Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie tego bota można ściągnąć z pierwszej strony tego tematu i on działa normalnie czy wiąże się to z jakimiś dodatkowymi kosztami?

Pytam bo jakiś czas temu śledziłem temat i nie wiem czy coś się zmieniło czy tez nie. Tak po krotce przeglądałem i widziałem jakieś posty o kosztach bo ktoś tam opłatę wprowadził za bota. Jak tak jest to napiszcie komu i ile. Albo osoba której dotyczy post niech się odezwie do mnie na gg 5266024

Pozdrawiam

Opublikowano

Wersja z pierwszego posta jest darmowa, autor ma jedynie prośbe aby wchodzic na allegro i reportowac ludzi ktorzy chca na tym zarobic

o co chodzi z tym ze nigdy mi nie zrobi runa do konca tylko tak przejdzie srednio 2 mapki i sie wylogowuje dawniej duzo wiecej chodził

skopiuj co pisze w db po zakonczneiu runa, jakiego profilu używasz, jakie pluginy

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

jade na Act 3 by rrrix

tym razem zrobil mi tylko górne obwarowanie

plugy:

DestroyBarricades,

Trinity,

LittleBreaker,

QuestTools,

RadsAtom,

unid legendarys,

UnstuckMe

Opublikowano

@manko008

[15:07:45.494 N] [Trinity]TrinityLoadOnce: Found 10 Total Profiles, 78 Used Profiles, 9 Unused Profiles

nie pasuje mi ta linijka, prawdopodobnie masz balagan w profilach, pliki profilu rrix sa w odzielnym folderze? czy sa porozrzucane w folderze profiles? wgralbym jeszcze raz wszystkie profile

ps. rozpoczynasz od start_here?

Opublikowano

Najlepiej w folderze z botem mieć tylko ten profil , który używamy , resztę skopiować sobie gdzie indziej , to samo pluginy , czy routines ..... bałagan w folderze z botem powoduje częste crashe , problemy z botem itd .....

@manko008

jeśli możesz edytuj post i daj [/code] ...bo wygląda to jak litania do Świętej Marii Panny :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Da się ustawić tak, aby bot przerabiał itemki na siarke, a nie sprzedawał u handlarza? ( np niebieskie siara, żółte sell)

(jeśli jest to wcześniej to proszę podać stronke, bo przeleciałem wszystkie, ale tutaj się już bałagan robi :D )

Opublikowano

Da się ustawić tak, aby bot przerabiał itemki na siarke, a nie sprzedawał u handlarza? ( np niebieskie siara, żółte sell)

(jeśli jest to wcześniej to proszę podać stronke, bo przeleciałem wszystkie, ale tutaj się już bałagan robi :D )

Wątpię , bo to jest nieopłacalne ;d po cholerę?:D lepiej Cię wyjdzie handlarz ;P może w loot-rules da się to ustawić ale myślę, że nie

1373369406-U138092.png

Opublikowano

da sie Trinity>config>TownRuns

Opublikowano

Wątpię , bo to jest nieopłacalne ;d po cholerę? :D lepiej Cię wyjdzie handlarz ;P ...........

Nie opłacalne?? za siarkę przecież więcej weźmie niż da mu kupiec , siarka jest chyba po 20+k , a za item handlarz da mu 4k z groszami/////

1377863814-U611928.png

Opublikowano

BTW. Ma ktoś link do RadsAtom? Bo forum buddy chyba lekko przeciążone, nie ma szans cokolwiek znaleźć ;S

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego czasem wychodzi z lokacji zanim ją skończy ? Używam profilu rrrix.

Czasem , tak jest i nic z tym nie poradzisz. może bot po prostu twierdzi, że dalsza eksploracja , a potem powrót bo koniec drogi , i trzeba w inną część zmniejszy wydatność. nie przejmuj się tym - GL and HF

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...