Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej, mam problem, jak naciskam na sztabkę 500kk to nie otwiera się i nic się nie robi, Nie mogę jej otworzyć.Wie ktoś co robić?

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie tylko tobie cofło eq;d wiele osoó siedziała i eq ulepszalo oraz bonowało;d nikt sie nie spodziewał tej cofki;/ co zrobic , pozostaje nam cxzekać az w jakis sposób to zwalcza:)

Opublikowano

pierdole takie coś. miałem buty, naszyjnik 4xabs i hp kolce 4xabs + lud i w pizde poszlo

odradzam granie. chyba ze ktos ma stalowe nerwy.

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

nie płaczcie, nie pasuje, znajdzcie inny server;d nie patrzac na te cofki i ze pada logowanie to jeden z najlepszych serverów:D reaktywacja ma zaledwie 3 dni, czego wy oczekujecie?

Opublikowano

Niech administracja zda sobie z tego sprawę, że mają zajebisty server, ale niech go dopracują, bo tracą graczy...

Opublikowano

Zamiast zrobić jedną konkretną przerwę przykładowo na kilka godzin/pare dni i dopracować wszystko,przetestować aby nie było żadnych crash'ów to wy naprawiacie , czekacie aż padnie i naprawiacie od nowa, takie coś nie ma sensu...w sumie to co pisze nie ma sensu bo administracja tu raczej ani razu nie zaglądała.

Opublikowano

To jest porażka wszystkich serwerów

od powstania serwera

Serwer:

85% OFF

15% ON

Najdłuższe moje granie bez jakiego kolwiek resetu i innych problemów od strony serwera

45 min było max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...