Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam możecie pomóc mam problem z uruchomieniem 2 d3 na komie żeby przedmioty i kasę podać. odpalam diablo potem drugie przez sandboxa (otwórz w piaskownicy) i wyskakuje mi ze diablo już działa:/... od razu mówię jestem laikiem w tych sprawach

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego mój Barb na bocie nie atakuje potworów? wszystkie inne klasy postaci działają normalnie a on jako jedyny nie atakuje.

Zapewne coś masz z pluginem Trinity , jeśli aktualizowałeś go do wersji .17 , musisz wywalić stary folder a nie podmieniać plików , dziwne że problem dotyczy tylko jednej klasy , wywal cały folder Trinity i skopiuj nowy ,

@sektor12 ,

Jeżeli chcesz odpalić drugie konto TYLKO do przerzutu itemów/golda , wystarczy skopiowac folder z grą D3 do folderu o innej nazwie ...np Diablo 3 (1) i Diablo 3 (2) , potem ze skopiowanego folderu wysyłasz skrót na pulpit klikasz na niego PPM -właściwości , w polu element docelowy po " dajesz spacja i dopisujesz -launch np.

"H:\Diablo III(2)\Diablo III.exe" -launch , klikasz OK i tyle , nie potrzebujesz żadnego sandboxa ....

To że jak mówisz jesteś laikiem nie zwalnia Cię od czytania wcześniejszych postów bo była już mowa o tym , być laikiem to pół biedy , ale do tego dodać lenistwo to już tragedia:D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego mój Barb na bocie nie atakuje potworów? wszystkie inne klasy postaci działają normalnie a on jako jedyny nie atakuje.

ściągnij inny combat routines dla barbara

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Mysle, ze to winna podmiany Trinity, wywal folder Trinity i wgraj jeszcze raz

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Witajcie,

Marcin lub ktoś inny, moglibyscie mi dać profil na cały 3 akt bo ten co mam Act 3 Inferno by rrrix

zbytnio nie chcę się włączyć i w ogóle nie działa.

Opublikowano

jaki najlepszy profil na alkruny??

a na jakich wy itemy i lv trzepiecie??

od chwili gdy pojawił sie rrix tylko na nim

wczesniej Skycrown, Tinkaizer zeby szybciej wbic paragon lvl

Opublikowano

Drodzy koledzy, udało mi się odpalić DeamonBuddy aczkolwiek niemiałem nic w folderze "plugins" pobrałem więc "Trinity" to prawdopodobnie to samo co z 1 strony tego tematu. Polecacie coś jeszcze pobrać ? (jak tak to ładnie proszę o link).

Problem: Gdy chcę odpalić bot'a na samym Trinity pojawia mi się błąd "There is no profile loaded. Load a profile before starting the bot"

Jaki profil mam załadować ? Lub jak go pobrać ?

Opublikowano

@DragonSiege

Nie ma go w paczce z profilami w pierwszym poscie?

Drodzy koledzy, udało mi się odpalić DeamonBuddy aczkolwiek niemiałem nic w folderze "plugins" pobrałem więc "Trinity" to prawdopodobnie to samo co z 1 strony tego tematu. Polecacie coś jeszcze pobrać ? (jak tak to ładnie proszę o link).

Problem: Gdy chcę odpalić bot'a na samym Trinity pojawia mi się błąd "There is no profile loaded. Load a profile before starting the bot"

Jaki profil mam załadować ? Lub jak go pobrać ?

Proponuje pobrac paczke pluginów z pierwszego posta

Jesli odpalasz profil rrrix to prawdopodobnie brakuje Ci QuestTools(aktualnej wersji)

Wybór pluginów zależy od używanego profilu (Tinkaizer wymaga tylko Trinity)

Opublikowano

Działa wam strona thebuddyforum.com?

Jeśli tak to czy mógłby ktoś zamieścić wstawke od rrixa?

A mógłbym

Edit:

Zapomniałem o skanie:

https://www.virustotal.com/file/37b303806d4167aa7dd2558fd3320d6414802818b1b1d00f8a34e5b7cd2ee05a/analysis/1359735703/

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Czy może ktos powiedzieć lub wrzucić gotowy profil do farmienia kluczy Aktow 1-3 aby MP bylo na 2-3 ??

1.Raczej nie ma który zmienia Ci akt bo po co??...

2.Mp sam sobie ustawiasz...

3.Wrzucałem wcześniej, chyba że wzięło przez cofkę wcięło ...

4.Act 1

x

5.Act 2

x

6.Act 3

x

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Do farmienia kluczy polecam ten profil:

x

Plugin:

x

Trzeba pobrac profil + plugin

Plugin analizuje ile mamy kluczy

Bot automatycznie wybiera akt z którego mamy najmniej kluczy

Opublikowano

Witam, po tym że było coś cofane na forum usunęło mi konto ;d, ale nie ważne, mam pytanie odnośnie expienia, czy są jakieś profile które są przeznaczone typowo na expienie i typowo na drop? bo nie wiem czy ten rrix to pod exp czy pod farme. i mam pytanie odnośnie pluginu i profilu na farmienie kluczy, czy on bije potwory złote do osiągnięcia męstwa na 5 i dopiero wtedy na klucznika idzie czy jak ?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...