Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha fajnie rano do 12 serw nie dzialal, teraz tez nie, jak dla mnie to parodia, podziekuje chyba za gre jak i 70% graczy. Ddosy srosy jak sie nie ma wgl zabezpieczen to tak sie konczy, niech hamachi stawiaja a nie dedyki na 600 online

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie mam zadnego dostepu niz do folderu z plikami jestescie tak chorzy ze obwiniacie mnie za wszystko. co ja mam zrobic jak liby koliduja z db? nie moge ich podmienic bo nie mam praw a takie sranie ze lepszy team... team rowniez mi sie nie podoba oprocz arsoba ktory pomaga mi ogarniac (technik bsd) zrozumcie TO NIE MOJ SERWER! skrypty na wznowienia logowania sa od dawna lecz baza nie wstanie gdy jest wlaczony serwer tylko trzeba to zrobic recznie wiec hejterow prosze o zamkniecie dzioba i zobaczenia ile tak naprawde mam na glowie. 24 h na 7 bede siedzial przy plikach ? no prosze...

Opublikowano

ja nie mam zadnego dostepu niz do folderu z plikami jestescie tak chorzy ze obwiniacie mnie za wszystko. co ja mam zrobic jak liby koliduja z db? nie moge ich podmienic bo nie mam praw a takie sranie ze lepszy team... team rowniez mi sie nie podoba oprocz arsoba ktory pomaga mi ogarniac (technik bsd) zrozumcie TO NIE MOJ SERWER! skrypty na wznowienia logowania sa od dawna lecz baza nie wstanie gdy jest wlaczony serwer tylko trzeba to zrobic recznie wiec hejterow prosze o zamkniecie dzioba i zobaczenia ile tak naprawde mam na glowie. 24 h na 7 bede siedzial przy plikach ? no prosze...

To powiedz temu komu dobiera team, ze albo pozwala Ci decydowac o tym kto bedzie Ci pierdolil Twoja prace, albo odchodzisz. Jak jestes dobry jak mowisz to wiele osob chetnie Cie przygarnie

Opublikowano

microlab to nie jest tak ze sie odrazu poddam podjelem sie tego. swieta ida... ja nie mam grosza nawet z tego serwera jedyne co zaczne robic to dokanczac swoj projekt na boku...

Opublikowano

microlab to nie jest tak ze sie odrazu poddam podjelem sie tego. swieta ida... ja nie mam grosza nawet z tego serwera jedyne co zaczne robic to dokanczac swoj projekt na boku...

To z jakiej okazji roibsz dla tego "geniusza wyborów" ? Pogadaj z ludzmi, mam kolege ktory tworzy serwa, kto wie moze by mu sie technik przydal

Dziękuję za grę, znikło mi pół eq chociaż nie logowałem się w czasie możliwych cofek, chuj wie o co chodzi. Nie mam zamiaru od nowa bonować całej biżuteri na 4x 15 i 5k hp chodź i tak BS robił to za mnie, bo pseudo zabezpieczenia :] Pozdro

Opublikowano

Moja cierpliwość się skończyła. Co wybonuje sobie item na perfect - serwer off. 5 razy mogłem to przeboleć, 10 razy to za dużo. Powodzenia

Opublikowano

znwou nie zdążyłem teraz zrobic ss eq .... Grubego to potem nie bedzie interesowało ...

Ty się martw stanem serwera bo jak padnie to se nie pograsz i eq Ci nie będzie potrzebne **

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Nie przypisujcie pomysłu serwera Grubemu.

Pomysł i wykonanie jest NavarS'a i LayoS'a(technika). Gruby po prostu przejął posadę po LayoSie, to wszystko.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Szanowna administracjo emperius wkurwiacie mnie i to ostro zaraz wyjebie komputer przez waszego metina, kurwa czy wy nie ogarniacie serwa to może zając się czym innym opierdalaniem penisów itp Za 30 ma być serwer włączony KURWA MAC !!

Kurwa mać i poleciały przekleństwa a miało tu ich nie być są wyrazy okrucieństwa i nienawiści do cwylfów nie ogarniających serwa

Opublikowano

Ludzie nie wiem jak wy ale ja już mam dość tej dziecinady całej Admin nie raczy odpisywać w ogóle jak dla mnie to to jest kpina jakaś w 100% bo nie możliwe że co 5 minut to samo a GM wcale nawet na gg nie odpisuje dziękuje za grę fajnie się grało a administracja niech już kombinuje jak ściągnąć nowych ludzi bo z taką reputacją będzie ciężko naprawdę. Pisać z Adminem to tak jakby równie dobrze pisać ze ścianą pozdrawiam ale ludzi mało już będzie bo większość odchodzi. GM zamiast odpisać graczowi bo to jego praca to liczy chyba gwiazdki na niebie ok pozdrawiam i narka z chęcią bym pograł ale się nie da a i długo pewnie serv nie postoi bo padnie całkiem do miesiąca czasu. To narka.

Opublikowano

Ja tak samo, kończę z serwerem, mam tego dosyć, ciągle serwer jest OFF, ciągle są cofki, itemy znikają..

Emperius = NIEWYPAŁ (już po raz drugi)

Dziękuje serdecznie, zmykam na inny serwer, a administracja jak tak dalej się będzie "starać" to serwer skończy tak jak pierwsza odsłona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...