Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
  • No Cóz Temat do Zamkniecia poniewaz wszystko juz juz wiadome.
  • Dziekuje Dowidzenia.

Zamknij morde nie spamuj jak polowa ludzi w tym temacie . Kur*a juz mnie to wkurza 0 wie o serwie,team'ie,problemach a sie wypowiada.

Ps Jak piszesz glupie rzeczy to pisz to lepiej w zeszycie a nie na forum

Opublikowano

• Heh wypowiedz SeetlerS Napinacza no prosze jaki ty madry jestes hm a powiedz mi co wiesz na temat serwera?
  • Słucham twojej wypowiedzi na temat serwera pokaz co wiesz na ten temat.

Opublikowano

@up w przeciwiestwie do cb siedze na ts i rozmawiam na temat serwera nie tylko z dziecmi z forum ktore spamuja off 4ever

Opublikowano

• No to widze ze wyczerpujaca wypowiedz zlozyles.
  • ah no i ten ts..
  • Na temat serwera mowisz..
  • Dzieci z forum..
  • Off to bedzie nie uniknione , lecz nie nawidze jak wypowiada sie taki nie pełnoletni człowiek ktory mysli ze tym ts.. i rozmowami jest kims..
  • Mozesz sobie wyzywac i tak odbija sie to odemnie..

Opublikowano

@up w przeciwiestwie do cb siedze na ts i rozmawiam na temat serwera nie tylko z dziecmi z forum ktore spamuja off 4ever

Jeżeli możesz to podaj ip ich ts'a ; )

Opublikowano
  • No to widze ze wyczerpujaca wypowiedz zlozyles.
  • ah no i ten ts..
  • Na temat serwera mowisz..
  • Dzieci z forum..
  • Off to bedzie nie uniknione , lecz nie nawidze jak wypowiada sie taki nie pełnoletni człowiek ktory mysli ze tym ts.. i rozmowami jest kims..
  • Mozesz sobie wyzywac i tak odbija sie to odemnie..

Co ty masz jakas manie ze piszesz w pkt caly czas? lOl

Chodzi mi ze na ts slyszalem o co chodzi a nie nowinki spamerow.

SERWER TS3 Emperiusa Up mnie prosil o niego : rs18.teamspeak.pl:8200

Opublikowano

no to chyba nie na kanale Pinnes & Team Emperius:< czekam od ponad 3 godzin

Zwracam honor , właśnie toczy się rozmowa:<

Opublikowano

tak mamy.Pinnes powiedział , że naprawienie serva do kwestia 2-3-4 godzin.Gruby to naprawi , jednak on chce mięc jako jedyny dostep do bazy , żeby nie było takiego burdelu jaki teraz jest.Nic nam nie zostaje jak czekac na założyciela privka , który zatwierdzi to , że Gruby bd miał dostep jako jedyny.Te oxy co były to robił Layos z konta Grubego.Czekamy i miejmy nadzieje , że w piątek wieczorem usiądziemy sobie po szkole/pracy i pogramy na Emperiusie:)

Opublikowano

Gruby napraw itemki na 150 lvl+ bo nie daja defa

Zgadnij dlaczego ? Hmmm pewnie jesteś noobkiem i nie wiesz, że większy def = większe szycie, więc specjalnie itemy nie dają defa żebyś nie dostawał po 10k z szycia. Proste jak drut

Poza tym, dziwne że ten serw jesszcze stoi. Szkoda że mi znikło pół eq przez te cofki

Opublikowano

ja wiem że metin to twoje całe życie ale nie każdy tak ma

Inteligentna odpowiedź, na prawdę zabłysnąłeś. Ale odpowiem Ci, tak żebyś zrozumiał: Nie, metin to nie całe moje życie. Udawadniać tego nie muszę, po prostu jak się gra kilka lat w tą grę to się poznaje ją dokładnie i pewne rzeczy się wie

Opublikowano

to po co nazywasz mnie noobem?? nie każdy gra tylko co ty

Bo trzeba być noobem żeby nie wiedzieć, że nie maksuje się defa bo siada wieksze szycie. Ale to nie miejsce na takie rozmowy

Co do serwa, próbuję ostatni raz, odrabiam stracone przez cofkę eq. Jak jeszcze raz zaczna padac te channele to to juz jest definytywny koniec, bo ilez mozna

Opublikowano

Niestety ja nie zaufam już kolejny raz serwerowi bo nie chcę sytuacji że znowu będą cofki, off i tyle, za dużo nerwów do tego miałem.

Moglibyście zrobić z Emperiusa bardzo dobry serwer lecz sporo osób poodchodziło i teraz pewnie już nie wrócą ze względu na sytuacje sprzed kilku dni.

Opublikowano

nie stare konta zosyaly usuniete, i jak widać serwer już nie był offline od 1 doby co jest na Emperiusie cudem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...