Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie znajdę informacje na bieżąco o ewentualnych update/przerwach technicznych?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego czasem wychodzi z lokacji zanim ją skończy ? Używam profilu rrrix.

Czasami wychodzi, ponieważ w profilu ustawione jest cos takiego jak "gold inactivity" 15 sekund bez zebrania golda (czasem 30,60 w zależnosci od profilu) po tym czasie przeskakuje do nastepnej lokacji, zapobiega to powtarzaniu trasy po deadzie.

Jeslsi to jest powodem zmiany lokacji powinienes miec taka informacje w glownym oknie bota (mozna to przestawic, zwiekszyc czas, edytujac profil)

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

ale d3 czy bota?? D3 no to launcher i login menu

Pamiętam że zdarzały się inspekcje zapowiadane o 15 a wykonywane o 20, miałem na dzieje że na forum buddy jest temat z tego typu informacjami.

edit.

Mam problem z botem, rozkłada mi itemy na składniki do craftu, jaka opcja to wyłącza?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Jeśli chcę zostawiać itemy 61+ lub 63 (rare) to mam wybrać Salvage > Rares> Inferno? W ogóle nie ogarniam tej opcji, ustawiałem wg. mnie poprawnie a nadal rozkładał itemy. Docelowo chciałbym żeby bot wkładał przedmioty 63 do store (w tym biżuterie 54+) oraz legi a pozostałe sprzedawał do NPC.

Licze na Waszą pomoc, niezbyt często korzystam z tego typu programów.

Opublikowano

@Witek

w TownRuns ustawiasz wszystko na nie a w zakladce Items ustawiasz to co chcesz zeby zbieral

Opublikowano

@Witek

w TownRuns ustawiasz wszystko na nie a w zakladce Items ustawiasz to co chcesz zeby zbieral

Tak ustawiłem.

anyway, może ktoś zapodać zrzutę dwóch zakładek? Items i TownRuns?

//fixed.

Opublikowano

Mógł by mi ktoś podesłać link z pluginami? Bo nie wiem czemu nigdy ich nie mam( próbowałem już wieloma programami rozpakować i to samo)

Opublikowano

w stanach jutro u nas w srode

Fragment informacji z francuskiego forum Battle.net/D3:

Aktualizacja 1.07 będzie wprowadzona w środę we wszystkich regionach.

Opublikowano

Witam nie flashuje mi w ogole gry odpalam demonbuddy klikam klucz i niby flashuje a sie wylacza, jakies propozycje pomoc ?? Manko wyslesz mi spakowany swoj folder z demonbuddy moze to zadziała, Pozdrawiam. (wsszystko wczesniej ładnie działało)

Opublikowano

Czy tą wersję Demonbuddy 1.0.1353.300 można uchuchomić (zcrakować) w taki sposób?

Opis uruchomienia bota:

-przechodzimy do folderu głównego bota ,
otwieramy folder w którym znajduje sie patch do bota , odpalamy plik
BuddyPatch2, jako offsets wybieramy plik Demonbuddy_13644 który znajduje
się w
folderze LatestOffsets,klikamy otwórz i klikamy "patch"
-Otworzy nam się okno w którym należy wskazać plik "demonbuddy.exe" , dajemy otwórz , następuje patchowanie
-Po około 5 sekundach bot jest gotowy do pracy

Opublikowano

Witam kiedy mniej wiecej wyjdzie nowy DB ??? na str. USA cos wyczytałem ze są już wersje beta do 1.0.7 i coś tam testują.. Kiedy możemy sie spodziewać takiego cracka ????

Opublikowano

Witam kiedy mniej wiecej wyjdzie nowy DB ??? na str. USA cos wyczytałem ze są już wersje beta do 1.0.7 i coś tam testują.. Kiedy możemy sie spodziewać takiego cracka ????

juz jest nowy db .300 tylko jak wyglada to z jego scrakowaniem? Ja niestety nie mam teraz dostępu i niemoge sprawdzić czy BuddyPatch2 z offsetem Demonbuddy_13644, da radę to zcracować. Sprawdził już to ktoś??

btw. to prawda że cena złota spadła do 0,10 euro?

wyczytałem tak na db, a nie mam jak sprawdzić chwilowo :P

Opublikowano

juz jest nowy db .300 tylko jak wyglada to z jego scrakowaniem? Ja niestety nie mam teraz dostępu i niemoge sprawdzić czy BuddyPatch2 z offsetem Demonbuddy_13644, da radę to zcracować. Sprawdził już to ktoś??

btw. to prawda że cena złota spadła do 0,10 euro?

wyczytałem tak na db, a nie mam jak sprawdzić chwilowo :P

Tak, 0,12.

Opublikowano

Masakra, dużo nie miałem bo bot od niedawa biega i dopiero się "rozkręca" ale przy takiej cenie to kilkanaście złotych straciłem, ale Ci to mieli biliony to ...

Teraz już tylko kwestią czasu jest aż cena spadnie do kilku centów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...