupiłem program za 30 zł na allegro gościu miał mi pomóc

przy jakiś problemach i niestety nie mogę się go dowołać na gg. Bardzo proszę o

jakąś pomoc wiem że to problem tłumaczyć młodemu wszystko od początku ale może

ktoś się zlituje i wytłumaczy jak „chłopu ma miedzy”. Podrzuci pliki które trzeba

ściągnąć i takie tam.

Bardzo proszę.

Gz^.^

Ściągasz bota z off strony demonbuddy. ściągasz patcha(chyba, Ci go wysłał) i patchujesz plik .exe bota.

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...