Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka ze Admistracja i caly ten pieprzony team robi sobie z nas zarty..

Zebyyy ku*wa nie poinformowac graczy co sie dzieje na serwerze?! tylko wylaczyc i chuuj czekac az gracze sb pojda.. ciekawe jak bedziecie ich pozniej odzyskiwac bo mnie juz straciliscie jak i wiekszosc... KOPARA OPADA NIE POLECAM SERWERA..

W POROWNANIU Z BALANTIA TO BALANTIA NIEBO A TO JEST PIEKLO... TAMM Z POCZATKU LUDZIE MIELI PROBLEM TO GRACZY POINFORMOWALI.. A TUTAJ?? ISTNY BURDEL

NIEEEE POLECAM

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgl miala byc rekompensta w postaci rat 100% , byla wczoraj az na 10minut bo sie zaczal gruby serwem bawic ;d i teraz bedzie gadka ze nie da bo dopiero bylo

Opublikowano

Serwer jest najlepszym na jakiej do tej pory grałem, gdy poprawią te cofki/offy to będzie hit :> Trzeba na prawdę dużo cierpliwości, chociaż mi już kolce na 250 lvl perfekt zniknęły : )

Opublikowano

nie powiem bo serwer jest zajebi... ale administracja.. technik i organizacja... szczena opada.. az trudno cos dobrego powiedziec w takiej sytuacji kiedy serwer od poczatku jest 70% of a 30% to on....

Opublikowano

Gruby to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, tylko ataki.. Ciekawe czy myślał nad propozycją Evil'a (auto włączanie Ch i logowania, np co 10min).

Opublikowano

Gruby to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, tylko ataki.. Ciekawe czy myślał nad propozycją Evil'a (auto włączanie Ch i logowania, np co 10min).

Tak jakby był odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu to by to ogarnął a nie piszą że wszystko już działa, a za 10 min wyjebie ;x

"skąd bierze się ta moc ukryta w roślinie ..?"

14284.png

"palę co Jah dał, Jah błogosławił .."

"Głowę noś wysoko nawet gdy boisz się, kiedy ktoś wyciągnie rękę po twoją część, zaciśnij pięść"

"Afgan, Holender, Jamaica Stone, Outdoor, Indoor - kruszymy to."

Opublikowano

Siemka e limak7 cytuje "Gruby to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, tylko ataki" to twoja wypowiedź masz racje jakby był odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu to by to wszystko ogarnął bo to się da ogarnąć wiem co mówię bo sam byłem nie raz GM -em tylko wystarczy chęci i odpowiednio zabezpieczyć serwer przed atakami i chackami w 100% a nie siedzieć przed kompem i wpisywać jedną komendę na dzień i noc może lepiej niech wpisze /kill i nick kogoś może będzie mieć lepszą satysfakcje wkurzania i pozbywania się graczy. Jak dla mnie to admin nie ma więcej niż 9 lat bo trochę starszy by to ogarnął. Serwer ciągle off i on i tak w kółko to samo więcej off niż on. Admin odpowiedz czy ciebie to bawi takie wpisywanie jednej komendy i ciągle off i na chwile on? Dlaczego na inne serwery się nie włamują i nic odpowiedz jest jasna robią admini zabezpieczenia serwera w trakcie tworzenia. Serwer jest fajny i nie znam lepszego ale z takim podejściem to ci radze zrezygnować z serwera i przyznać się że nie potrafisz opanować funkcji jako Game Admin, bo tylko przez nie zabezpieczenie i ciągle zabawy komendą i że off tracisz graczy taka prawda.

Opublikowano

@up

na inne serwery również się włamują tylko mają taki Team który umie sobie z tymi atakami poradzić .. ale przyznaje racje Ci, że to dobry sposób na pozbywanie się graczy .

@down

Serwer godny ale team ?.. mieli dobry pomysł na serwer ale chyba ich przerosło ;p

14284.png

"Głowę noś wysoko nawet gdy boisz się, kiedy ktoś wyciągnie rękę po twoją część, zaciśnij pięść"

Opublikowano

ja ciągle wierze w nasz Team:) Server jest godny tego:<

Serwer jest dobry ale podejście taemu nie bardzo lepiej niech dojrzeją do prowadzenia serwerów MT2

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

nom tu się zgadzam Gregor szkoda że nie mam tyle forsy bo bym się z nim dogadał dałbym mu kase za serwer i bym pokazał jak się rządzi prywatnym serwerem tylko szkoda że kasy brak żeby wykupić server

Opublikowano

sajaczek Ty byś chciał mieć server??Chłopcze pierw podstawy języka polskiego:)Co to ma być zdanie Hiper złożone??Wstyd:<

Opublikowano

jeżeli chodzi o budowę serwera, exp. bronie, zbroje misje to genialnie ale team ? niech kazdy sobie uzupelni po swojemu..

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Na stronie napisali że juz oganrel ze on będzie Ale taka jedna rada WTYYPEIRDOLCIE TYCH NOWYCH GM POPIERDOLENI ONI SĄ JACYŚ !!!! JAK MOŻNA SIE BAWIC DNIEM I NOCĄ IDICIO NORMALNIE ZSKOŃCZENI KURWA MÓZG IM GRA WYŻARŁA ...

ps. sry za błędy ...

Opublikowano

dobra nie spierajmy się o nasze wypowiedzi a co do tego czy bym chciał swój serwer tak ale na dedyka mnie nie stać ale z drugiej strony ja wole iść na jakąś randkę niż ciągle pilnować graczy a po za tym bycie adminem lub GM em jest nudne już wole być zwykłym graczem a i jak serwer będzie on wbije i zobacze jak długo się utrzyma

Opublikowano

Zna ktoś jakiś serwer fajny ? bo na tego się nigdy nie doczekamy

14284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...